Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[-MV-] - Guild


Querral

Öne çıkan mesajlar


[hr]

Masters of Violence
[-MV-] - Guild


Ultima Online'daki ( OSI-Europa Shard ) Türkleri tek bir çatı altında toplayıp güzel bir ortam sağlamak amacıyla -MV- Guildini kurduk.

Guildimiz daha çok PvM ağırlıklı, lider-üye ayrımının olmadığı bir topluluk şeklindedir. Her üye kendini kanıtlayıp ileride guildde yetki edinebilme imkanına sahiptir.

Ciddi anlamda uzun süre oynayabilecek yada oynayan arkadaşlar Guilde girmek için [email protected] adresini ekleyebilirler.

Üyeliğiniz 20 günü aştığında karakterleriniz member ünvanını alır. Member ünvanını almadan fazla bir maddi yardımda bulunmayız.

Üyelerimizden isteğimiz; birbirleriyle iletişim halinde olmaları ve mümkün olabildiğince online kalmalarıdır.

3 ay boyunca haber alınamayanlar veya sorun çıkaranlar Guildden atılır.

Yeterli sayıda üye toplandığı takdirde isteğe göre Champion-Peerless-Doom gibi etkinler düzenlenir. Düşürdüğümüz itemleri satmak içinde Guild pazarımız mevcuttur.

İsteğe göre zaman zaman Guild kalemizin terasındaki arenada ödüllü pvp turnuvaları, engelli koşular ve daha bir çok rp etkinlikleri yapabiliriz.

Guild beklenen ilgiyi görsede görmesede yıllarca hizmet vermeye devam edicektir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guildi kuralı baya oluyor ancak birlikte kurduğumuz arkadaşların çoğu ne yazıkki oynu bıraktılar. Şuan birçok PvM etkinliğini gerçekleştiremeyecek kadar az kişiyiz ama yeni başlayanlara tek başıma kalsam bile yardım edebilirim. Ayrıca Stygian Abyss ek pakedinin çıkmasıyla eski arkadaşların çoğu geri dönecektir o yüzden bu durumun geçici olduğunu söyleyebilirim.
Bu Guildi; başlamak isteyenlere yardımcı olmak, eski oynayıcılar için güzel bir arkadaş ortamı yaratıp dönmeleri sağlamak, OSI'deki Türk sayısının artmasına bir katkıda bulunmak ve bunun gibi bir çok sebepten dolayı hiç bir zaman kapatmıycam..
-MV- Guild her zaman herkeze açıktır

Korsan sunuculara 3-4 ay sonra kapanıcaklarını bile bile onca zaman ve emek harcayacağınıza gelin hepberaber özlediğimiz o eski UO günlerimizi orijinal UO çatısı altında tekrardan yaşayalım..

Ben inanıyorumki bir gün öyle güzel bir ortam kurucazki PvM charlarımız için ayrı, RP charlarımız için ayrı, PvP charlarımız için ayrı Türk guildlerine sahip olucaz. Aslında çokta uçuk kaçık hayeller değil bunlar, gerçekleştirilmeleri için tek eksik sizlersiniz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca şuan piyasada bulunan yabancı PvM Guildlerinin çoğu insanların 2-3 haftaya oyundan sıkılmasına sebep olmakta. Her akşam bir çok boss kesiyorlar oynayıcılarda bütün bossları gördüm kestim artık keşfedicek bir şey kalmadı diyip sıkılıyorlar. Oysaki UO boss kesmekten ibaret deildir keşfedicek yeni şeyler kalmayışı sıkılmak için yeterli bir gerekçe deildir ancak bu Guildler kişilerin UO'nun sadece boss kesmekten ibaret olduğu sanmasına sebep olmakta. Bu yanlış kanıyı düzeltymek için, asıl UO'nun karakterlerinizi kastıktan sonra başladığını anlatmak için elimden geleni yapıcam.

UO'da karakterinizi kastıktan sonra kedinize bir amaç belirlemeniz gerekir aksi taktirde sıkılmamak elde değildir. Mesela PvP'de bir numara olma, güzel bi PvP ekibi kurma, Boss kesimini seri hale getirip serverin item kralı olma, her türlü karaktere sahip olma, UO'ya yeni yüzler kazandırma gibi bir çok amaç edinebilirsiniz..


Arkadaşlar bu arada şu sıralar spheredan gelenlerle ilgilenebilecek, onlara gerçek UO'yu sevdirebilecek ve öğretebilecek ne güçümüz var ne de sayımız. O yüzden sayımız artana kadar bizlere yük değil destek olucak kişilere ihtiyacımız var. Guild herkeze açık ancak spheredan gelenlere yardımcı olmaya pek vakit bulamayabilirim. Gönül isterdiki herkeze bol bol vakit ayırabiliym ancak spheredan gelenlere geçek UO'yu öğretmek sıfırdan başlayanlara öğretmekten onlarca kat daha zor artı ön yargılarını kırmak haftalar alabiliyor kıramazsanda 1-2 haftaya bırakıyor ve bütün emeklerin boşa gidiyor.

Birde yeni başlayanlara yardım etmek istiyorsanız Member ünvanını henüz almamış kişilere maddi yardımda bulunmayın. Aramızda uzun süre kalıcı olucağına inandığım kişilere Member ünvanını 15-20 gün içinde veririm. Trial sürüm bitipte para yatırmaya gelince cayan çok kişi oluyor, bu yüzden yapıcağınız maddi yardımların boşa gitmemesi için Member ünvanı almamış kişilere fazla bir maddi yardımda bulunmayın. Member ünvanı var diyede bütün itemlerini anında tamamlamaya kalkışmayalım, çünkü kendi alın teriyle kazanmadığı itemleri kaybetmeside bir o kadar kolay olur. Maddi yardımdan ziyade ilk olarak oynu öğretmeye ve sevdirmeye çalışın daha sonrada bırakın kendi kassın biraz, emek veripte kastığı bir accountu kişi kolay kolay bırakmaz bıraksa bile dayanamaz geri döner...

Neyse yeter bu kadar çok konuştuğum :) , sormak istediğiniz herhangi bir şey varsa çekinmeyin...

Not: Şu sıralar biraz yoğunum ondan pek online olamayabilirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Şu sıralar Guildde 10-15 aktif kişi var. Akşamları genelde 6-7 online kişi oluyoruz. Her akşam az çok bi şeyler yapıyoruz. Mesela dün 3-4 el Melisande sonrada Doom yapmıştık.

Yaz bitimiyle üyeler tatilden dönecek ve SA'nın çıkmasıyla eski arkadaşlardanda gelenler olucak. Yaz bitince her akşam 10 online kişiyi buluruz gibime gelio..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 gündür her akşam 11-12 online kişiyi rahat buluyoruz.. bazen gündüzleri bile 10 online kişiye ulaşıyoruz. SA ile 20 online kişiyi bulucaz gibime gelio :)

Guildde şu sıralar çoğu kişi pvp karakter kasmakla meşkul. Gündüzleri çoğu kişi afk. Kalanlarla Haven bankanın tepesinde santranç oynuoz :D

Akşamları baya hareketli geçio.. ama Champion kesmek iice zorlaştı her yerde pklar var. Gemiyle ıssız marklanmaz gate açılmaz bi adada kasıyoruz orda bile pklar basıyor. Geçen güzel pk avladık :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Querral said:

Bu akşam kestiğimiz Peerless'lar:

1 Travesty
1 Monstrous Interred Grizzlein
4 Lady Melisande
1 Shimmering Effusionin

Şuanda Europa sunucusunda sadece bir akşamda bu kadar Peerless kesebilecek kalitede başka bir PvM Guild'i olduğunu sanmıyorum..


Öylede key kasma konusunda guildi biraz teşvik etmemiz lazım..

Travesty keyini ben kastım
Grizzleyi sen kastın
Shimmer Ben Yunus Faruk
Melis Ben Yunus Ali

Belli kişiler dışına çıkmıyor , herkes key kasmalı guildde bence o zaman rekor sayıda peerless yaparız..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...