vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 of bunu söyleyen ilk sen degilsin. sus. hörikeen diye okuyorlar adamlar, düsün bi de alman aksaniyla. o dedigin olayi bir deneyeyim. nerden yükleyebilirim? link falan verebilirsen cok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 http://www.memtest.org/download/2.11/memtest86+-2.11.iso.zip cdye yazip o cdyle baslatabilirsin ek: http://www.memtest.org/#downiso ek2: senin durumunda 2-3 saat birakmana gerek olmayabilir. 2-3 tur atsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ramlerin markası ve modeli nedir? anakartın markası ve modeli nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yalnız, sorunun ram veya ram slotu olduğu aşikar, memtest hangisi olduğunu ortaya çıkaramaz ki. en temiz yöntem başka bi ram bulup denemesi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Esh said: ramlerin markası ve modeli nedir? anakartın markası ve modeli nedir? ramlerin markasina baktim da onun da üzerinde Hyrican yaziyor alala. ram de üretiyolarsa helal. ama sanirsam yazmamislar markasini. delirticek bu firma beni cidden. sorunsuz bi günüm gecmedi su pcyle. ilk aldigimda da servise yollamistim. anakartin markasi da; ASUSTEK M2N-MX SE bu arada tesekkür ederim deneyecegim memtesti, ise yarasa güzel olur da. artik servisi arayip cingenelik yapacagim. garanti stickerini cikartmistim cünkü. alsinlar, tamir etsinler de kurtulayim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 himm ramler no-name. ben anakart voltaj ve mhz degerlerini ogrenmek icin sormuştum da, bulmamızın imkanı yok şu durumda. =) en iyi çare başka ram takıp denemek. mem-test ramin arızalı oldugunu gostermez genelde. sadece mevcut ayarlarla ne derece stabil calıştığını gösterir, ona gore yorum yaparsın. tavsiyem; ramleri sök, yerel bir bilgisayarcıdan ödünç ram al, oyle dene. hatta ramler markalı olsun da, spd yi otomatik atasın biosa, ince ayarla da ugraşmak zorunda kalmayasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 @esh cpuz un memory sekmesi istediklerine yetmiyor mu? yoksa ram in fabrika verisini mi sordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 FORMAT AT !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Bence sorun sende Nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Benimkide kapanirken takiliyor. Cok baska dunyalarin insanlariymisiz meger.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 benzer sorun benim kuzenin başına da gelmişti, masadan düşmüştü. güç kaynağından olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar