Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 postlarım şiir gibi bir içim su kızlardan en sevdiğim asu alayım diye verdiler yetki ama yavaş yavaş kaçıyo bana iletki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 çok dolmu$sun abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 geçen dolmuşa bindim sordu dedi arkadan vermeyen kaldı mı döndüm baktım arkaya kızıl ordu biz de götü bırakmayan kaldı mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Gizli ibnelik yavaştan kendini belli etmeye başladı, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 yukarda etti onu zaten sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 kişi kendinden bilir işi ibneliktir özün dikişi gizlemeye ne hacet biz iyi biliriz fikişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Açık konuşalım, vurduruyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 vurdura vurdura ne hale geldim her vurup gideni ben dost bildim ah be asteroth söyle sen bana gerçek ibnelik sen de bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 demek ki biz de burada gönlümüzce istediğimizi yazabilirmişiz. hakkımız yendi lan resmen. ilgiyle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Asteroth said: Açıp konuşalım, vurduruyor musun? fix'd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 oha sırlar açığa çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Lexius said: vurdura vurdura ne hale geldim her vurup gideni ben dost bildim ah be asteroth söyle sen bana gerçek ibnelik sen de bedava oha.hauhauhauah. ahuahua.oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 artık yazıcak bi$ey kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Teşekkürler Lexius. pekaziz said: ...her insanın hayatında inişler çıkışlar olabileceğini ve Lexius'la benim de şu anda böyle bir dönemden geçtiğimizi, saçma sapan insanların garbage yetmiyormuş gibi burada da sulu mesajlar atmları karşısında bizim bunu adminlere bildirmemizi ve yine gerekli yanıtı alamamamızı, daha pek çok sorunu ve bütün bu iç sıkıcı unsurların 24 saat üzerimizde tepinip durduğunu biliyor musun? Ekşi sözlükte yazabilirsiniz bir yazıya sulu yorum veya diğer forumlarda da kafanıza göre takılabilirsiniz. Ama burada samimiyetine güvendiğimiz insanların iyi/kötü yazılarına -tekrar söylüyorum- sulu mesajlar atmak, resimler koymak bizim yöneticilik anlayışımızla bağdaşmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 her insanın hayatında iniş çıkış oluyor sonuçta asteroth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 -ki ayrı bir kere. Karalama Defteri modunun gramere uymasını beklerdim ben :@:@@@:@ Avrupa'da yap bakalım istifa ettirirler adamı yaa yaa. /emekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Ben de şu şiirimle katılmak istiyorum ayrıca: Tren gelir düttürü Düdüğünü öttürü Zamanın gızları Bi sakıza öptürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 kara üzüm allanmadan siyah üzüm ballanmadan anan seni kocaya da vermiş bıtıyın ucu nıllanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 teşekkürler iyi geceler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 sonuçta yalan oldun şair dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ben yalan sen yalan sen git güzelce yalan boşver biz sapıttık size olmasın olan iyi uykular herkese ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 veri nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 fede said: beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar