kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 antalyada yağmur başladı ! off nası gzüel bi serin hava var hep böyle olsun allahım amin dinimiz. sabah yanıyodum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 burayada yağsın yaa hep yagsın hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bursa da serin, rüzgarlı, yarın da böyle olsun yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 :( tek ben mi fransadaki nice sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ve daha niceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 dost dost diye diye nicesine sarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 of bu havada yapılcak en güzel şey evdeyken film izlemek ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kermit ne evi git dışarı ıslan olum güzelce OFFFŞHŞH BENDE ISTIYORUM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yağmur yağarken yapılıcak en güzel şey uyumaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Uyumak; her zaman yapılacak en güzel şeydir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ankarada hava cok ilginc. sabah evden YANIYORUM diye cikiyorum, elbise falan serin ferah, aksam bi geciriyo yagmuru sonra 3 gun hapsuruyorum yok yere. lakin su ara aksamlarin asigiyim, hafif ruzgarli ama sicak esiyo biraz, kugulu parka gidip misir attim o derece romantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 altınparka gidip ıhlamur toplasaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kugulara misir attik kugular bizi darladi bi an isircak sandik kugular bizi anladi goldenda dart oynadik houselari siraladik mojito ictik salincakta sallandik garsonlar bizi anladi. ankara gecesi by dory-ann-marry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 gta daki hmmmm nice bike repliği geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tam migrosdan biramızı almıştık iniyorduk sahile birden yağmur bastırdı oturduk orda hafif yağmur eşliği tabi tam sahile inerken bir toprak kokusu kendimi chivas regal reklamında oynuyor sandım ama bu birayı benle birlikte 3 sapın içmesi gerçeği direk ortamın büyüsünü bozdu ve yine her zamanki olduğu gibi muhabbet etmeye başladık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar