Asgard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 orta gearlı mage için hangi talent ağacını önerirsiniz? max dps:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bc ciktiktan sonra 2 gun oynayip birakmistim tekrar basladim 2 gun once. Aoe grinding icin lvl 65 civari 10 15 tane melee mob nerde bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dandik gear la arcane en iyisi bildigim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 mage kıral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 üstüm başım fena olmamasına karşın 2.2k dps yi gecemiyorum 10 manlerde rotasyon ne olmalı 57/3/11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 25man ile ayni. mananiz azaldiginda 2 blast 1 barrage ya da proc varsa missile'a gecin. 57 3 11`de dogru talentlari aldiginizdan emin olun. torment of the weak`i kullanabildiginizden emin olun. (warriora soyle thunderclap atsin) 10man'de ne gibi bufflar var ustunde? gearin ne kadar fena degil? onceligi sp ve haste'e ver. sonra crit gelsin. hatta mumkunse crit'i spiritten al mana regenin de artsin. hit cap misin? vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Teddy said: bc ciktiktan sonra 2 gun oynayip birakmistim tekrar basladim 2 gun once. Aoe grinding icin lvl 65 civari 10 15 tane melee mob nerde bulabilirim ? Questleri yap. Hatta faction atlama, ne kadar varsa yap. Grindingden daha hizli test ettim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Nanette BL'den bekleniyorsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 mage pavyona dusmus, musterilerin rakilarina su, sigaralarina ates olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Olivies said: Teddy said: bc ciktiktan sonra 2 gun oynayip birakmistim tekrar basladim 2 gun once. Aoe grinding icin lvl 65 civari 10 15 tane melee mob nerde bulabilirim ? Questleri yap. Hatta faction atlama, ne kadar varsa yap. Grindingden daha hizli test ettim^^ kesinlikle. hatta level 70 olduğunda Netherstorm veya Shadowmoon Valley'e hiç girmemiş bile olabilirsin, questler o derece iyi. Aoe grind eski zamanlardaydı. ama illa aoe istiyosan nagrand'da talbuk, windroclar ve clefthoof'lar haritanın her yerinde sürü halinde geziyolar. Wowhead'den mobların adını girip haritanın nerelerinde olduklarına bakabilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 57/3/11 talentlerim suan 19/52 nasil pve icin? scorch spam-living bomb- fb spam seklinde instance icin? Eger kotuyse ugrasmayayim hic? Bide itemlar cok iyi degil. 1.6 spell dmg falan, kotu bildigin hatta ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Pvp'de arcane yüksek damage görüp ıslanan newfagler için bence. Kendinizi kandırmayın, o ağır dps'i yapamıyorsunuz arenada. Ha derseniz kanka ben çok fena bg farm yapıcam eyvallah derim, çok iyi bg yaparken. Frost baştan sona kraldır ama. Arcane gibi spam de değil hem sıkılmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Pve icin dedim xunn Simdi biraz pve yapip sonra pvp'ye gecicem. Zamaninda Neferian cthun progresslari magduru oldugum icin suan ki raidler falan citir kaliyor baya. Tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar