Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chkdsk hata

NightSorrow

Öne çıkan mesajlar

Bugün bilgisayarı açtığımda, windows açılmadı ve chkdsk çalıştı, ben de izin verdim bıraktım tarama yapsın diye. Baktım, bi yerde takıldı ve "correcting error in index $0 for file 25" diye ve burada takıldı. kapatıp tekrar açtığımda chdsk i geçip açıyım windowsu dedim,o da yemedi. Ne yapabilirim windows cd si ile repair dışında, a dostlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Güvenli modda çalıştırmayı da denedim fakat, sürücüleri yüklerken birinde takıldı, yani o da işe yaramadı :D Artık son çare olarak windows cd sine kaldım, şu an elimde yok, yarın bi arkadaşımdan alacağım, umarım format atmama gerek kalmaz, repair ile halledebilirim. Dosylar mühimdi :D .
Sosyal ağlarda paylaş

En aptalca çalışan uygulamalar listesinin başını çekebilecek kadar aptal çalışan o uygulamadan çıkmayıp 3 5 kere falan yeniden denersen bazen kurtarabiliyor.
Harici'ye bazen checkdisk öneriyor, 1/3'te 20 kere, 2/3'te 50 kere falan takılıp (her birinde yeniden başlatmam gerekiyor ve bazen sadece %1 ilerliyor) kamyon saat sonra tamamlanıyor. Tabi harici'nin yarısı found.000 diye bir klasörde.. Varsa şansın bir live cd ile dosyaları kurtar yeniden kurulum yap. Yoksa baya uğraştırabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...