sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Beyoğlu beşiktaş tarafları bildiğiniz boğaz manzaralı güzel hangi mekanlar var. Şöyle leb-i derya ege rum meyhanesi kıvamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 lebi derya meyhane tadında yerler kavakta bolca var. biraz yukarı çıkarım dersen tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mekan ismi istiyorum.Şöyle leb-i derya gibi olsun aslında tam olarak. Boğaz manzarasına hakim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Vereyim o zaman, yedigün var kavakta. iyi sayılır. Ayrıca askeri kimlik kartı, ya da en azından öyle bi arkadaş varsa, sarıyer yenimahalle astsubay orduevi boğazda balık için harikadır. üstelik çok da ucuz tabi eheh. bi de ortaköyde polis evine bağlı bir restaurant var, balkonuna çıkıp oturduğun zaman köprünün ayağına bakıyorsun. orası da çok güzel, emniyet mensubu biri varsa yanında gayet de ucuz. ulen amma beleşçiymişim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Sivil düz adamız biz yok mu siviller için bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 işte benim bildiğim sivil mekanlar kavaktakiler, yedigün, süper yedigün felan. sarıyerde de var bazı mekanlar ama tam boğaza teğet mekanları söylemeye çalışıyorum. onun dışında beşiktaş, ortaköydeki süper elit gtekaçan restoranları bilmiyorum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 beyoğlu kavak ne tarafta kalıyor ya ? ben bi kavak anadolu biliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 eyvaah istanbul jargonu kullanmamalıymışım, kavak dediğim rumeli kavağı abi (: o yüzden ilk postta biraz yukarı çıkarım dersen diye belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ahaha beyoğlunda bi yer diye bakıyodum =) kavak uzak kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 olm beyoğlunun orda da var kavak ağaçları bak bi oaralara da kavak istiyosanız illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 tünelin orda çok güzel manzaralı,mono var. leb-i deryaya da yakın. akşam falan çok hoş oluyor. fajitası fln güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 rumeli kavağında, daha çok yenimahalle diye geçer gerçi. sarıyerden kavağa doğru giderken 100-150 mt içeride Mercan diye bir restaurant var. eskiden biz işletirdik, oraya gidebilirsin. balık restaurantıdır bu arada, içkili fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bella said: tünelin orda çok güzel manzaralı,mono var. leb-i deryaya da yakın. akşam falan çok hoş oluyor. fajitası fln güzel baya. bu dediğin mono tünele çok uzak mekan ya. 80ler falan çalıyor manzarasıda yok üstelik. başka yerde daha mı var acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bahsettigi yer mono degil sanırım. mano bistro http://www.manobistro.com/ manzarası ve menüsü gayet hoş. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar