Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu tam nereye acıcağımı kestiremedim kişisele açıverdim yardım amaçlı olduğu için. Patronum yeni bir sektöre atılıyo depolamacılıkla ilgili. herşey tamam şirket vs. kuruldu. bendende tanıtım amaçlı bi broşür hazırlamamı istedi.(genelde reklam sektörü billboard megalightlarla ilgilendim için lojistikte biraz tıkandım) 3 sayfa olarak düşündüm ben broşürü. ilk sayfasında tanıtım yazısı ve her 3 sayfada arka planlarda silik seçilmiş bi resim olcak. ilk sayfa için resim tamam tanıtım yazısıyla uyumlu işyerinin güzel profesyonel çekilmiş bi resmini koydum. ikinci sayfada depoculukla ilgili bilgi vericem kısa kısa. son sayfada ise referanslar olcak. oda tamam. ama 2.ci sayfanın arka planında kullancağım resmi bi türlü bulamadım. bu konuda uzmanlaşmış firmalardan birinin sitesine baktım. adamlar sanat yapmışlar artık. böyle bir fotoğraf cok hoşuma gitti http://img23.imageshack.us/img23/2062/adszoor.jpg onun dışında bunlar var http://www.borusanlojistik.com.tr/images/depolar/002.jpg http://www.borusanlojistik.com.tr/images/depolar/003.jpg http://www.borusanlojistik.com.tr/images/depolar/004.jpg ama ben böyle adamların olduğu deponun görünüşü gibi resimlerle anlatmak istemiyorum daha sanatsal daha görsel birşey olsun istiyorum. clipartlar gibide olabilir. yaklaşık 2 gündür araştırıyorum pek birşey bulamadım. bir fikir bir resim konuyla ilgili bir kelime bile çok yardımcı olabilir. yorumlarınızı bekliyorum. trollemeyin başlığı bu arada nütfen önemli bir konu benim için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 abi belki cok basit bir hatırlatma olacak ama eğer işyerinin internet sitesi varsa sitenin adresini mutlaka ilave et.bi de şirketinin misyonunu ya da vizyonunu kısa bir şekilde ilave et etkileyici olur bence,kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 şirketin web sitesi şuan yapım aşamasında. broşüre onlarıda eklicem kesinlikle. misyon ve vizyonu bi yazı altında topladım ilk sayfada kısa bi yazıyla gecicem onu. çok yazılarla anlatımlı birşey olsun istemiyorum daha çok görselliği ön plana koymayı düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 benzer bi katalog hazirladim fakat bi residence in kataloguydu her neyse sunlari yapabilirsin ayni isi yapan diger firmalardan farki olmasa bile salla bisielr guleryuz vs vs slogan uydur (depolama deyince .....) vs vs resim olarak da cok kasma isi andiran ne varsa koyabilirsin varsa deponun guzel fotolarini koatsan yarari olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Grafik Tasarım öğrencisiyim, dolayısıyla bu iş meslek alanıma giriyor. İlk gösterdiğin örnek cidden kötü bir örnek. Font seçimleri dengesiz, çözüm hatalı vs. birsürü teknik problemi var bakınca direk anlaşılıyor amatör işi olduğu zaten. Sana tavsiyem eğer işiniz ciddiyse doğru düzgün bir Grafik(reklam) ajansıyla iletişime geçin, profesyonel; kullanışlı bir broşür yaptırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Slogan uydur kısmına takıldım bende :). Güzel fikir valla, uydur bir slogan, adamlar boşuna reklam yazarı oluyo :). Uydur uydur ipe diz :D. Allah kolaylık versin. Uydur kafana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Abi resim veya fikir istemissinde, birak resmi, renkler bile sirketin vizyonuyla filan alakali seciliyor o tur islerde, ondan dolayi sirketle biraz daha detayli bilgi verirsen daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 sirketin calisma prensibini yansıtabileceğin bir resim olabilir , misal depoculukta tahminimce ürünlerin ne derece güvenli ve titiz saklanacağı tutulacağı veya arşivleneceği önemlidir bence bu fikirden yola cıkabilirsin örneğin özenle dizilmiş bir kağıt kule olabilir , çalışkanlığı temsil edecek bişey olabilir , ne yazıcağına karar ver oradan yola cıkarsın zaten , resim geri planda kalacak yazıyı okuyana kafasında canlandırma yapmasına yardımcı olacak bi resim olmalı , ilk sayfada tanıtım + sirket resmi uyumu gibi şirketin imajını kafada yarattıracak bi imaj kullanmaya çalış bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 proşürde yapılan iş yazılır yani ne iş yapıyorsanız onu yazın birde telefon ve adresleri büyük punto ile yazın insanlar size ulaşsın veya akıllarında kalın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar