Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 evet bilgisayarımda en çok kullandığım prog. bozuldu..win 5.02 hiç açılmıyor(görev yöneticisinde işlemler bölümünde cpu'nun %99 kullanıyor şeklinde açık gözüküyor), winamp2.x ise açılıyor ancak 5-6 şarkı sonra kaptılacak falam uyarısı çıkıyor..silip tekrar tekrar yükledim ama hep aynı sonuç..napacam??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 03 Haziran 2004 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ya ben bu programı düzeltemezsem naparım yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 o 5-6 sarkıdan sora kı dosyada sorun olabılır banda öyle oldu sen pl yi sıl bastan ayarla sarkıları dene bakalım bıde böle[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 winampı sildikten sonra system mechanic tarzı registry temizleyen programlar kullan daha sonra tekrar yükle winampı.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 boyut olarak ne kadardır o prog? internetten indircem desem 56k var zaten kasmasın çok..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 winamp'ın eski versiyonları kullan...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 boyutunu hatırlamıyorum ama chip dergisini alıyorsan cd'lerinde olduğunu hatırlıyorum.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: UltraPsycho, 04 Haziran 2004 19:56 tarihinde demiş ki: winamp'ın eski versiyonları kullan... 2.72 bayağı eski bir versiyondur zaten.. 2.x derken onu kastetmiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Telefon Rehberinden Winamp Tamircileri bölümü Açıp Bir Tamirci Çağırabilirsin :) Şaka Bir Yana Uninstall edilen dosyaların registry keyleri sabit kalıyor. Onları silip tekrardan winamp kurmanı öneririm veya Eski Winamp sürümlerinden birini kullanabilirsin. 2.90 2.81 favorilerdir.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar