Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yeni bi klavye aldım ve aşık oldum. tuşlarına basmak o kadar keyifliki durmadan basasım durmadan bişeyler yazasım geliyor sarılıp uyursam yadırgamam bu kadarmı güzel tasarım olur töbe yaa haz alıyorum itiraf ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 o.O bir an önce gerçek bir ilişkiye başlamalısın .. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 cok basma belin agrimasin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 onu düşün ve tuvalete git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ben de telefonumu servisten aldıktan sonra 1 aylık 5300 deneyiminden sonra aşık olmuştum tuş takımına. resmen parmaklarım kayıyodu üzerinde, hissediyodum yazdıklarımı. sürekli msj yazmak, arkadaşlarımla birşeyler paylaşmak istiyodum. sonra bataryam çok hızlı bitmeye başladı, dedim ki; buraya kadarmış dostum. çektim köşeye, açtım viskimi. yudumlamaya başladım, şişemin sonuna geldiğimde mutluydum. huzuru viskide bulmuştum. viski yeni aşkımdı artık, fakat o da bitmişti. hayat çok zordu falan işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Modeli ne dayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yeni telefonuma aşığım, çünkü, pazar günü şarjladım hala da şarjı bitmedi. mesaj atıyor, arıyor. bir telefondan beklediğim her şey. of onu çok seviyorum ben de<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Gökalp uyuma Selin'e sahip çık :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 telefon diyo lan cansız varlık arıyo mesaj atıyo kısmıda tabi ki benden dolayı :):) edit: yeşil surat smileyi gerçekten iğrenç bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 hadi oradan kurbağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 telefonunu açarmısın selin. sessize aldın yine galiba baban rahatsız oldu diye . arıyorum bi bak bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 telefon numaram sende yok gökalp, bunu yazıp seni rencide etmek istemezdim ama... dkfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ii halt yedin haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 o zaman benim aradığım numara kimin ? o konuştuğum güzel bayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 hayatının aşkı sanırım... ben bağrıma taş basarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yok hayır dur selin bi sn. açıklayabilirim ama telefonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 hahahahahadkjdk. çok beklersin kurbağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 öf selini de hiç sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konusu geçmiş de belirteyim dedim. Kişisel alma selin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 beni çekemiyorsun utku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ginaly said: öf selini de hiç sevmem. uza lan laf söyletmem seline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 gökalp oldu mu abi, seline sataştım, sen de korudun, karizma puanın arttı di mi, bi dal malbuş versene abi, kulak arkası da yapayım 2 tane ver, eheh ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 dikkat cekmek için küçük yazmalar falan,kızlar su ginalye bi ilgi gösterin sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 kızlar ginaly e değil, ginaly kızlara ilgi gösterir bi beşlik atarsın artık ginaly senden yana çıktım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar