ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 utopia said: msndeyim zaten. yok gördüm de buradan yazınca karizma puanım arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hadi yine iyi kıvırdın utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 lan aytunç, senin hayallerinin bittiği yerde benim msn listem başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Sevgili dostum Asteroth, senin atesini neyin sondurecegini biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ginaly said: lan aytunç, senin hayallerinin bittiği yerde benim msn listem başlıyor. benimde her ortamda şeklim her kızda resmim var ne hava atıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bende yok. msnin de yok. sen hala soyadı mevzuundan mesulsün kfjh. yazma soyadımı ortalığa sff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Çayı ısınmak veya derse bir saat falan varsa zaman geçirmek adına tükettim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 vaniLLe said: sevgili Asteroth, earlgrey cayimizi yudumlarken batan günesi izlemek güzel olmaz miydi? Ha ne dersin ? böyle sinirli olmak sana yakismiyor. kirmizi daha cok yakisiyor :). öm'den resmimi attim:) adem elmasina aldirma:) bekliyorum cevabini ANAAAAMMMMM Sevgili vaniLLe, öm'den mesajını aldım, görüyorum ki seni hararet basmış, adeta denizin buz gibi sularından gelen bir akşam meltemi gibi beni istemişsin. Çay olarak Earl Grey'i boşver, kırmızı Çaykur var bende 2 kilo, demler demler içeriz. Cevap bekliyorum kuzuciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 cay icmek icin sebep aramadim hic, cay icmek icin icilir, cay keyiftir. biri demlese de icsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 utopia said: bende yok. msnin de yok. sen hala soyadı mevzuundan mesulsün kfjh. yazma soyadımı ortalığa sff. artık senin soyadını geçtim, yeni bi soyad keşfettim. hemde 6packli. http://shops.godaddy.com/A-SPORTS-FAN-SHOP/Jimmie-Johnson-Pencil-6-pack/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 utopia said: bende yok. msnin de yok. zoru oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Asteroth said: vaniLLe said: sevgili Asteroth, earlgrey cayimizi yudumlarken batan günesi izlemek güzel olmaz miydi? Ha ne dersin ? böyle sinirli olmak sana yakismiyor. kirmizi daha cok yakisiyor :). öm'den resmimi attim:) adem elmasina aldirma:) bekliyorum cevabini ANAAAAMMMMM Sevgili vaniLLe, öm'den mesajını aldım, görüyorum ki seni hararet basmış, adeta denizin buz gibi sularından gelen bir akşam meltemi gibi beni istemişsin. Çay olarak Earl Grey'i boşver, kırmızı Çaykur var bende 2 kilo, demler demler içeriz. Cevap bekliyorum kuzuciğim. denizin buz gibi sulari dedin, sahin k nin kivircik göt killari geldi aklima. olmadi cay konusunda simdi. =/ vazgectim, bozdun zaten ruhsuz herif ahsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 vanil gerçekten çılgınca konuşuyorsun. çılgınlar gibi konuşuyorsun. seni çılgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yalan mi ama. degil. dogruyu söylemek cilginliksa, birak olayim utku .....,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Şu romantik anı Şahin K'yla bozdun ya, sana ne desem yaramaz ruhsuz karı. Gidiyorum buralardan, dönersem seninimdir, dönmezsem hiç senin olmamışımdır. Eğer senden önce birini kabul etmişsem bana mutluluklar, etmemişsem yine mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 vaniLLe said: yalan mi ama. degil. dogruyu söylemek cilginliksa, birak olayim utku .....,,,,, BEBEĞİM BENİM BEBEĞİM BENİM İLK GÖZ AĞRIM SEVDİĞİM BENİM ALLAHINI SEVEYİM CA-A-NIMI VEREYİM UĞRUNDA ÖLEYİM BEBEĞİM BENİM KORUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 AHAHAHAHHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Asteroth said: Şu romantik anı Şahin K'yla bozdun ya, sana ne desem yaramaz ruhsuz karı. Gidiyorum buralardan, dönersem seninimdir, dönmezsem hiç senin olmamışımdır. Eğer senden önce birini kabul etmişsem bana mutluluklar, etmemişsem yine mutluluklar. cok gec, dal rüzgari affetse de kirilmistir artik bir kere emre... dönsen bile bir gün.... bir gün.... yapma dokunma kim dokunduysa sana ona git... nerde unuttuysaan beni orda kal diye haykiririm.... alcak adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 vaniLLe said: Asteroth said: Şu romantik anı Şahin K'yla bozdun ya, sana ne desem yaramaz ruhsuz karı. Gidiyorum buralardan, dönersem seninimdir, dönmezsem hiç senin olmamışımdır. Eğer senden önce birini kabul etmişsem bana mutluluklar, etmemişsem yine mutluluklar. cok gec, dal rüzgari affetse de kirilmistir artik bir kere emre... dönsen bile bir gün.... bir gün.... yapma dokunma kim dokunduysa sana ona git... nerde unuttuysaan beni orda kal diye haykiririm.... alcak adam! GAMSIZ VİCDANSIZ BEN SENSİZ NE YAPARIM ŞİMDİ SÖYLE. BENİ ACILARLA BAŞBAŞA BIRAKTIN NEDEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 dalımı kıranın ağacını söker sokarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 utku git yat uyu hadi. uyku saatin gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 mışıl mışıl time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kermit said: utku git yat uyu hadi. uyku saatin gelmiş ANA BACI KARIŞTIRMA GÖKALP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 vaniLLe said: cok gec, dal rüzgari affetse de kirilmistir artik bir kere emre... dönsen bile bir gün.... bir gün.... yapma dokunma kim dokunduysa sana ona git... nerde unuttuysaan beni orda kal diye haykiririm.... alcak adam! Bırak şimdi dalı rüzgarı, ÖSS Coğrafyası çalışmıyoruz burda. Son isteyeceğim şey seni bu şekilde haykırtmak olur, ben senin inlemelerine hastayım güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar