matama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 gladmir birde harddisk farki varki benim icin onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 istanbul bilişim mağaza garantisi veriyor.sizin için önemli mi bilmiyorum ama bilmiyosanız söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 istanbul bilisim cok tırt stokda denilen ürünlerin cogu yok, gelmesi 2 hafta-1 ayı buluyor,elimizde o ürün yok sunu verek diyolar verdikleride sony nin kazık mı kazık laptopları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 o ne demek ? HaciYatmaz said: istanbul bilişim mağaza garantisi veriyor.sizin için önemli mi bilmiyorum ama bilmiyosanız söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 o beğendiğin hp marka laptopu aldın diyelim garantisi istanbulbilişim tarafından gideriliyor.hp garantisi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 matama said: o ne demek ? HaciYatmaz said: istanbul bilişim mağaza garantisi veriyor.sizin için önemli mi bilmiyorum ama bilmiyosanız söylim. sony için böyle de, diğer markaları bilmiyorum. demek oluyor ki, cihazla sorun yaşadığında gaanti için sadece bunlara götürebiliyosun. bunlar ilgileniyo hallediyolar problem çıkmadan. ama ciddi bi sorun çıkarsa normalden daha çok bekleme gibi bi durum söz konusu oluyo, aleti ithal ettikleri ülkeden teknik servise verdikleri için. (ki bu da genelde dubai falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Şöyle bir durum var, türkiye HP den destek alabilmek için HP nin certifate dağıtıcılarından mal almak gerekiyor. Kurumsal donanım alımı yapıyorum ben HP den iş icabı, sorun çıktığı zaman malı alıp ya dubai ye yada avrupa merkez fransaya yolluyorlar, yani hiiiç bir farkı yok donanım arızası için. Mağaza garantisi dediğimiz şey de Türkiye HP yerine Global HP tarafından sağlanan garanti. Ayrıca diğer tüketici haklarınız da geçerli, 1 ay içerisinde vs. kanunu... Global HP demek, malı amerikadan aldınız diyelim. Başka bir ülkeye getirip gerekli kanuni işlemlerden geçtikten sonra resale ettiniz. Bu noktada amerikadaki satışı yapan firmanın sorumluluğu kalkar, global HP nin sorumlulukları devreye girer vs vs. HP türkiye dağıtıcılarından alırsanız da türkiye deki hp ile muhattab olup kafalarına vurma imkanınız doguyor, global da ingilizce konusarak yapıyorsunuz dez avantaj olarak. Var ise extra dan 1 milyar HP mağazalarından alabilirsiniz tabii ki :), benim yoktu heh. P.S: Global HP ile hiç dert yaşamadım, gayet iyi çalışıyorlar ve çok gelişmiş arıza takip prosedurleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 matama said: gladmir birde harddisk farki varki benim icin onemli Yani birinde disk 320 lik 7200 RPM, bendekin de 160 lik 7200 RPM. eSata disk edindim external, oyunları oraya yükleyip takılıyorum. Laptop daki diske de windows linux kurdum gayet yeterli (bana göre tabii ki). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 iyide benim mesela iki onceki laptopum iki defa board degistirmisti trden aldigim icin problem olmamisti o nasil olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Alacaginiz grey market urunlerin geldigi yerin ozellikle avrupa olmasina dikkat ederseniz uluslararasi garantide daha az problem yasarsiniz. ek not duseyim. her ne kadar ist. bilisim in kendi servisi ve yedek parca stogu yeterli olsada (cogu durumda sagladiklari urun gami icin eurasia dan daha isinin ehliler) bi problem cikinca uzulmemek icin makinenin nereden geldigine dikkat etmek gerekiyor. ayrica ist bilisimin getirdigi vaio lar genel itibariyle dubai falan degil, direk hollanda ve danimarka cogunluklu geliyor. Cogu kutu etiketi ve pre installed os larin flemenkce oldugu gorulebilir. diger getirdigi urunler icin ne gibi bi anlasmalari var bilemiyorum ama, sonucta vaio disindaki tasinabilir bilgisayarlarin ithalatina daha yeni basladilar sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 gladmir gorunen oki bende senin modelden alicam ellerinde baska model yok ne koyuyorsunuz siteye o zaman dingiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 gladmir in model icinde uc hafta bekliyomusum bekliyemem ben acele lazim sony de ne var boyle cok saglam cok iyi model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 sqny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-alienware-m17x?c=us&l=en&s=dhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 sonunda siparisimi verdim hp turkiyeden aldim alet cuma gunu geliyormus hp bu aleti aliyorum fiyati daha uygun 4gb ram istedim birde ekran karti 512 ram li 256 yanlis yazilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Hayırlı olsun. Gelince yorumlarını bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Süper seçim, hayırlı uğurlu olsun. 8530w workstation serilerinin amerikan ordu standartlarına uygun oldugunuda belirteyim (nadir geçen HP laptoplarından birisidir, işin ehli IBM sonra Toshibadır). Kahve dök çalıştır, üstünde tepin çalıştır, 3 metreden dik ve yatay düşür çalıştır. Çöl de kuma sok çıkar çalıştır vs vs. P.S: 1920 1080 çözünürlükte notepad açıp yazıların okunabilirliğini yorumlayıp yazabilirmisin? Edit: Evde 1080p çalışıyorum monitor e hdmi dan bağlayıp, ya gözlerim bozuk yada alışkanlık durumu mevcut değil bende. Eğer okunabilirlik düşük ise çok da dert etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 gladmir buyuk ekranlarda okunabilirlik her zaman dusukturde soylede bir durum var sonuc 1920 kotu cikarsa her zaman dusurebilirim yani resolutioni bir sikinti olacagini sanmiyorum onda. onun disinda tessekkurler bakalim nasil cikacak bende merak ediyorum :) cok ugrastim hehe umarim bana bozugu vurmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 hayırlı olsun guzel secim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 gladmir biraz okuyunca internette herkes cok agir diyor alete olemi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 acer timeline'a bak dedik o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 matama said: gladmir biraz okuyunca internette herkes cok agir diyor alete olemi ya? Alet bir eline geçsin, sen karar ver istersen. Yetenekleri ve malzeme kalitesine göre gayet normal ağırlığı. Sırt çantasında hiç sorun olmuyor, bazen el çantasında taşıyorum direk el de omuzda değil, o zaman da çok sorun olmuyor benim için. Fotosunda gördüğün Gri renkteki yerler fiber alaşım çizilmez sert malzemeden :) cidden hafif malzemesine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bu makineyle kız tavlanmaz. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 aman bu aralar fazla fazla bir de laptopuma gelmesinler ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 NV Quadro ekran kartı ve 1920x1080 destekli hayvan ekran dışında bir olayını göremedim ben bu aletin. Hak etmiyor gibi geldi 3kdoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar