Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 pek de oyun oynayan bi insan değilim ama sıkıldım lan. şimdi nwn'yi yükliycem ilkini, yüzelli tane expansionı biraz vakit öldürür. 2.4ghz cpu 512ram geforce fx5200 128mb sadece heatsinkli ekran kartı(hala kafamda bitiremedim şunu da ha, fansız kart mı olur lan!) frp severim, fps severim, strateji de olur, hatta medieval total war olması lazım dur onu bulayım bi yandan. mmorpglerden en fazla knight çalışır, ultima da istemiyorum, ne oynasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 http://www.amazon.com/Best-PC-Games-of-2002/lm/3AZ2GQ7OVCVBK http://www.amazon.com/Top-Games-2003-particular-order/lm/KRMTN6LID8M9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 dxball, atomic bomberman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ben oyun lafı geçen her yerde silent hill 3 diyorum. bi de sims 3 dene, ben daha denemedim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sevdiğiniz eski oyun yok mu allahsızlar! diablo bir xpde çalışıyo mu bu arada. özledim lan yerin dibine dibine inmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Deus Ex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Eternalus said: ultima da istemiyorum allah çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 elesso said: http://www.amazon.com/Best-PC-Games-of-2002/lm/3AZ2GQ7OVCVBK http://www.amazon.com/Top-Games-2003-particular-order/lm/KRMTN6LID8M9 abbav! princelerin yenileri oynamadımdı ben. evet hedef belli. splinter cell de olur aslında ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 armorgames.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 star craft oyna diyicem tek başına bayar batle netten oynamak lazım. war craft ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 indigo prophecy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kermit said: star craft oyna diyicem tek başına bayar batle netten oynamak lazım. war craft ? oynadım, dota da oynuyodum fena değildim ama bi buçuk yıldır oynamıyorum, şimdi size takılsam ekmek olurum direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ol olm nolcak kaan felanda geliyo hatta ne ekmekler var lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Seeders: 64 Leechers: 96 sçs pirate bay, indiriyom sands of time ı. dota konusuna gelinceeeeğ, yeni herolar falan da çıkmıştı, wc3 cdlerime de biri çökmüş olması lazım. onu da indireyim, botlu haritalarda biraz ısınayım, sonra elimden tutun dota oynıyım ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 eternal Nihan vizeleri var göremezsin falan mı ne dediydi, bitti mi dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 artık boşum da, bu ne baldız korkusu lan, baş harfi büyük falan ahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yok olm asdfadfafaf Nihanı severim sayarım, bende de saygı duyduğum kişilerin ismini dikkatle büyük harfle yazma alışkanlığı vardır, taa küçüklükten gelen, korku değil yani asdasdasd korkmuyorum anlamına gelmiyor tabi asgsdhsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 resmen sıçtın koyun gibi zeytin zeytin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 vallahi olm :D cidden öyle yani, nereden gelmiş bu huy bilmiyoru ama, saygı duyduğum, sevdiğim, özel insanlara karşı içimden gelen bi şey, korku belirtisi değil asdasd ama tekrar ediyorum, korkmuyorum değil, bi çemkirirse sıçanzi yani, döver falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 sands of time oynuyom, iyiymiş lan. pandora tomorrow da inse güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar