apple Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 healing way i ne yapacaklarını gormek lazım, arada healing wave cekmek zorunda kalabiliriz healing way proclamak icin. ayrıca totem bar direk pvp icin super olmus, 3 ayrı kombinasyon yapabilecez 4 lu totem atmak icin. bide call of earth de totemleri ayagımıza cekmek olarak değiştirilirse baya guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 [...] Improved Water Shield procs will not consume Water Shield charges. The tooltip says something like "as if you had consumed an orb. abi bu dunyanin en guzel seyi olmus ya resmen war ya huzur bagladi icimi resto speci sildim zaten o ayri mevzuda genede tmw solemese aklima bile gelmeyen bisi idi water shield yenilemek ilac gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 evet baldan tatlı olmuş direk !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 said: The main buff to Chain Heal is likely to come in increasing the jump distance to 10 yards and buffing the amount of healing decrease with subsequent targets to 40% down from 50%.....we have changed Improved Water Shield to also work with CH chain heal yine şaşalı günlerine mi dönüyor acaba :p, gerçekten güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Chin heal buffı hayvani olmuş, bu patchten sonra priestlere kafa tutarız healing doneda artık.Şu an chain heal atınca hemen mana bitiyor, ayrıca bazı combatlarda mana shield takip etmek cidden can sıkıcı. Ben şu an grup heal için dahi lesser healing wave kullanıyorum neredeyse, hem ms procluyor, hem range problemi yok. Şu an fightlar genelde playerların mape dağılması şeklinde düzenlenmiş ve ch'ın rangei yetmiyor genelde. Ayrıca totem bar da mükemmel özellikle totem stomping macrolarının engelleneceğini de düşünürsek 4 totem dikmek çok büyük bir fark yaratacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 katılıyorum. heleki bide buff veren totemlerde degisiklik yaparlarsa super otesi olur. mesela agi+str tum earth totemlerce saglanırsa super olur direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar