NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bugün bilgisayarı açtığımda, windows açılmadı ve chkdsk çalıştı, ben de izin verdim bıraktım tarama yapsın diye. Baktım, bi yerde takıldı ve "correcting error in index $0 for file 25" diye ve burada takıldı. kapatıp tekrar açtığımda chdsk i geçip açıyım windowsu dedim,o da yemedi. Ne yapabilirim windows cd si ile repair dışında, a dostlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 chdsk o kadar komik bişeyki çalışan sistemi bile çalışmaz hale getiriyor. hiç önermem yapılmasını. ama şöyle bişey oalabilir windowsu tekrar kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 güvenli mod falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 windoz cedesini takıp chkdsk /r /p de sora kendi haline bırak aleti diyecektim, ama chkdsk'ten çıkmışsın. artık kurtarılacak hali kaldı mı bilmem. dene yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Güvenli modda çalıştırmayı da denedim fakat, sürücüleri yüklerken birinde takıldı, yani o da işe yaramadı :D Artık son çare olarak windows cd sine kaldım, şu an elimde yok, yarın bi arkadaşımdan alacağım, umarım format atmama gerek kalmaz, repair ile halledebilirim. Dosylar mühimdi :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 En aptalca çalışan uygulamalar listesinin başını çekebilecek kadar aptal çalışan o uygulamadan çıkmayıp 3 5 kere falan yeniden denersen bazen kurtarabiliyor. Harici'ye bazen checkdisk öneriyor, 1/3'te 20 kere, 2/3'te 50 kere falan takılıp (her birinde yeniden başlatmam gerekiyor ve bazen sadece %1 ilerliyor) kamyon saat sonra tamamlanıyor. Tabi harici'nin yarısı found.000 diye bir klasörde.. Varsa şansın bir live cd ile dosyaları kurtar yeniden kurulum yap. Yoksa baya uğraştırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 chkdisk sagolsun saglam diski bile bozabiliyor, heryer junk cluster doluyor bide ustune, oda yapabilirse- eheh tamir ettim diye cikiyor. ntfs ve checkd kesinlikle ates ile barut. live cd fikrine katiliyorum. Sansin varsa bi kere mount ettikten sonra erisimin normale donecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ulan bi bana mı yamuk yapmadı şimdiye kadar bu chkdsk :D typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 aynen bana da yamuu yok hatta ben arada kendim yaparm işe yarar bişeye benzio da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar