ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 http://profile.ak.facebook.com/v225/439/82/n1082608084_5240.jpg Muhittin Karakuş June 7 at 10:37am: Murat, Cem Garipoğlunu destekleme geri zekalı o katili nie desteklion şerefsiz Muhittin net bir arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 s.k 91 li elemanı yakalayamadılar nasını satayım yazıklar olsun. pati gang kuralım , banka soyalım nasolsa yakalayamazlar m4l b3b3ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Cem Garipoğlu changed their Yer. alta bu dikkatimi çekti benim =9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 trollük bu yaptıkları. aynı zaman annesi-kötü olma durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Bella said: "cem doğru yoldasın harbi psikopatsın sewdim seni kızlar kalleş" OHA. hayvan herif. bunun gibiler ölsün yemin ediyorum. anasını kesiceksin töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Bunların alayını parçalanmış halde çöp konteynırına tıkmaları lazım. Bunu söylediğime kendim inanamıyorum ama gerçekten lazım böyle bişey, hatta mümkünse önce işgence edip sonra öldürsünler. Hiç te ay insan filan diye üzülemem, müstahak bu şerefsizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bu fanların hepsi olgun hanımefendi çocuğu. okişinin bukişinin çocuğu. rezil herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Valla cok ta güzel olmuş. Kim kurduysa o grubu cok akıllıymış. Bu ülkede nasıl ilgi çekeceğini biliyormuş. Eminim bu konu onun .ikinde değil. Üşenmesem kayıt olurum bende. Medya şişirdikçe şişirdi bu konuyu , millet'te kafayı yedi iyice. Yarın öbür gün gazetede'de yazarlar , haberide cıkar facebook grubu'nun (belki cıkmıştırda bilmiyorum) . İlk berber'de duydum bu olayı - üye yapalım seni, -üye oldunmu... keh köh. Milletçe ne boş adamlarız ya 44 kişinin öldüğü mardin cinayeti unutuldu bu cinayet medya ve milletçe unutulmadı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kermit said: lan bizi niye ettin alo adını bilmediğim için etmiş olaiblirim ben seni bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar