Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

winamp bozuldu..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet bilgisayarımda en çok kullandığım prog. bozuldu..win 5.02 hiç açılmıyor(görev yöneticisinde işlemler bölümünde cpu'nun %99 kullanıyor şeklinde açık gözüküyor), winamp2.x ise açılıyor ancak 5-6 şarkı sonra kaptılacak falam uyarısı çıkıyor..silip tekrar tekrar yükledim ama hep aynı sonuç..napacam??[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 03 Haziran 2004 14:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
winampı sildikten sonra system mechanic tarzı registry temizleyen programlar kullan daha sonra tekrar yükle winampı.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
boyutunu hatırlamıyorum ama chip dergisini alıyorsan cd'lerinde olduğunu hatırlıyorum.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
said:
UltraPsycho, 04 Haziran 2004 19:56 tarihinde demiş ki:
winamp'ın eski versiyonları kullan...

2.72 bayağı eski bir versiyondur zaten..
2.x derken onu kastetmiştim..
Mesaj tarihi:
Telefon Rehberinden Winamp Tamircileri bölümü Açıp Bir Tamirci Çağırabilirsin :)

Şaka Bir Yana Uninstall edilen dosyaların registry keyleri sabit kalıyor. Onları silip tekrardan winamp kurmanı öneririm veya Eski Winamp sürümlerinden birini kullanabilirsin. 2.90 2.81 favorilerdir.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::.
.:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::.
  • Yeni Oluştur...