SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bayılıyorum lan, amerikalılar kaka avrupalılar güzel muhabbet ediyo, biz bunun kritiğini lance ile playstationda da yapmıştık, avrupalılar cici bu arada finlandiyalılar özellikle çok cici resim falan atıyorlar asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yanlız hep 15 yaşında falan denk geliyo bana, galiba o yaş kesimine hitap ediyo onlarda asdadsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 finler<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 seagle 15 e deil abi 16 herks 16 f fin yada 16 f end abicim anamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 sayısal bi sapma olsa da tespitler yakın :D ama muhabbetleri çok iyi be hacı, yani ne bileyim sanki 40 yıllık arkadaş gibi birde, amerikalılara turk deyince disconnect zaten götikler msn isteyen çok çıkıyor birde avrupalılardan, var bikaç tane ekli :D biri dün erkek arkadaş arıyordu hollandalı bi kız, hollandalı bi erkek misin dedi direk asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 1 ay kadar önce falan herhalde, bi finlandiyalı kız işte, ulan benim yıllardır sevmediğim yere bayıldı kız, gemlik lan, fotoğraftan güzel tabi, gel de ne oluyo bak bi dolaşmaya kalk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 finlandiyadan adanaya gelin getirecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 saunayı çok seviyolarmış sauna yaptırman gerek bitaane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bu sitenin saati sabah 09.30-13.30 . ama sıkıyor yine bir süreden sonra . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 2 saattir omegle yapıyorum daha avrupadan insanla konuşamadım hep uzakdoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Tam tersi lan. Avrupalılar rzil insanlar. Amerikalılar süper. Avrupalıların hepsinde Amerikalılara karşı "ulan bunların atası biziz, amelelerimizi yolladık kıtaya, adamlar şimdi süper güç" ezikliği var. Amerikalı adamlar hakkaten freedom insanı. Rahat, geniş. Kendisinden bekleneni yapan adam yani. Avrupalılar sinsi. Hepsi vahşi ama çaktırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. TÜRK GİBİSİ YOK ÇAŞITLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 süpermiş ya bu site ahha çinlinin biriyle konuşuyorum adam ben cengiz han soyundanım filan dedi haha bende dicem şimdi bende konfiçyus soyundan gelen türküm filan diye ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 fin hamamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 en iyi insan kanı kızıl olandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Snefru said: süpermiş ya bu site ahha çinlinin biriyle konuşuyorum adam ben cengiz han soyundanım filan dedi haha bende dicem şimdi bende konfiçyus soyundan gelen türküm filan diye ahah dünya nüfusunun %5 i zaten direk cengiz soyundan geliyor ehe olma ihtimali var :) adam yeemiş içmemiş onun yerine savaşmış ve sevişmiş.. böyük adam çoh böyük adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 koy bakalm ne atıyolarmış ? dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ingilizleri benim tarafa yollayin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 lol biri tane 2 resim yolladi (lol, durup dururken hem de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hahhaha türktür o kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 benim tüm liste brasil brasil brasil brasil bi çinli bi tane thai. msn'den devam ediyoruz zaten sohbete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ya abi hala avrupaya geçemedim ya uzakdoğudan bi kurtalamadım lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 çiniler evet kötü biraz. ama brasil candır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Sitenin konsepti çok ilginçmiş, tam ingilizce pratiği yapmalık yer. I have been living in Fikirtepe for 18 years... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Vargath said: -I have been living in Fikirtepe for 18 years... Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 olm ecnebi hükümetler azgın geçliği omegleye mi yönlendiriyo nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar