toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 o wizard ne oyle ya, max payne gibi saga sola zıplayarak büyü yapıyo ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 pause a basıp büyü atması bende bug abuse havası yarattı soğudum biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 oyun cok iyi olmuş tavsiye ederim. yalnız bendeki versiyonunda bir gariplik var madenden çıkınca atiyor. dil ile ilgili bi uyumsuzluk var sanırım hayirlisi. gördüm en iyi 2-handed kılıç çizimleri var.yapan firmanın alman olmasından olabilir zwei-hander akslda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Abi anti aliasing açılamıyo mu oyunda? Anisotropic samples sayısını mı arttırmam lazım o etki için? Grafikler çok kötü ve optimizasyon da rezalet. Oynancak gibi değil şu an grafikler yani bi yardım edin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ya arkadasım takıntılı mısın yörü git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Berk bi sus.. Abi grafik ayarlarını extreme yaptım o zaman bile AA yok çok kötü görünüyo oyun :/ neyse biraz deniim bakalım oynamayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ileri derece hipermetrop oldugunu ve gözlüksüz/lenssiz göremedigini biliyosun/hatırlıyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ya yürü git berk.. Bu arada oynayanlara bişey sormak istiyorum, cursor yok ya da ben açamadım varsa da. Önümde tavşanlar koşuyo saldırcam ama hedef alamıyorum kafalarının üzerinde o sarı işaret çıkmıyo bi türlü. Koşuyorum peşlerinden şansa denk getirip öyle vuruyorum. Bu sorun nasıl aşılır ki? Crosshair yok bişey yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 olm sen bunny hunt oynamadıgına emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Abi hiç uğraşamicam şimdi senle tamam hastasın canın sıkılıyo da bi rahat dur şurda hakkaten yardım almaya çalışıyorum. Oyunun potansiyeli var sonuçta, şu crosshairsiz hedef almayı flaan halletsem güzel olcak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 asetat kalemiyle ekranın ortasına crosshair çiz o zaman of bunu da mı biz ögreticez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 fsaa & anisotropic ekran kartı sürücüsünden ayarlanır ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Nası ya? Abi oyunların ayarlarında AA ayarı oluyo işte Dragon Age'de var mesela en basitinden ki oynadığım oyunların %98'inde var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 %2'si için ati catalyst control center ya da nvidia control panel'den ayarlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Nasıl yapıcam ki onu? Yani kontrol panele girip oyunu mu seçmem lazım? :/ Bi de bu oyunu oynuyosan crosshair olmadan nasıl hedef aldığını açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 istersen eger oyunun sana verdigi secenekler yerine nvidia veya atinin kontrol merkezlerinden istedigin kaliteye cekebiliyorsun. ama genelde oyunlar zaten kendi iclerinden veriyorlar destegi, pek tavsiye ettigim bir sey degil zaten kasim kasim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yüklemedim henüz. hangi şirketin ekran kartını kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 nvidia. Yani oyunda AA yoksa anlarım da ne biliim. Zaten grafikler ahım şahım değil 2x AA olsa çok kastırmadan toparlar biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 control paneli aç, orada soldan 3d ayarları olan kısma gel. sonra sağ taraftan istersen oyuna özel ayarlarsın, istersen bütün oyunlar için. bütün eski oyunlarda böyle yapıyorum ben, yeni oyunlarda da bazen olmuyor. kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Tamam bi denerim şimdi sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Anti aliasing Türkçe'si ne ki? :/ benim nvidia denetim masası türkçe anlamadım nasıl yapıcağımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Meeh HDR açıkken desteklemiyo sanırım bu da.. Oblivion'da da öyleydi ama Oblivion'da AA kullanmasan da şu oyuna 8x AA kullanmış gibi grafikler vardı :D neyse crosshair konusunda oynayan biri bilgi verirse sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 8xxx serisinden önceki kartlar öyleydi. panelden ayarlarsan çalışır 8xxx veya daha yeniyse hdr ve fsaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Nasıl yapacağımı bulamadım ya anlamıyorum bu işlerden. Ama 9600 olması lazım kartın :D Oyunu sevdim bu arada ama bir guide falan varsa güzel olur. Ya da sorularımı cevaplandıracak bir babayiğit :D Mesela formula aldım enchantment yapmak için, iki item lazım ikisi de bende var, formulayı smithe götürüp itemları verip ona mı enchant ettirmeliyim ki? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ya of ekranın ortasına asetat kalemiyle çiz işte gerçek puro cs ciler filan öyle yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar