Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Golden Army

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar genelde böyle yazılara cevap vermem.

Goldern Armye başarılar dilerim kendi içlerinde ne kadar ileriye gidebilirlerse yolları açık olsun.
Ama eklemek istediğim ve söylemek istediğim birşeyler var. Bazıları sert bazılarıda başkalarına göre paçayı kurtarma gibi gelebilir.

1 olarak yeni gelen arkadaşlar dışlanıyor çekirdek kadro onları içine almıyor yanlız kalıyor deniliyor. Evet öyle bunu inkar etmiyoruz. Ama konuda saptırılma var. Haftanın 5-6 günü full BK ve Raid ile uğraşan bir guildin 0-79 arası karakterlere peki yardım edebileceğini sanmıyorum. Ama bu MMO'nun doğasıdır. Celestial yada argo yada sangius yada scum onlarda yardımmı ediyor sanıyorsunuz. Böyle guildlere End Game Guild denir zaten. Ama bizim (HUN olarak demiyorum şahıs olarak söylüyorum) bir ayrıcalığımız var tabikide; yeni gelmiş düşük level bir arkadaş vent'e gelip yardım istedide kim etmedi.? Guild chata yazdım cevap gelmedi bahanalerini geçsinler çünkü kimsenin guild chati okumadığunu şahsen vent şifrelerini verirken söylüyorum.

2. olarak Ben Yman (Beni tanıyan tanır oyun içinden) Golden Army Projesi ilk defa olmadı 2. 3. oluyor. 4. 'De olacak. Sadece bir düşünün birşeyler yapmadan önce. HUN 1 kere kuruldu halen var Golden Army diye bir kaç proje hep oldu acaba neden.
Hun içinde olup ayrı kanallarda ayrı propagandalar yapıp kadrolaşmaya, beyin yıkamaya, ayrımcılığa sebep olan o kişilere oradaki kanala girmesine sadece yetki veren HUN'mu yoksa başka birşeymi?

Bu olay aynı kişi tarafından çok yapıldı. 1 ay ummalı bir çalışma 1 ay sonra arkasında muritler.

Artık sıkıldım cidden bu kadar egoist bir yapıya sahip olmak gerçekten çok zor. Oyun oyun olmaktan çıktı.

Yok herkezin sözü geçtiği demokrasi falan filan... CONAN DÜNYASI BURASI RP YAPACAKSAN ONA GÖRE YAPALIM.. DEMOKRASİ 1000'lerce ASIR SONRA UĞRAYACAK BURAYA
Sosyal ağlarda paylaş

Bende tamda hunlara girecektim bunu bilmem iyi oldu daha dün hun bir üye ile konuşurken herkeze yardım ederiz diye söyleniyordu şimdi sizin bunu demeniz bana çok garip geldi ne yani oturmuş bir kadro var gerisi boşver gitsin olayı bu yazık yani yeni üye ne alıyorsunuz o zaman almayın tabikide oyun 80 lvlden sonra başlıyor ama ne olursa olsun bir guildde giren yeni birisine iyi davranmak onu oturmuş bir kadronuz olsa bile onada bir yer açmasını bilmek gerekir desenize huna girenler as üye değil bir nevi yedek üye sıfatında ayrıca Scum bu serverın kırmızı rengidir onlarlada takıldım guildlerinde bulundum gerçekten çok sıcak bir ortamları var evt gankçı bir guild olabilir ama içlerindeki dostluk 10 numara umarım bu sözümden bazıları birşey çıkarır.

Golden Army başarılar benden duymuş olamayın ama bazı kişiler bunlar pek kalıcı olmaz vs. gidi laflar söylenip duruyorlar umarım bunların ağızlarının payını ilerde verirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

yman abi ben tarafsız bir konumdaydım,niye diyecek olursan,şimdiye kadar 50 defa girdim çıktım 1 senedir oyuna hep hundaydım,tamam hunda bir aile yapısı var diyebilirsiniz,ama hep bir gruplaşma vardı,ve bu gruplaşmada bahsettiğin şahısdan çıkmadığınada eminim,birde 50 kere diyorum saygı sözlükte olan bir kelime değildir,müritleri v.s bahsin şahsıma hakaret olarak algılıyorum,ayıp ediyorsun gerçekten,bugün hunsun ,yarın başka bir şeysin,ayrıca hundan gelen dünya kadar adam var,hun 5 on la gündüzleri geçirirken 13*14 kişi online oluyor şu anda guildde,ayrıca ben donanım haber den gördüm guild tanıtımını ve hoşuma gitti,ayrıca kendi padişahlıklarını sürdürmeye çalışanların kahrını köle gibi çekemem ben kusura bakma,ayrıca bu forumda nedir derdiniz uğraşıyorsunuz ara ara,dostsanız dost olun düşmansanız düşman!

ekleme yapayımda bide demokrasiden bahsediyorsun,burası rp serverı pvp-rp peki neden hun yok şuna saldırma yok buna girme politikası yapıyor,şimdiye kadar neden scuma dünya kadar playeriniz gitti veya başka guildlere,ben etiket peşinde değilim diğer arkadaşlarında olduğunu sanmıyorum,demokrasi içinde olur politika,padişahlıkta olmaz,gözünüz padişahlıktaysa o başka tabiiki,ama ben ırgat veya köle olamam,özgürüm hayatımda ve oyunda!
Sosyal ağlarda paylaş

empire tarafını bilmem ama scumda yardımlaşma zorda kalınırsa oluyor.hun kanalında murit topluyor demişsin valla bildiğim ve gördüğüm şu ki kimse orda kendine murit fln toplamadı.bence hunda zamanında pvpye gereken önem verilmedi.şu oyunda eminimki ultima online'nın vermiş olduğu tadı almak isteyen ve bu oyuna başlayan bir sürü player var.kendimden örnek vereyim pve düşnükü olsam gider wow oynardım ama ultimacılar pvp hastası oldugundan raid ile doyuramassın böyle adamı.raid benim için guild arkadaşıma yardım etmekten daha arka planda.hun empire benim gördüğüm geç başladı pvp olayına sırf bu yüzden turan diye klan bile kurulmuştu hatta.ben klanda açıkcası biri yardıma çağırsada gitsem diye guild chati okuyorum.belki sizdeki eksik de budur.

"Artık sıkıldım cidden bu kadar egoist bir yapıya sahip olmak gerçekten çok zor. Oyun oyun olmaktan çıktı. "

oyunun birşeyden çıktığı yok.egoist olanda kim merak ettim doğrusu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi yazdıklarınla ilgili bişeyler söyleme gereği duyuyorum Hüseyin abi tanımayanlar için Yman!
İsmim Mehmet Ali beni az çok tanırsın ki uyumlu olmaya gayret gösteren ve yaş olarak benden büyüklerede saygı göstermeye çalışan birisi olduğumuda bilirsin.
İlk olarak yazdıklarını hiç yakıştıramadım sana, sonuç olarak beraberce 7-8 aylık bir tanışmışlığımız ve savaşmışlığımız var seninle bu oyunda.
Aslında ben senden yolunuz açık olsun arkadaşlar demeni beklerken centilmen bir şekilde, sen bizlere bölücü - mürit gibi yakıştırmalar yapıyorsun bunu hiç yakıştıramadığımı tekrar belirteyim.
Bumudur 7-8 ay boyunca anlatılan Hun davranış biçimi ?
Berbaberken iyi, ayrılıp ( ki bu ayrılma ile ilgili olarak sizin yöneticilerin çoğu bile bizi haklı bulurken, eğer itirazınız varsa isimleri ve oyundaki nickleri ayrıca bu olayla ilgili neler konuşulduğunuda yazabilirim ama amacım kimseyi rencide etmek değil) başka bir oluşuma gidince insanlar kötü oluyormuş demekki :S .Neyse oda artık çok önemli değil.Bizler, aramıza kendi istekleriyle sizlerden katılanlar (herhangi özel bir daveti sizleri zayıflatmamak amacıyla özellikle yapmadığımız eski oyuncularınız) ve genel olarak oyunu oynayıp Hun Empire altında olmadan sonradan bizlere katılan oyuncu arkadaşlarımız zaten bu konularda yazılanlara hayretle bakmaktalar bunuda belitmek istiyorum.
Bizler aranızdan ayrıldıktan sonra bile Guildinizin yöneticileri ile yaptığımız konuşmalarda Türk' lerin herzaman ayrıda olsa dayanışma içinde olması gerektiğini ve birbirine dost olarak kalması gerektiğini ifade ettik ve herseferinde olumlu cevaplar aldık.
Bu yeni oluşumumuzun nedeninede gelince buralarda da bahsi geçen konuların haricinde sadece uğradığımız haksızlıklar (tüm arkadaşlarımı kastetmiyorum yapanlar kendilerini bilir), birkaç kişinin sürekli olumsuz davranışları ve yönetimin (sizler halen farkında olmasanızda dışarıdaki insanlar bunu net bir şekilde görebiliyor) aslında yönetimin elinde olmayıp bir iki officer ın elinde olması.
Bu son yazdığım paragraf tamamen iyi niyetli olarak yazıldı bunuda ekliyeyim amacım sizleri bu konuda uyarmaktı.Lakin halen yönetimde çok sevdiğim arkadaşlarımda var.Eğer biraz daha yönetimdeki bu karmaşaya eğilip gerekli önlemlerinizi alabilirseniz, bizimde aslında istediğimiz gibi bu server da iki güçlü Türk guildi olur görüşündeyim.
Golden Army projesine gelince belki hatalı kelime kullanımından kaynaklanıyor olabilir ama ,
daha önce bu anlayışla bir guild kurma teşebbüsü bu server da denenmedi Hun Empire' den daha önce ayrılan arkadaşlar Turan isimli bir guild kurmuşlardı ve bir hafta içinde Scum' a geçtiler bunu biliyorsunuz ;)
Bizler neden Scum veya Empire karşısı bir guilde geçmedik ?
Aslında bunun nedeni gayet açık biz hepimiz Golden Army kurucuları ve oyuncuları olarak başka bir Türk' e adı oyun bile olsa düşmanlık besleyecek karakterde insanlar değiliz, sizlerdende aynı paralelde düşünmenizi bekler ve arkadaşlarımında adına yolunuzun herzaman açık olmasını dileriz.

Uzun lafın kısası insanlar hak ettikleri şekilde yönetilirler.Bu arada AOC RP dünyasınada zamanından çok önce Demokrasi geldi arkadaşlar. * Bilgilendirme notudur sadece *
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlamaya düzeltmek açısında Scum' a geçenlerede herhangi bir lafım yok herkezin oyundaki zevk anlayışı başka başka olabilir sonuçta buda beni ilgilendirmez.

Herkesten son bir rica olarak,

Burası bizim tanıtım bölümümz arkadaşlar burada yapıcı eleştirileri herzaman bekleriz ama amaç köstek olmak ve kötülemekse LÜTFEN yeni bir başlık açın mesela Golden Army yerme köstekleme kötüleme başlığı olarak herkes rahat etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

lindasha said:

Merhabalar genelde böyle yazılara cevap vermem.

Goldern Armye başarılar dilerim kendi içlerinde ne kadar ileriye gidebilirlerse yolları açık olsun.
Ama eklemek istediğim ve söylemek istediğim birşeyler var. Bazıları sert bazılarıda başkalarına göre paçayı kurtarma gibi gelebilir.

1 olarak yeni gelen arkadaşlar dışlanıyor çekirdek kadro onları içine almıyor yanlız kalıyor deniliyor. Evet öyle bunu inkar etmiyoruz. Ama konuda saptırılma var. Haftanın 5-6 günü full BK ve Raid ile uğraşan bir guildin 0-79 arası karakterlere peki yardım edebileceğini sanmıyorum. Ama bu MMO'nun doğasıdır. Celestial yada argo yada sangius yada scum onlarda yardımmı ediyor sanıyorsunuz. Böyle guildlere End Game Guild denir zaten. Ama bizim (HUN olarak demiyorum şahıs olarak söylüyorum) bir ayrıcalığımız var tabikide; yeni gelmiş düşük level bir arkadaş vent'e gelip yardım istedide kim etmedi.? Guild chata yazdım cevap gelmedi bahanalerini geçsinler çünkü kimsenin guild chati okumadığunu şahsen vent şifrelerini verirken söylüyorum.

2. olarak Ben Yman (Beni tanıyan tanır oyun içinden) Golden Army Projesi ilk defa olmadı 2. 3. oluyor. 4. 'De olacak. Sadece bir düşünün birşeyler yapmadan önce. HUN 1 kere kuruldu halen var Golden Army diye bir kaç proje hep oldu acaba neden.
Hun içinde olup ayrı kanallarda ayrı propagandalar yapıp kadrolaşmaya, beyin yıkamaya, ayrımcılığa sebep olan o kişilere oradaki kanala girmesine sadece yetki veren HUN'mu yoksa başka birşeymi?

Bu olay aynı kişi tarafından çok yapıldı. 1 ay ummalı bir çalışma 1 ay sonra arkasında muritler.

Artık sıkıldım cidden bu kadar egoist bir yapıya sahip olmak gerçekten çok zor. Oyun oyun olmaktan çıktı.

Yok herkezin sözü geçtiği demokrasi falan filan... CONAN DÜNYASI BURASI RP YAPACAKSAN ONA GÖRE YAPALIM.. DEMOKRASİ 1000'lerce ASIR SONRA UĞRAYACAK BURAYA

Huyesin bırazdan yazacagımı hıc bır zaman bu gıbı yerlere yazmak gıbı bır nıyetım yoktu ama su yazıyı okuduktan sonra degıstı fıkrım.

1. Hun un bır savası vardı bora abi mehmet ali ile konustu ve fazla kısı olmadıgı soylendı ve bende hemen bora abıyle konusarak 6kısılık bır gurupla destege geldım sonucu ne oldu ? ventten kıklenıyorum bumudur? arkadaslık saygı anlayısı sende ben sen kıkledın dıye bılıyorum yanlıs olabılır bu.

2. bır cok guıld kurmusum gıbı konustun ben bır guıld kurdum evet oda fury yle bırlesmedn oncekı serverda bır turk guıldı ıle bırlestık kı ordada boyle seyler oldu ve bır oylama sonucu hun a 6 kısı geldık bız. gelelim TURAN adlı guılde bak onu ben kurmadım ama dagılmasını saglayan bellı bır oranda benım nedenmı turkler ayrı TAG altında oynamasın peki sonra ne oldu ? oraya gelenler herkesın hun a gırdıkten sonra ben gırdım hun a tekrar peki o ayrılıp sonradan SCUM a gıden arkadaslar neden gıttı ? sorarım sana neden arkalarından konustunuz neden hatalarınızı gormemezlıkten geldınız?

3. hadi ben bolucuyum neden hundan bıze kendı ısteklerı ıle gelenler oluyor sorun bendemı? yoksa senın su yukarıdakı konusma tarzındamı? Kendı uzerındekı camuru temızlemeden baskasına camur atma.

4.Yonetıcılık yapmak ıstesem daha bu serverdakı Hun a gecmezdım ben ve benımle gelen ınsanlar rahat huzurlu verdıgı paranın karsılıgı olan eglenmeyı ıstedıgı ıcın Hun a geldık ama sonuc ortada.

5. Aylarca beraber oynadık ozaman şen şakraktı peki şuan baska bır olusumda oldugum ıcın Scum da olanlar gıbı dusman mı ılan edıldım pardon bolucu ılan edeılmıstım. aslında ıyı oldu zamanla aylarca oyun oynadıgımız arkadaslarımız arkadas dedıklerımızı suan goruyoruz.

6. Rp mızede laf atmıssın hala anlamadın degılmı o neden oyle yazıldı anlıyacagınıda sanmıyorum.

Kısacası huseyın bu yazdıklarımı hıc bır zaman bu gıbı bır yerde yazmazzdım konusarak hallederdım. Baska arkadaslarda Guıld reklamımız olan buraya yazılar yazdı sesımı cıkarmadım ama senın yazdıgından sonra sadece sunu dıyorum ( yaptıgınız terbıyesızlıktır.)

Şimdı bu yazıdan sonra kım neder ne demez umrumda degıl bız hakkımız olan bır seyı yapmak ıstıyoruz eglenmek kavga etmek tartısmak degıl.
Sosyal ağlarda paylaş

KorsanKing said:

Bende tamda hunlara girecektim bunu bilmem iyi oldu daha dün hun bir üye ile konuşurken herkeze yardım ederiz diye söyleniyordu şimdi sizin bunu demeniz bana çok garip geldi ne yani oturmuş bir kadro var gerisi boşver gitsin olayı bu yazık yani yeni üye ne alıyorsunuz o zaman almayın tabikide oyun 80 lvlden sonra başlıyor ama ne olursa olsun bir guildde giren yeni birisine iyi davranmak onu oturmuş bir kadronuz olsa bile onada bir yer açmasını bilmek gerekir desenize huna girenler as üye değil bir nevi yedek üye sıfatında ayrıca Scum bu serverın kırmızı rengidir onlarlada takıldım guildlerinde bulundum gerçekten çok sıcak bir ortamları var evt gankçı bir guild olabilir ama içlerindeki dostluk 10 numara umarım bu sözümden bazıları birşey çıkarır.

Golden Army başarılar benden duymuş olamayın ama bazı kişiler bunlar pek kalıcı olmaz vs. gidi laflar söylenip duruyorlar umarım bunların ağızlarının payını ilerde verirsiniz.

Tesekkurler dostum Ama Golden army AGE of Conan da kalıcı olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok konuşan bi insan değilimdir sadece gerek olduğunda konuşmayı severim. Bizi insanların eleştirmesi hoşuma gider eksiklerimi görürüm fakat konu aşalamak olursa ona itirazim olur.

""Hun içinde olup ayrı kanallarda ayrı propagandalar yapıp kadrolaşmaya, beyin yıkamaya, ayrımcılığa sebep olan o kişilere oradaki kanala girmesine sadece yetki veren HUN'mu yoksa başka birşeymi?""

Böyle suçlamanız varsa lütfen isim vererek konuşalım. Sonra yüzleşelim camur at izi kalsın prensibi ile haraket etmeyelim.

""Bu olay aynı kişi tarafından çok yapıldı. 1 ay ummalı bir çalışma 1 ay sonra arkasında muritler.""

Kimse kimse muridi değildir olamaz. İnsanlara lakap takmayalım
herkes bi yere söylenenleri kaldırabilir bir yerden sonra tak eder.

""DEMOKRASİ 1000'lerce ASIR SONRA UĞRAYACAK BURAYA ""

Düşüncene saygı duyuyorum :)

shonatain

""Uzun lafın kısası insanlar hak ettikleri şekilde yönetilirler""

Sanırım arkadaşım cevab vermiş buna :)

Saygılarımla. . .

Bahadır CEYLAN
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese selamlar,

Konuya girmeden önce kendimi tanıtmak istiyorum. Adım Ferhat oyun içindeki nickim Atmaca - Trasp ve Anatolian Hun Empire ın guild lideriyim. Bu yazdığım yazıyı Guild adına yazılmış bir yazı olarak kabul edebilirsiniz. Ymanın yazısı kendi adına aittir ve guild adına yazılmamıştır.

Öncelikle yeni oluşumunuz hayırlı olsun ve Golden Army ye başarılar dilerim. Sebep sonuç ne olursa olsun bir ayrılık noktasına gelmiş durumdayız. Şuan yaşadığımız bu anlaşmazlıkların temelinde iletişim eksikliğinin olduğunu sanırım hepimiz kabul ederiz. Hep söylediğim şeyi tekrarlayacağım, Bunun sadece bir oyun olduğunu sakın aklımızdan çıkarmayalım. Hepimiz iyi vakit geçirmek için para ve zaman harcıyoruz ve hepimizin bu oyundan maksimum eğlenceyi almamız hakkımızdır.

Temel görüş olarak Anatolian Hun Empire, başka bir türk oluşumun varlığnda hiç bir problem görmez, ancak gönül isterdiki bunlar haberli ve iletişim içinde gerçekleşseydi ve hatta sorunlarımız aynı çatı altındayken iletişim kurarak çözme yoluna gidilseydi.

Hal böyleyken insanların aklı karışıp bir takım acabalar ve soru işaretleri ile karşınıza çıkması doğaldır. Ancak nihayetinde önemli olan var olan veya var olacak dostlukların yıkılmamasıdır. Farklı guildlerde olsak bile 2 türk guildin birbirine gerçek hayatta düşman olması kadar kötü bir şey olamaz. Oyun içinde rekabet her iki guildin gelişimini sağlar ama bu rekabeti kişisel ve şahsi düzeyde yapmak herkesin oyun keyfini kaçırır kanısındayım.

Golden Army bünyesinde var olan arkadaşların bir kısmını tanıyorum bir kısmını tanımıyorum. Hepsi efendi ve saygılı arkadaşlar. Olan oldu ve ayrıldık. Bu aşamada birbirimizin kuyusunu kazmak hiçbirimize yakışmadığı gibi her iki tarafa zarar verecektir. Şuan iki guild arasında fırtınalı günler yaşansada bunun en iyi ilacı karşılıklı anlayış ve doğru iletişimdir. Biz Anatolian Hun Empire guildi olarak bu rekabetin şuandan itibaren sadece oyun içinde kalması için çaba göstereceğiz ve kişisel kavgalara dönüşmesine izin vermeyeceğiz. Oyun içinde oyunun verdiği keyf ve eğlence sınırlarında aynı safta oluruz yada karşı safta. Ama bunların tümü sadece ve sadece oyun içinde kalmalı. Sanal bir ortamdan yola çıkarak düşmanlık beslemek, ve besletmek inanıyorum ki ne sizlerin nede bizlerin istediği bir şey.

Tekrar hepinizi Golden Army olarak, Anatolian Hun Empire adına tebrik eder ve başarılar dilerim.

Anatolian Hun Empire
Atmaca
Sosyal ağlarda paylaş

Atmaca'nın dediği gibi yazdığım yazı bana aittir. neyse gelelim Senseles'in sorduğu sorulardan birinin cevabına şöyle cevap vermek makbuldur isim vermeden yine :)

""Hun içinde olup ayrı kanallarda ayrı propagandalar yapıp kadrolaşmaya, beyin yıkamaya, ayrımcılığa sebep olan o kişilere oradaki kanala girmesine sadece yetki veren HUN'mu yoksa başka birşeymi?""

Böyle suçlamanız varsa lütfen isim vererek konuşalım. Sonra yüzleşelim camur at izi kalsın prensibi ile haraket etmeyelim.

Yazılan post'lara bak ben isim vermeden bilinç altında zaten savunulmaya geçilmiş..

Arkadaşlar ben genelde böyle konularda hayatta yazı yazmam uğraşmam bile ama artık sadece tek kulağınız ile sadece kulağınıza fısıldayanları dinlemeyin. Bu direkt yargısız infaz oluyor. Bunu daha önce 1-2 kere daha hayretler içinde izleyerek yaşadık.

KorsanKing' e gelincede; yeni başlayanlar kendi başlarının halina baksın demedim. Yazımı iyi okumadın sanırsam. paragrafı tekrar yolluyorum.

yeni gelen arkadaşlar dışlanıyor çekirdek kadro onları içine almıyor yanlız kalıyor deniliyor. Evet öyle bunu inkar etmiyoruz. Ama konuda saptırılma var. Haftanın 5-6 günü full BK ve Raid ile uğraşan bir guildin 0-79 arası karakterlere peki yardım edebileceğini sanmıyorum. Ama bu MMO'nun doğasıdır. Celestial yada argo yada sangius yada scum onlarda yardımmı ediyor sanıyorsunuz. Böyle guildlere End Game Guild denir zaten. Ama bizim (HUN olarak demiyorum şahıs olarak söylüyorum) bir ayrıcalığımız var tabikide; yeni gelmiş düşük level bir arkadaş vent'e gelip yardım istedide kim etmedi.?

Kimse yanlış anlamasın. HUN olmak birşey deil. Sadece kullandığınız bir platform bundan öteside değil.

Bu arada dip not seneler önce kayıt olduğum caitiff acc'in şifresini kaybettim :( bu acc'ide ne zaman almışım bilmiyorum. bir ilgilenin yahu..
Yman // Ayı Shmy
Sosyal ağlarda paylaş

ferhat hocam şimdi problemi anladığın için teşekkürler,fakat karşımızda muhatap bulamıyorduk inanki,yazıyorduk yeni oyuncu globalden hunu arıyor ilgilenirmisiniz diye,adama 2 gün sonra invite gidiyordu,tabiiki hunda bizimde eğlendiğimiz üzüldüğümüz anlar oldu,ama inanın kendi şahsım olarak artık gücüme gidiyordu hunda durmak ve golden army yi gördüğümde,direkt girdim,kimse bana ne gel dedi,nede kimsenin etkisinde kaldım,2 guildde inşallah serverın en iyisi olur ,en içten dileklerimle selamlar herkesi,küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim:D
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi 1.05 patch ile oyuna dondum bende sıfırdan bs kasıcam golden army e katılmak isterim ancak low lvl da nekadar insan var mesela yalnız kalırmıyız yada on gectim muhabbet ortamı nasıldır? prof uz biz ayagında takılıp hiç muhabbet etmeden sagı solumu kesersiniz ,yoksa hiç ayrım olmadan muhabbet gırgır şamata varmıdır?

ne bileyim mesela bir instance a girerken biralar elimizde ,baltalar belimizde vent te yada guild chatte curcunamıdır ?yoksa sinir stres ciddiyet midir? gülme krizlerine girermisiniz(ben cok sık girerim) sonra sıfırdan kasıcam at paramı verirmisiniz? ingilizcem zayıftır tarzanca konusurum guild te yabancılar olsa bile ben türkçe yazsam beni guild ten atarmısınız( ama ing zayıf ben ne edeyim) sonra aranızda izmirliler varmıdır?(kan ceker diye soruyorum) BS kasmak caizmidir? umarım dost guild sayınız çoktur! daha once hunlarda oynadım hun yazısını kim gorse bana dalıyordu çok canım yanmıştı!

son söz olarak ya hani biz çok eglenceli insanlarız ,,biralar elimizde ,baltalar belimizde biz gideriz Kheshatta hey Kheshatta diyorsanız aranıza katılmak istiyorum bende hehe:)
Sosyal ağlarda paylaş

şu an için türk var sadece fakat yabancılardan katılmak isteyen 4-5 kişi var listemde ve hepsi empire ile dost oldugumuzdan dolayı katılmak istemiyorlar.ayrıca serverda az sayısına rağmen ismini duyurmuş bir klanda tüm üyeleri ile birlikte katılmayı düşünüyorlar bu klanı söylemeyecegim zaten beni az tanıyan varsa tahmin edecektir kimler olduguğunu :)
şimdilik derinden ilerliyoruz..daha patlamadık
Sosyal ağlarda paylaş

hocam şimdi,low lvl kasan baya arkadaşımız var,merak etme sıkılmazsın genelde aynı lvl aralığında bulabilirsin,ortalama 15 online oluyoruz gündüzleri ve çoğu low lvl kasan arkadaşlarımız,yeni patchle 50 lvl bir karakter açma muhabbeti çıktı ,bundan dolayı da bir an önce 80 olup aramıza da katılabilirsin ,ve aşırı derecede merak edipte soramadığın herşeyi de sor,çünkü komplekssiz insanlarız,ventteki muhabbetleri duysan zaten 5 dk da alışırsın herkese:D
Sosyal ağlarda paylaş

düşük level kasan arkadaşlarımız mevcut. zaten bu arkadaşlarlardan 5-6 tanesi oyuna yeni başladılar yada başka serverlardan geldiler.guild chatte herkes istediği dilde konusabilir. yabancı oyuncu türkçe bilmiyor diye yada ,türk oyuncu ingilizce bilmiyor diye suçlayacak değiliz herhalde milleti :) ciddiyet konusunda birşey demiyorum,ventte biraz takılıp nasıl arkadaşlar olduğunu gözlemlemen daha iyi olur bence.at parası vb şeyler guild içi yardımlaşmaya dahil şeyler ,düşünmeye gerek yok bu dediğin şeyler küçük ayrıntılar her klanda karşılanır.

oyunda desteğe gelince ; guild chate yazman yeterli.hatta yuksek level charımı sırf bu iş için murderer bile yaptım :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...