elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bugün istinye parkta izledim, çok beğendim. Uzun zamandır gerilim filmi beğenmiyodum. Ceeeler bööölerin yanında hoş bi senaryosuda var. Tek eksiği bomba bi son ama tatmin ediyo genede. topici aradım bulamadım, açılmışsa yokedin bu topici :) ha bide gerçek bi olayı konu alıyomuş, discoveryde olay belgesel olarak falan gösterilmiş vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 trailerda koyıyım http://www.youtube.com/watch?v=G2SCZK8x3ss http://www.imdb.com/title/tt0492044/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 afişini gördüm, ve "ebenizinki" dedim. o afişi koyup bi de utanmadan "based on a true story" demişler yaa ahuahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 lanetli ev lanetli köşk konseptleri güzel olmuyor genelde ama izliyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Güzel olanlarıda oluyor kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bu iyiydi yav, özel efeeeeeeekt harikası oluyo genelde lanetli bilmemne filmleri. bunda pek özel efekt yok, korku klasiği olmanın yanından geçemez ama bittiğinde la ne dandik filmdi demiyosunuz(rastgele girdiğim korku filmlerinin %90ının çıkışında yaşadığım piskoloji, lan 2 bilete verilen 30 liraya yakın paraya acımada cabası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 her lanetli filme bir zeta jones koysunlar izlerim :D ama genç olanı artık yaşlandı kadın be :( 10 tane çocuk doğur fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bende izledim fazla gerilmedim açıksası hatta yanımdaki arkadaş korkudan zıpladığını için gülmekten filmi izleyemedim :D orda çocuğun "2 parlak ölü çocuk kalkıp kavga ediyorlar" dediği kısmı anlayamadım arkadaşla konusuyordum bu kısım hangi yazarın şiir midir kitapmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar