Kspong Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 gelmek istiyorum ozman ben nasıl irtibata geçiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 pardon görmedim msn i ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordNeruda Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ben msn'e ekledim, heycanla geri dönüyorum UO'ya, açıkcası bu versiyonları hiç oynamadım yıllarca yılı dokuz yılı harcadık sphere serverlarda. Asıl tad burada olduğunu triali açtım ve anladım. Bende varım bundan sonra. Öğreneceğim keşfedeceğim çok şey var... Bir iki haftaya ACC'imi upgrade edip yola devam edeceğim... Bu arada, Europa server'ına gündüz girdim biraz kastım dolaştım eğlendim, sonra düştüm, latency ve drop pack. kısmı - - oldu daha da giremedim server'a, bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 hala devam ediyormu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordNeruda Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Kusura bakmayın ancak yeni uyanabildim birazdan deneyerek tekrar bilgi paylaşacağım... Edit: Şu an sorun yok. Güncelleme gelmiş, rahatlıkla girdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordNeruda Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Oyunda ismimi Neruda New Haven civarlarındayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kimi bulmam gerekiyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Ne yazıkki uzun zamandır UO'ya vakit ayıramıyorum, yaza kadar pek giremiycem gibi gözüküyor :( Guild ile ilgilenemeyeceğim için Guild'i bırakmak zorunda kaldım. Bunun için ve bu kadarda geç bir açıklama yaptığım için ne kadar özür dilesem azdır.. Msn adresimi eklemeyin çünkü girmiyorum uzunca bir süredir. Bildim kadarıyla Guild Master şuan Bonjo. Bonjo Guild'in durumuyla ilgili bi açıklama yaparsa iyi olur çünkü Guild'e girmek isteyenler hala benim Msn adresimi ekliyorlardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Evet Europada -MV- guildine girmek isteyenler benimle irtibat kursun artık , [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feaverrond Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hala aktifmi bu guild, osiye yeni başladım bende, eskiden baya oynamışlığım olsada (nebula, anatolia) noob sayılırım. aktifseniz hala katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar