hella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Alexi_Septimus, 29 Mayıs 2004 00:53 tarihinde demiş ki: Sabah ölü uyanabilirim O nası oluyo alek[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Boombastic bir konuya daha parmak bastıktan sonra hava durumuna geçebiliriz.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı*
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ya sage bilgili olduğum yegane konulardan birinde bi msj atmışım bi sıçma içine :P[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bomb senın savundugun teoriyi söyle curutım hemen =) apandist eski insanlarda yani neandertallerde (ilk insan) daha evrim tam tamamlanmadıgından seluloz u ogutmesı ıcın kullanılan bı organmıs.yanı bız tam haywanmısız =) etcıl+otcul karısımı =) soradan ınsan evrimini tamamlayınca apandist körelmish ve suanki durumunu almısh.[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 pyr0 bu teori bnm bahsettiğim teoriyi çürüten bişe deil sadece başka bi ihtimal başka bi tahmin. bence mantıklı da gelmio yani ewrim geçirip bi organ körelebiliosa aynı şekilde bu ewrimle zararsız hale de gelebilmesi lazımdı ama olamadığına göre we iltihaplanabildiğine göre illa bi görewi olmalı[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 o da doru =) o zmn senın teorine alternatif bi teori dielim =P[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 aman yanlış anlaşılma olmasın o bnm teorim deil bazı bilimadamlarının teorisi. ben sdc destekliorum o kdr :][signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 lafın gelısı öle dedım ztn senden bu kdr buyuk bıshı beklemeyız =P[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Apandisit değilmiş. FMF'miş lol. 8 - 9 aydır nöbet geçirmiyoruz diye unutuverdik hemen, apandisit ameliyatı oluoduk az kalsın boşu boşuna lol.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it!
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Fmf? =)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Family Mediterrian Fire.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it!
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 turkce meali var mı =P[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Ailevi Akdeniz Ateşi.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it!
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 hıı tekrar gecmıs osun =)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ateşli alexim benim littletitsimus bosunami diyoduk be neyse geçmiş olsun bak kendine[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: DynamicK, 30 Mayıs 2004 02:26 tarihinde demiş ki: neyse geçmiş olsun bak kendine "i" harfi onemli bi harftir yoklugunda anlam bosukklugu olur.bakınız sekil a =)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sanrey Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Alexi_Septimus, 30 Mayıs 2004 02:05 tarihinde demiş ki: Family Mediterrian Fire. dorusu: Familial Mediterranean Fever[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir.
hella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Alexi_Septimus, 30 Mayıs 2004 02:05 tarihinde demiş ki: Family Mediterrian Fire. Necesi bu haha[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Alexi, demek yalan haber verip bizi boşuna üzdün?!! Senin yüzünden ömrümden 13 yıl gitti.Saçlarım beyazladı. Yalan haber yayınladığın için; 1 milyon dolarlık tazminat davası açacağız sana. Sonunda zengin oluyorum[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir. İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır. Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.)
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Alexi_Septimus, 29 Mayıs 2004 00:54 tarihinde demiş ki: said: Chiptech, 28 Mayıs 2004 20:33 tarihinde demiş ki: çünkü apandist bi organ değil iltihap gibi bişi yani.. Öher! Apandisit organ olmasına organda, orda tehlikeli olan içerisindeki iltahap. doğru söylemiş adam organın adı "Apandis", iltihaplanması durumunun adı da Apandisit ;) 14 yaşımda aldırdım ben de, yarım etmişti beni bir gün boyunca, o zamandan kalmış aklıma[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
hella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 apandiks[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Geçmiş olsun..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Yardımcı olursanız sevinirim.
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Alexi_Septimus, 30 Mayıs 2004 02:11 tarihinde demiş ki: Ailevi Akdeniz Ateşi. koparım, fmf m-fmf farketmez geçmiş olsun[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 apandisit in belirtilerini bilen varmı peki yani neden anlıyorsunuz belirtisneniz mutlu olurum[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 böle sağ tarafında dalak ağrısı gibi bir ağrı ile başlıyor sonra seni iki büklüm edene kadar artıyor, yoluna yürüyemiyosun ağrıdan, hemen tahlil yapıyolar kanda belli şeyler yüksek çıkınca diyolar bu apandisit, direk yatırıyolar 5-6 saat daha ağrı kesici içim de yatim deseydim patlatıyodum ben mesela :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
Öne çıkan mesajlar