Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bi senin başına gelmiş ne yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 @soru soran sen ver bence cevap,belliki dertlisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Verdiler de sen anlamadın. 23.21'de aynı anda 3 mesaj atılarak yeni bir rekor kırıldı.. 2. edit: 3 diil 4 mesaj.. Orjinal mesajı da orda bıraktım ki yok sonrada değiştirdin, yok orjinali böleydi falan olmasın. Kurumsal kimliğimden saptırmayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 |Joker| said: Tüp bebek olayı bence dünyanın dengesini bozan en önemli şey. Küresel ısınma dahil her şeyin nedenidir. Olmayacaksa, olmuyodur, ona göre ayarlanmıştır. Neden olsun diye bu kadar kasılır da dünyanın ayarlanmış malzemeleri daha çok tüketilir. Sonra da ozon yırtıldı, ağaç bitti, hava ısındı, deniz kabardı. E oynama bakalım ayarıyla bak oluyo mu.. küçükken elektronik şeylerle falan oynayınca söylerler ya anneler babalar, aynı öyle bi his sezdim sadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 |Joker| said: Tüp bebek olayı bence dünyanın dengesini bozan en önemli şey. Küresel ısınma dahil her şeyin nedenidir. Olmayacaksa, olmuyodur, ona göre ayarlanmıştır. Neden olsun diye bu kadar kasılır da dünyanın ayarlanmış malzemeleri daha çok tüketilir. Sonra da ozon yırtıldı, ağaç bitti, hava ısındı, deniz kabardı. E oynama bakalım ayarıyla bak oluyo mu.. topiğin akışını bozan cümle, D) IV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bu arada sen RA3 yükleyip tanya ya bakıp bakıp sevgiline karşı suçlu hissetmicen di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ciddi bisi sorduk he olamazmi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 SeaGle said: bu arada sen RA3 yükleyip tanya ya bakıp bakıp sevgiline karşı suçlu hissetmicen di mi? sanal abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 loex i irl tanirim seks yapamadan once 2 rekat sukur namazi kilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 at başındaki s yi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 walla süper güldüm.. napae said: ya beynin mi yok? söylemek zorunda mısın yani sevgiline, aldatmış gibi hissediyosan da yapma o zaman. ne saçma iş ya. fede said: biz sana masturbasyon yapma demedik zaten okulunu bitir hobi olarak gene yap Loex said: ismimi love ve sex i birlestirerek buldum soylemek istediklerim bu kadar bide yeni gelmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 sevgili din kardesim, imana davet ediyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ben yatıyorum iyi geyikler beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 CİNSEL SEKS TOPİĞİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Hem ban diyosunuz hem çizgi çizip işaret ediyosunuz. Ne diyor kitapta? Çizmeyeceksin! Siz çizmeyi iyi bilirsiniz. Benim için Garbage bitmiştir, daha da gelmem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 neyse bende yatiyorum yarin erkenden insaata gidicem felan haritacilar gelicek vs vs hadi bye yarin yeni sorunlarimla sorularimla devam etmek dilegiyle herkese iyi geceler seks tanrilari sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 İnşaatta dikkat et kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Loex said: insaata gidicem anlaşıldı adamın derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yatmadan az once gordum insaat da henuz baslamadi sadece hafriyat alindi yani dusup bi yerimi kirmam beni dusundugunuuz icin tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 cam mı açtılar inşaattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 açtığın topiği sıçan adama emanet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bravo Loex, sende ışık gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bu sorunlardan inşaattaki amcalara bahsetme ama tamam mı şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 sevgilini düşünerek masturbasyonu öneriyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 eysofspeyds said: sevgilini düşünerek masturbasyonu öneriyorum sana hlkfdgşsdlfkjgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar