-007- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Osso said: Okmeydanı :( orda yalnız şaka maka bu sene "tarihi ok atışları" yapıldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 okun metal kısmını ancak bi demirciye yaptırabilirsin oğul! karlı dağların ardında kölesiz delice usta var derler. o sana istediğin demirlerin en hasını, okların en delicisini, kılıçların en keskinini yapabilir. ama dikkat et oğul! yol tehlikelerle doludur. nice yiğit kılıç sahibi olmaya gidip, geri dönememiştir. ey oğul unutma! kölesiz delice usta ufak hediyeleri sever. tavsiyem şudur sana oğul;ona intertoy'da monopoly al. gidince oynarsınız.. haydi yolun açık olsun oğul. metrobüs değil de çift katlı otobüsler oradan geçiyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 okun ucunu kurşundan kendinde yapabilirsin kolaylıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 1-2 güne tutoryıl yapayım ben buna lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 UO based bir forumuz, ama bir kişi çıkıp Brit Provisioner dememiş, çok yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 çünkü hiçbirimiz senin kadar iğrenç espri yapamıyoruz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Adam eczane dedi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ayıp olmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Ya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ok meydanı daha kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Osman yaptı onu, o yapınca komik oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Sonuç olarak Brit Provisioner yapılması gereken bir espriydi bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ahah güneş <3 üstteki 2 postuda sevdim. sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Teşekkür ederim canımın içi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Ya böle sağda solda hediyelik eşya satan yerler var ya hani ahşap ağırlıklı zamazingolar satıyolar. İşte oradalar da oluyo böle saçma sapan bi ok-yay takımı oralara sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Spidee said: UO based bir forumuz, ama bir kişi çıkıp Brit Provisioner dememiş, çok yazık. onu yazmak için girmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bende onu yazıcaktım, ama mortis benı uzman ilan edicen yazamamıs oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 anılarım depreşti. 19 yaşımdayken okçuluk sporu yapmak istiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Spidee said: UO based bir forumuz, ama bir kişi çıkıp Brit Provisioner dememiş, çok yazık. Para için 50 fletching 50 lumberjackli karakter açıp vendorlara bow satan altın yok muydu senin? Ezik 1 kuruş vermedim oklara, gittim tavuk kestim bıldırcın kestim hep kendim yaptım oklarımı. Adeta bir başarı hikayesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Biz para için sürahi alıp gidip derede doldurup geri satardık adama güzelim, sizin gibi esnaf çocuğu değildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldaros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Walla 3 bucuk sene önce Kadiköy'de postanenin arkasinda vardi zirh, mirh, kilic, silahlar satan bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kurşundan temren yapan medeniyletlerin zamanında olsaydımda rencide etseydim keşke kendin yapcaksan bilmiyorumda bauhauslarda felan yuvarlak çıtalardan çok seksi oklar çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar