Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşla yapılabilinecek aktiviteler volume II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çayırda bayırda kızla yatma niyetindeyken arkadan hödöö diye gelen bi sapsız ikinizle de yatabilir!
dikkat edelim:) bu arada no sex&cinsellik[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar anlayın artık ya karpuz kızla cinsellik olayının planını zaten yapmış herşeyi ayarlamış.Siz hala yok öpüşün yok yiyişin.karpuz o konuyu halletmiş kendi kafasında size aktivite soruyo kısaca sex'i geçin onu ben hallederim baska ne yapabilirim diyo alla lalaa :D[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

ZBD.
Mesaj tarihi:
ya of ya kendimi tutamıom..

düriyenin güğümleri kalaylı
fistan giymiş etekleri alaylı...

fistan bu ne biçim nick yaw aklıma neler gelio[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 04 Haziran 2004 19:31 tarihinde demiş ki:
kizla napilir, kizi yersin yanii...

yamyam mısın manyak mısın?
*!eller belde*

[Bu mesaj Emaleth tarafından 04 Haziran 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
muhahahaha[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Mesaj tarihi:
ya bırde hedıye meselesı var onuda acalım arada dogum gununde kıza ne alınır ya ılk defa hedıye alcam bırınede[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
hediyelerle ilgil ipek inandığım bi kuralı heme paylaşayım:

bir insanın normal şartlarda kendisine alabileceği bir şeyden hediye olmaz!

çünkü onu o kişi bi ara alacaktır zaten. hediye dediğimiz şeyin verilecek insan kadar veren kişinin de hoşuna gitmesi gerekir.
Mesaj tarihi:
hedıye verılmenın ozel gunumu olmalı yanı anlamadımmda[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
hediye bi mesaj gibi olmalidir
aslinda ema aplaya bi yerde katilmiyorum
hediyeyi sonucta o kisi istese alabilir hepsini
ama uuzn suren bi sohbet sonucu kisi o hediyeyi almis olabilir, dier kisi de aa hatirladi der falan

hediye bi mesaj gibi olmalidir (tekrar) bak bu sohbetimizi hatirliyorum, senin de hatirladigini biliyorum, ben unutmadim cunku dermiscesine

*!ASIGIM ULAN!*[signature][hline]Müzik ve din
Mesaj tarihi:
aklimda kalan tavsiyelerimi yeniden yazayim ve tekrar belirteyim tarafimca denenip onaylanmislardir:
1) birlikte yemek yapin
2) istanbul'da turist olun, miniaturk, saray, muze falan gezin, galata turuna katilin, bogaz turu yapan vapura binin, hem piknik gibin de oluyor o
3) birlikte ayni kitabi okuyun, tartisin sonra uzerinde
4) bogaza gidin, ozellikle sabah saatlerinde, cok super olur, araya da bi kahvalti sikistirin
5) magic, frp oynayin (monopoly oynamak da super oluyo bu da simdi aklima geldi)
6) biliyorsaniz bilardo oynayin (ama lutfen sadece biliyorsaniz)
7) beraber resim yapin, biseyler boyayin
8) yuzmeye havuza gidin imkaniniz varsa, sonrasinda buz gibi bi bira ve yemek oneriyorum
9) beraber sergiye, klasik muzik konserine gidin (yani sonradan uzerinde konusabileceginiz birsey olsun)
hmm aklimda bunlar kalmis.
edit: diger maddeyi de hatirladim: beraber alisverise cikin, birbirinizin begenilerini gozlemlemek icin cok iyi bir firsat, yani ille de kiyafet alisverisi anlamayin bunda, kitap, CD, oyun, dekoratif esya vs hersey olabilir
edit 2: belirtmeden edemicem, efenim 'kiz arkadas' bazilarinin zannettigi gibi bir yiyecek turu degildir, yenilmez yani.
[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj edi tarafından 04 Haziran 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beraber sergiye, klasik muzik konserine gidin
dedin ama tam Türk erkeğine uydurdun!!!! :p[signature][hline]C'mon baby light my fire
the doors
Mesaj tarihi:
benim erkek de patagonyali zaten. bunlar sadece tavsiye, kendi erkek arkadasimla yaptigim hoslandigim, 17 yasinda + ailesiyle yasayan birinin de uygulayabilecegi seyler, zevkine uymuyorsa yapmaz.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • Admin
Mesaj tarihi:
vay ediye bak gelmiş burda öğütler veriyo
ohoo sen daha geçenlerde ee ne yapcaz biz sıkıldık ve ne yapcamızı bilmiyoz diye bizden fikir almaya calısmıyormuydun bakiim ?
:-)

ehe neyse şu ist de turist seysini bugun oldum ben
bi eksik yanımda kız yoktu
3 saat tek basıma dolandıktan sonra 2 saat te 2 tane ark la gezdik
sultanahmette bi nargile üstüne meşhur köftecisinde bide köfte böle :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Mesaj tarihi:
said:
edi, 04 Haziran 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
benim erkek de patagonyali zaten. bunlar sadece tavsiye, kendi erkek arkadasimla yaptigim hoslandigim, 17 yasinda + ailesiyle yasayan birinin de uygulayabilecegi seyler, zevkine uymuyorsa yapmaz.

tamam len sinirlenme :P[signature][hline]C'mon baby light my fire
the doors
Mesaj tarihi:
Yazın uzak bir yere tatile gidin baş başa kalın
Güzün Sevgiline yamurdan korumak için şemsiye tut
Kışın sıçak bir yerde yanız ikiniz olun
Baharda ona bir demet gül ver
Unutmaki AŞK-I YANLIZ YAŞAYIN Kİ onu hissede bil...
Mesaj tarihi:
anaaa dayna'ya bak sen, ben de diyorum neden bugun hic cay getirip goturen yok, turist olmussun ondanmis megerse :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
hmm... iyi hatırlattınız hediye olayını... kızın doğum günü çok yakın ne yapcam ben ya... pfff... öp gitsin aslında en iyi hediye bu ayağına yatarız :P şaka bi yana harbi ne yapsak ya... ulan kız kız diye ağlarız ondan sonra başımızı ağrıtır iyi mi ;) neyse... saol edi apla gene tavsiyelerin için...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
ben de bildiğim bi mekanı yazayım belki yardımı dokunur

Kınalıada'ya Sevgiliyle Gitmek by Arcane

kız arkadaş ile kınalıada'ya gidilinirse yapılabilecek şeyler:

hafta içi gidin.hafta sonu delicesine kalabalık olur(kalabalığı görmeden inanamazsınız hehe)pişman olursunuz yer bulamazsınız ve daha bi sürü neden.kısaca yapmayın hehe

bi yeri bulamazsanız insanlara sorun, ada baya ufak olduğundan bulması baya kolay.
2 çift olarak gidilmesi tavsiye edilir.iki çift oldunuz mu muhabbet artar, maliyet de düşer, eğlence de katlanır.hem iskambil oyunları genelde 4 kişiye hitap eder.

vapur iskelesinde sabah erken saatte olmaz sanırım da bulursanız mısırcılardan süt mısır alın.iskelenin oradan da bi dergi alın adam başı, tercihen bol resimli olsun ki sevgili kişiyle muhabbeti sürdürebilin.fhm falan karizma bi seçim olabilir.havanın güzel olduğunu var sayıyorum bol güneşli falan zaten aksi halde gelmeyin adaya, vapurda dışarıda oturun.şansınız yaver giderse kasarsanız falan kuşlara ekmek kırıntısı atabilirsiniz vapuru takip ederler çok güzel bi görüntü olur havada kaparlar hehe.(adalarda denemeyin bile çünkü paso balık yiyorlar balıkçıların ayıkladıkları balıkları, ekmeğe yüz vermezler).

sabah iskelenin karşısındaki bahar pastanesinde güzel bi kahvaltı edilir.oturacak yer yoktur ama ortamdan çok mideyi düşünüyorsanız iskelenin sol tarafında kalan kısımda sahilden bi süre ilerleyin.karakola gelmeden sağa sapın.biraz daha ilerleyin.harbiye börekçisi vardır kainatın kanaatimce en güzel açmasını poğaçasını falan yaparlar.oradan alırsanız önünde 1-2 masa vardır ama orada yiyeceğinize sahile havluyu serin orada yiyin derim ben.sahilde banklar da var ama havlu olayı daha bi hoş olacaktır romantizm açısından.bankları geceye saklıyoruz hehe.ada gezisi iki türlü olur.havuzlu veya havuzsuz.adanın yarı olimpik (50 ye 25 metre) süper bi havuzu vardır içinde büfe restoran çocuk havuzları basket sahası kısaca herşey vardır.adanın en sağ ucuna yer almaktadır ve baya büyük bi tesistir.yapabilinecek en iyi programda buraya girmek farzdır ama girişe izin vermezler çünkü süper kazık ücretli bi üyelik sistemi vardır(ama değer bence).bazen parayla sokuyorlar (fiyatı bilmiyorum da kesin çok pahalıdır) ve girince bir daha çıkamıyorsun yani çıkarsan bi daha giriş yine kasış olur.tesis de denize girecek güzel yer de var.havuzsuz gezi için iskelenin hemen sağında kalan sahil kesimi veya solunda ama ilerde kalan daha ufak sahil kesimi tercih edilebilir.soldaki kısım çarşı caddesine daha yakın olması açısından daha iyidir.adanın arkasındaki kral plajlara kalkan motorlar var ama ben o işi hiç yapmamış olduğumdan anlatamicam, zaten bence ön kısıma gezi düzenlemek çok daha zevkli olur.ön kesimdeki denize girilen yerler ufak taşlardan oluşur.kum beklemeyin.terliksiz yürümesi çok zordur, denize terlikle girdikten sonra terliği karaya fırlatın beceremeyecekseniz.denize girmeden önce suya bakın eğer suda bi sürü şey yüzüyorsa rüzgar vardır hehe deniz olayı havuz ve arka dışındaki yerlerde yatar, pistir girilmez.eğer böyle bi sorun yoksa keyfini çıkarın.denize girmek için en uygun saat sabahın erken saatleridir.9 dan önce falan muhteşem olur.camii (normal camiilere benzemez özel mimarisi vardır, camii olduğunu anlamak zor baya hehe sorun gösterirler) nin sahile bakan kısmında bi bisikletçi vardır oradan bisiklet kiralayabilirsiniz.hatta hala duruyorsa 4 tekerlekli arabaya benzeyen bi bisiklet vardır 2 kişilik.kız arkadaşla binmek acaip zevkli olur ama genelde ufak çocuklar bindiğinden insanlar garip garip bakabilir hehe.adada tepelere çıkmayın bi halt yok oralarda hehe sadece yürüme amaçlı gidilir.akasya caddesi diye yokuşumsu bi cadde vardır denize paralel, daha sonra bahsedeceğim çınaraltı nın bi üst paralelidir orada yürüyebilirsiniz ileri kısmındaki evler çok güzeldir.sonlarına doğru havuza inen merdiven vardır.adada çarşı caddesi diye bi yer vardır.aslında sokaktır ama adı öyle kalmış naaparsın hehe.burada yoğun şekilde dükkan vardır.dondurma yemek isterseniz ömer usta dondurmacısı buradadır.size bi de tüyo vereyim.2 tür sosu vardır siyah ve beyaz.ikisi de süperdir.adam dondurmayı koymadan önce söyleyin külaha 2 sostan da koysun.dondurmayı da en az 3 top alın ki adamlar kendileri yaptıkları kornet külaha koysunlar.dondurmanın tadı süperdir , günlüktür, çok çeşit vardır fiyatı da makuldür öle mado falan gibi değildir hehe.dondurma bitince kornet külahı yemek çok keyiflidir.hele bi de içinde sos varsa off of canım çekti hehe.bi de dondurmanın kralı vardır, eskiden seyyar arabasında dondurma satan bi amca vardı, şimdi onun yeğeni bakıyor işe.iskele ile havuz arasında kalan sahil yolunda şemsiyeli kırmızı bi el arabası görürseniz bilin ki odur.çeşit azdır sanırım 4 çeşit vardı en son limon vişne çikolata kaymak olmak üzere.vişneli alacaksınız.hepsi süper ama sırf vişne alın bu da bi tiyodur.bu adam dondurmayı gül şeklinde yapar.külaha koyduğu alet spatula gibi birşeydir dondurmaya şekil verir ve vişneli dondurması efsanedir h
Mesaj tarihi:
tuna "hehe" lafına sokiim ya hauha. bu kadar fazla mı kullanılır bi yazı içinde. o kadar benimsedim ki artık her 2 cümlenden birinde "hehe" beklicem =)

bu arada arcane'in yazdığı hayvansal kınalıada yazısının büyükada versiyonu da yapılabilir.
hem böle daha janjanli atraksiyonlar oluyo büyükadada. büyük tur, küçük tur (büyük veya küçük ada turu işte), eşeklere binmek (ada turu'nun ortasında bi eşek molası verirsiniz), bilardo, daha az kazık olan (zannedersem) havuz ve deniz gibi...
yalnız şöyle birşey var büyükada'da yürüyemezsiniz, yürürsünüz de yani ölürsünüz. adı üstünde büyükada. bisiklet lazım. romantizmi açığınızı gece iskele taraflarında dolaşarak, banklarda oturarak kapayabilirsiniz =P[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Mesaj tarihi:
ya sormayın söyle şeyler. o kadar söz verdik bu işlerden ayağımızı çektik diye. SORMAYIN LAYN![signature][hline]Darkness is falling in to me
If you are trying to save me
Left me there
And run away
No chance left to win you again

AHYAAAAAKKKKK!!!
Mesaj tarihi:
sabah çık, bütün gün gez-toz, sinemaya git, cafede bişeyler iç, yemek ye, eve git, dvd izle ve sonra yada yada yada.. lol[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep..
I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home..
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
  • Yeni Oluştur...