Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 oynayan varsa, baglanti durumu nedir ? sürekli kendini tekrar ediyormu ? oyuncu yoğunluğu nasıl ? oynayan türk sayısı ne alemde ? önerir misiniz ? oynadığınız dier mmorpglerle karşılaştırırsanız +/-lerini nasıl tanımlarsınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 oyunun us versiyonu çıktıktan sonra baya bi takip ettim sitelerini falan, herbişiyini okumuştum, güzel bir oyun gibi gözüküyor cidden. oynama fırsatım olmadı ama temmuz gibi almayı düşünüyorum bende. 1.2 milyon oyuncusu vardı en son. tek kötü yanı sen karakter yaratınca oyun seni random bir servera atıyor, kendi serverını seçemiyorsun yani. ayrıca tek slot var karakter için, başka slot açabilirsin ama aylık 1$ ekleniyor oyun ücretine o zaman. aynı serverı tutturmak için bikaç defa karakter yaratıp siliceksin en mantıklı yol bu :) ama çok serbest bir sistemi var gayet güzel istediğin class olabiliyorsun, beğenmedin mi o classı hemen başkasına geçebiliyorsun mesela 10 level A, 5 lvl B, 8 lvl C sınıflarına sahip bir karakterin olabiliyor falan. hatta 2.skiller yani tradeskills diyebileceğimiz yeteneklerde bir kısıtlama yok bildiğim kadarı ile istersen hepsini al karakterine. ava forumlarında kaç kere istedi millet getirin getirin diye, iplemediler bile adamlar. halbuki hazır müşteri vardı ilk kez doğru düzgün. son olarak, gamespotta bu oyuna 8.4 verdiler, lineage 2 nin notu 6 :) expansion u çıkacak ayrıca bu aralar.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 benim genel olarak inceleme sitelerinde gördüğüm kadarıyla mmorpg'lerin normalde alamadığı kadar yüksek puanlar alıyor. mesela gamespot'u takip edenler bilir, genelde 7 altı puanlar verilir ki gamespot için düşük denebilecek bir miktar. swg, ao'nun filan puanları da öyleydi.. :) doğru düzgün bağlantım olsa düşünebilirdim, grafikleri de hoşuma gitti doğrusu..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ben de demin stratics deki sitesine baktım biraz, hardcore pvp action yok demisler review da ama beta da yapmıslar review u sonra update yok .. sehirlere bagli insanların kestikleri creeplerle sehire territory eklemeleri ve bunun sehre yararının olması vs baya hos geldi bana .. neyse oynayanların cevaplarını bekleyelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 benim bildiğim oynayan kimse yok bizlerden, o isteyenler falan sonradan aldılarsa bilmiyorum ama forumlarda yazan olmadı hiç. birde download edip deneme şansımız yok, illa satın almak lazım. ayrıca oyunda otomatik bir dil çeviricisi var, koreceyi ingilizceye, bide bunun tam tersini anında çeviriyor, böylece milletin ne dediğini anlayabiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 olsun biz türkçe konuşup orc rp si yaparız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ben taşınmasaydım başlıyacaktım,beraber oynardık dra:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bu oyunla EQ2 arasında geçecek olan kapışmanın nasıl oalcağını çok merak ediyorum..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ben oynadım bıraz bu oyunu Lıneage ın tıpkısının aynısı oynanış bakımından baya kalabalık oyun yanı ortam guzel grafıkler aşmış fakat bayar bellı bır sureden sonra cunkı housıng ıvır zıvır yok bıldıgım kadarıyla bıde kontrollerı bıraz sorunluj cunkı konsoldan dırek port edilmiş onun dışında fena degıl lıneage2 oynayıpta baymadıysanız baymam dıyorsanız tavsıye ederım ama anlamsızca saatlerce yaratık kesmek sıze gore degılse uzak durun :P[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar