arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Hasan Şaş'ı milli maçlardaki inancıyla, mücadeleci kişiliğiyle hatırlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Red said: kitana said: Galatasaray efsane kadrosuna çok ayıp ediyor cidden. artık bu efsane kadro işinden kurtulmamız lzm.gs ruhu falan filan tamamda bu devirde öyle şeyler anca tsl de şampiyonluk getirir.artık o da olmuyor anladık :) diğer takımlar her avrupa da başarı aldıgı kadrosunu el üstünde tutuyor mu.öle birşey yok.bize yeni başarılar lzm.efsane kadro efsane kadro tamam kaç sene geçti aradan kadayıf oldu efsane kadro :) vefa vefa herkese jubile olmaz yani. abi ben efsane kadrosu modundan çıkalı yıllar oldu ama. zamanında gs yi türk takımlarından ayıran 3 büyükten ayıran bir takım haline zamanının avrupanın 1 numaralı takımı yapan kadroya da saygı duymasını beklemem çok normal. zamanında çoğunun parasının geciktiği de oldu. zaman zaman ödenemedi. UEFA kupasında gösterdiği başarılar. Avrupada Türkiye denince akla GS gelmesini sağlayan futbolcularına da bi zahmet kalk bir jubile yap yani. Jubile dediğimizde oynicağı son maçında yapılan 1-2 show dan ibaret bir olay. Sanki bütçe ayırıp, üzerine uğraşacağımız birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Arkadaşlar jubile teklifi oyunculara yapıldı aslında, ancak hepsi geri çevirdi, kalmak istedi. Olay, bundan ibaret. Hasan Şaş'ın da gitmesi gerekli artık. Hele, göbeği salmış sporcuyu burada ileride iş yapabilir diye savunmak çok garip bir mantık. Evet, jubile isteyin, hakkını yedirmeyin ama hala oynatmayı beklemek komik geliyor bana. Adam resmen yemiş yani sakatlıkta. Galatasaray ne kadar ayıp ettiyse, o da mesleğine ayıp etmiştir. Umarım, en kısa zamanda yollanır. Bırakın, şu efsane kadro falan olaylarını. Yapılacak şey basit; jubile teklif et, kabul ederlerse yap(ne var ki hiçbiri kabul etmiyor.), kabul etmezse de gönder. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hasan şaşı hakan şükür ve hakan ünsalla karşılaştırmak bana göre çok yanlış.bu yaşında hala devam edebilirdi futbola galatasarayda olmasada. her ne kadar hakeme olan itirazlarıyla dünya kupasından sonra kendisinden bıktırsada, olduğumuz her şampiyonlukta oynamasa bile bir payı olduğunu düşünüyorum özellikle son maçta fenerin denizlide puan kaybedip şampiyon olduğumuz sene takıma en büyük katkıyı o yapmıştı. umarım yönetim güzel bir jübile yapıp kendisini takımda başka bir görevle tutar. şu yaptığı son hareket bile o uefa şampiyonluğu kadrosundaki en vefalı futbolculardan birisi olduğunun kanıtıdır bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 burcc said: Yapılacak şey basit; jubile teklif et, kabul ederlerse yap(ne var ki hiçbiri kabul etmiyor.), kabul etmezse de gönder. Bu kadar. Katılıyorum. Yaşı geçmiş, işi bitmiş adam jübileyi kendi teklif etmiyorsa teklif etmek vefadır, üzerine düşeni yapmıştır kulüp. Adam da bu kadar efsane oyuncu, takımını seven vs. bir adam ise takıma yarardan çok zararı olduğunu anlar, kabul eder. "Ben daha oynayacam yav, beleşten duruyorum işte şurada, ellemeyin" havasına giriyorsa kendi bilir, kesersin biletini. Gereksiz yük olur yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 heralde artik toparlayamam diye dusundu, yoksa daha yasi oynamaya musait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Olayı sadece yaş olarak da düşünmeyin zaten,zirvede bırakmak da önemlidir yani bence.. Gidip Sivasta,Gençlerde futbolu bırakmaktansa Gs'de bırakmak ayrı bir olay,e demekki zaten maddi sıkıntısı da yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar