dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 seni kendim kadar seviyorum dedin bana. daha güzel ne soylenir birine? daha nasıl anlatılır değer verildigi? senin beni koydugun yer böyle güzelken ne olur beni senden gitmeye zorlama. başkalarını sevmeye zorlama. sana uygun degilim deme, seninle olmam yanlış deme. kendin kadar seviyosan beni, beni gör, benimle ol, hayatında tut beni. ve böyle sevmek sevgili olmak demek. vicdanının rahat olmaması, sevdigin, hayatında tutmak istedigin kişiler olması hepsi kabul. seninle olmak tek istegim, gerisi hep teferruat. bana, benim yerime başkasını böyle sev, seni de boyle sevecek baska birini bul deme. sevgilim ol istiyorum. sevdigim ol istiyorum. sevdigim sen kal istiyorum. ayrıldık ama gidemedik birbirimizden. ayrılmaya calısıp ayrılamamıs iki kişiyi tekrar ayırma. yine istemiyorum dersen anlıycam ve artık gidicem. beni istiyorsan bana git deme nolur. kapıya dogru ilerledim, kapının kolunu tutmus "kal" demeni bekliyorum 4aydır. hem gidip hem kalamam. seni seversem başkasını böyle sevemem. yine severim ama böyle sevemem. eksik olur. başkasını böyle sevmeye başlarsam sana su anki hislerim kaybolur, eksilir. kapıdayım, son umutla sana döndüm serin.nolur kal de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 süpersin dunno çizginden hiç şaşmadın ilk günden beri hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 seninim diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 somut bi ornege benzetmeyi iyi basarmısım bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 dunno said: vicdanının rahat olmaması, sevdigin, hayatında tutmak istedigin kişiler olması hepsi kabul. seninle olmak tek istegim, gerisi hep teferruat. bana, benim yerime başkasını böyle sev, seni de boyle sevecek baska birini bul deme. sevgilim ol istiyorum. sevdigim ol istiyorum. sevdigim sen kal istiyorum. ayrıldık ama gidemedik birbirimizden. ayrılmaya calısıp ayrılamamıs iki kişiyi tekrar ayırma. ne güzel hisler bunlar.. kimileri bu şekilde düşünenleri aşağılıyor;ama bunları hissedilmek insan olmanın en güzel (ve en acı) yanı.. aah ah :) allah çektirmesin.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 maaya, cok sagol yorumun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 rica ederim;içimden geçenleri söyledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 abi 4 aydır kapı kolunu mu tutuyorsun? rakı bile paklamaz yahu seni ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 elinin içi de terlemiştir ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar