Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini Anket

Kinghsaw

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ufak bir anket yapmak istedim. Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim...

Hangisi daha iyi ?

Scripting : Coder,Bronx,Baggio,Silencer,Diemaster,Tcpip,
Client : Tazmanyak, Faust , Diemaster

Arkadaşlar üstteki her bir konuyu ayrı ayrı yorumlarsanız sevinirim...[signature][hline]Kimimiz hak ettiğimiz yere gelemedik , kimimiz geldiğimiz yeri hak etmedik !

[Bu mesaj Baggio tarafından 23 Mayıs 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kinghsaw, 22 Mayıs 2004 19:57 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ufak bir anket yapmak istedim. Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim...

Hangisi daha iyi ?

Scripting : Coder,Bronx,Baggio,Silencer,Diemaster,Tcpip,
Client : Tazmanyak, Faust , Diemaster

Arkadaşlar üstteki her bir konuyu ayrı ayrı yorumlarsanız sevinirim...

Allahim ne insanlar var ya senin baska isin yok mu kardesim simdi ben diyelim ki A Sahsı dedim oburu ile tartisma yaratmicak mi bu konu .
bak olm asiksan vur mala, ogrenciysen bak kitaba, codersen bas tusa[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara :
0536 385 -- 00

[Bu mesaj Baggio tarafından 23 Mayıs 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Scripting - Bronx , Impetus
Client - Impetus
Editing - Böyle bir kategori saçma ve tartışma yaratmaya yönelik .. Herkes aynı derecede edit yapabilir , bunu iyi yapan kötü yapan diye bir şey olamaz .

( ps : son kez internete giriyorum, şafak 29 ; öss .. , bronx kusura bakma sebebini biliyorsun .. )
Sosyal ağlarda paylaş

aa.. beni niye tek kategoriye soktunuz? ben orda yazanların hepsini yaparım :) (bu aradada client diye bi kategori olamaz, olsa da benim öğrencilerimle aynı yerde yarışma-anket gibi bir durumum olamaz)[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sasser-Worm, 22 Mayıs 2004 21:57 tarihinde demiş ki:
Scripting- Coder, Bronx (Bu bolume DIEMASTER neden yazdin anlamadim kendi serverlarda bir nebula scriptini bile editlmeye aciz bir insan)
Client- Faust denebilir.

Ama herşeyiyle bütün herşey birinde toplanmış asp php .scp TheCoder derim..

Beni Güldürüyorsun Dostum Sen Diemaster'ın Nebula Scp'lerini Editlediğini Düşünmeye Devam Et. Sen Scp Yazıyorsan Yazık Emeğe Saygı Göstermeyen İnsanlara Yazıklar Olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bir oy vermem gerekirse;
(scripting dalında) TheCoder ve Bronx'un karışık scriptleri var. 2si bence bu işi çok iyi götürüyorlar. baggio da iyidir, ama kendisi 2 senedir pek uğraşmadığı için onu malesef 3. yapıyorum :)[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
imdaat!
Sosyal ağlarda paylaş

Sıra geldi eğri oturup dogru konuşmaya ,Client Editing alt yapı olarak Saolsun Arkım Tazmanyak öğretti ben kendimi geliştirdim..The Coder çok sevdigim abim Scripting in mantıgını öğretti kendimi geliştirdim ben bi yere gelmiş isem bu 2 kişinin sayesindedir.Ve benim kendi çabalarımladır...Bunun Dışında isim sölemeye gerek yok Paticik bi çok usta scripterin toplandıgı bir altın madenidir. SON NOKTA...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO
Sosyal ağlarda paylaş

bilen bilir, ben coder'la bir ara fena halde takışırdım. her thread'de kavga çıkardı. coder da bu durumdan pek rahatsızdı. benim netten soğumam ve forumları azaltmamdan sonra olaylar tabii ki düzeldi ve coder'ın neler yaptığını, ona haksızlık yapılmaması gerektiğini anladım. kendi sitesini de açtı yenilere yardımcı olması için (ne kadar oldu orası tartışılır) iyi işler yaptı...[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
imdaat!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucas1, 22 Mayıs 2004 20:01 tarihinde demiş ki:
ota boka sataşan aklınca paticik in saygın kişilerini ezmek isteyen en iyi scripter lara clientcılara laf sokmaya çalışan Ey Yüce Kronosh ve Rra birgün sizinde karışınıza böyle biri çıkacağını hiç düşümüordunuz dimi ?

Hll Olsun Kinghsaw...

ii gusel demishsin de bu topici acan nie senle diemaster ın mahalleden ark.ı? tesaduf mu?

*! Güler geçer *[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...