Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün bilgisayarı açtığımda, windows açılmadı ve chkdsk çalıştı, ben de izin verdim bıraktım tarama yapsın diye. Baktım, bi yerde takıldı ve "correcting error in index $0 for file 25" diye ve burada takıldı. kapatıp tekrar açtığımda chdsk i geçip açıyım windowsu dedim,o da yemedi. Ne yapabilirim windows cd si ile repair dışında, a dostlar?
Mesaj tarihi:
chdsk o kadar komik bişeyki çalışan sistemi bile çalışmaz hale getiriyor. hiç önermem yapılmasını. ama şöyle bişey oalabilir windowsu tekrar kur.
Mesaj tarihi:
Güvenli modda çalıştırmayı da denedim fakat, sürücüleri yüklerken birinde takıldı, yani o da işe yaramadı :D Artık son çare olarak windows cd sine kaldım, şu an elimde yok, yarın bi arkadaşımdan alacağım, umarım format atmama gerek kalmaz, repair ile halledebilirim. Dosylar mühimdi :D .
Mesaj tarihi:
En aptalca çalışan uygulamalar listesinin başını çekebilecek kadar aptal çalışan o uygulamadan çıkmayıp 3 5 kere falan yeniden denersen bazen kurtarabiliyor.
Harici'ye bazen checkdisk öneriyor, 1/3'te 20 kere, 2/3'te 50 kere falan takılıp (her birinde yeniden başlatmam gerekiyor ve bazen sadece %1 ilerliyor) kamyon saat sonra tamamlanıyor. Tabi harici'nin yarısı found.000 diye bir klasörde.. Varsa şansın bir live cd ile dosyaları kurtar yeniden kurulum yap. Yoksa baya uğraştırabilir.
Mesaj tarihi:
chkdisk sagolsun saglam diski bile bozabiliyor, heryer junk cluster doluyor bide ustune, oda yapabilirse- eheh tamir ettim diye cikiyor.

ntfs ve checkd kesinlikle ates ile barut.

live cd fikrine katiliyorum. Sansin varsa bi kere mount ettikten sonra erisimin normale donecektir.
  • Yeni Oluştur...