Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok saglam laptop

matama

Öne çıkan mesajlar

matama said:

o ne demek ?

HaciYatmaz said:

istanbul bilişim mağaza garantisi veriyor.sizin için önemli mi bilmiyorum ama bilmiyosanız söylim.

sony için böyle de, diğer markaları bilmiyorum. demek oluyor ki, cihazla sorun yaşadığında gaanti için sadece bunlara götürebiliyosun. bunlar ilgileniyo hallediyolar problem çıkmadan. ama ciddi bi sorun çıkarsa normalden daha çok bekleme gibi bi durum söz konusu oluyo, aleti ithal ettikleri ülkeden teknik servise verdikleri için. (ki bu da genelde dubai falan)
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir durum var, türkiye HP den destek alabilmek için HP nin certifate dağıtıcılarından mal almak gerekiyor.

Kurumsal donanım alımı yapıyorum ben HP den iş icabı, sorun çıktığı zaman malı alıp ya dubai ye yada avrupa merkez fransaya yolluyorlar, yani hiiiç bir farkı yok donanım arızası için. Mağaza garantisi dediğimiz şey de Türkiye HP yerine Global HP tarafından sağlanan garanti. Ayrıca diğer tüketici haklarınız da geçerli, 1 ay içerisinde vs. kanunu...

Global HP demek, malı amerikadan aldınız diyelim. Başka bir ülkeye getirip gerekli kanuni işlemlerden geçtikten sonra resale ettiniz. Bu noktada amerikadaki satışı yapan firmanın sorumluluğu kalkar, global HP nin sorumlulukları devreye girer vs vs.

HP türkiye dağıtıcılarından alırsanız da türkiye deki hp ile muhattab olup kafalarına vurma imkanınız doguyor, global da ingilizce konusarak yapıyorsunuz dez avantaj olarak.

Var ise extra dan 1 milyar HP mağazalarından alabilirsiniz tabii ki :), benim yoktu heh.

P.S: Global HP ile hiç dert yaşamadım, gayet iyi çalışıyorlar ve çok gelişmiş arıza takip prosedurleri var.
Sosyal ağlarda paylaş

Alacaginiz grey market urunlerin geldigi yerin ozellikle avrupa olmasina dikkat ederseniz uluslararasi garantide daha az problem yasarsiniz. ek not duseyim.

her ne kadar ist. bilisim in kendi servisi ve yedek parca stogu yeterli olsada (cogu durumda sagladiklari urun gami icin eurasia dan daha isinin ehliler) bi problem cikinca uzulmemek icin makinenin nereden geldigine dikkat etmek gerekiyor.

ayrica ist bilisimin getirdigi vaio lar genel itibariyle dubai falan degil, direk hollanda ve danimarka cogunluklu geliyor. Cogu kutu etiketi ve pre installed os larin flemenkce oldugu gorulebilir.

diger getirdigi urunler icin ne gibi bi anlasmalari var bilemiyorum ama, sonucta vaio disindaki tasinabilir bilgisayarlarin ithalatina daha yeni basladilar sayilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Süper seçim, hayırlı uğurlu olsun.

8530w workstation serilerinin amerikan ordu standartlarına uygun oldugunuda belirteyim (nadir geçen HP laptoplarından birisidir, işin ehli IBM sonra Toshibadır). Kahve dök çalıştır, üstünde tepin çalıştır, 3 metreden dik ve yatay düşür çalıştır. Çöl de kuma sok çıkar çalıştır vs vs.

P.S: 1920 1080 çözünürlükte notepad açıp yazıların okunabilirliğini yorumlayıp yazabilirmisin?

Edit: Evde 1080p çalışıyorum monitor e hdmi dan bağlayıp, ya gözlerim bozuk yada alışkanlık durumu mevcut değil bende. Eğer okunabilirlik düşük ise çok da dert etme :)
Sosyal ağlarda paylaş

gladmir

buyuk ekranlarda okunabilirlik her zaman dusukturde

soylede bir durum var sonuc 1920 kotu cikarsa her zaman dusurebilirim yani resolutioni bir sikinti olacagini sanmiyorum onda.

onun disinda tessekkurler bakalim nasil cikacak bende merak ediyorum :) cok ugrastim hehe

umarim bana bozugu vurmaz
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:

gladmir biraz okuyunca internette herkes cok agir diyor alete olemi ya?

Alet bir eline geçsin, sen karar ver istersen. Yetenekleri ve malzeme kalitesine göre gayet normal ağırlığı. Sırt çantasında hiç sorun olmuyor, bazen el çantasında taşıyorum direk el de omuzda değil, o zaman da çok sorun olmuyor benim için.

Fotosunda gördüğün Gri renkteki yerler fiber alaşım çizilmez sert malzemeden :) cidden hafif malzemesine göre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...