uyurgezer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Yeni Alice in Chains albümünün adı açıklanmış: Black Gives Way to the Blue. 29 Eylül'de çıkacakmış. Aralıkta ben Türkiye'deyken birde ziyaret ederler umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Eylül of, çok var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yeni vokal bakalim nasil olcek hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 blues albumu mu yapiyolarmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 lan o 30 saniyenin devamini istiyorum ben acilen =/ olm bu arada seattle'da radyo istasyonlari efsaneymis, 30 kanal varsa 28 i rock lan dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 25i grunge mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yeni vokali sevmemistim pek ama hayirlisi .D james hetfield ondan güzel söylemisti bir konserde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 jamese yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 aquila said: 25i grunge mi?direk sirf grunge degil de, cok grunge caliyo radyoyu acinca alice in chains caliyo olmasi cok keyifli oluyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 evet sabah ise gelirken yolda o 30 saniye'nin hepsi caldi :) baya epik bir dakikaydi radyodakilerin de dedigi uzere sarki baya guzel olmus, hosuma gitti. ama disarda dinlesem "alice in chains lan bu" demem, ama tabi her AiC sarkisini aradaki bosluk sirasinda hatim etmem ve layne'in sesi iki onemli etki burada. itunes ve amazon mp3'de satisa cikmis bu sarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 O şarkıyı http://www.aliceinchains.com/ adresine emailimizi yazarak bedavaya indirebiliyoruz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Şarkı çok güzel. (tu) X. kez dinliyorum şu an, tam loopluk. Ben daha sert, Alice In Chains'i bir sonraki aşamaya taşıyacak birşey bekliyordum o introdan sonra ama öyle değilmiş. :D Tonlar, sertlik falan tam klasik Alice In Chains. Vokal nedir ne değildir karar veremedim. İyiyse de bir Layne olmadığı ve aradaki uçurum çok belli oluyor. Ama böyle çok farklı birşey de değil, oturmuş bence. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 şarkıyı dinlemedim henüz fakat vokal konusunda büyük beklenti olmamamız gerekiyor layne'nin yerini kim gelse dolduramayacağı kesin.bence idare eder bir vokal bile olsa iyidir.şu an müzik yapmak için çok elverişli yaştalar layne yeri dolduramadıkları için müzik yapmamaları çok saçma olurdu.herkes acdc kadar şanslı olamıyor haliyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-WS1HNKtnOI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Cikti! yardirin. Check My Brain at gibi zaten onu dinlemistik, bakalim Last of My Kind baya super basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Torrentlere hücum ! Layne'i aratıyor mu yeni vokal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Ya Layne cok farkliydi sonucta adamin yeri doldurulamaz, ama bi yandan Alice in Chains'in devasa olmasini engelleyen de Layne'in uyusturucu bagimliligiydi, adamlar yillarca konser falan veremediler, sonra da gitti oldu pic oldu grup. Ben destekliyorum valla, fistik gibi muzik dinlemeye devam edecegiz sayelerinde. Bazi sarkilar tam Alice in Chains, adamin sesinin Layne'e cok benzedigi yerler olmus kasitli mi yapmislar yoksa cifte vokalde otomatikman oyle mi aliyor kulagim bilmiyorum. Bazi sarkilar da alakasiz biraz AiC'den gibi geldi bana. Oturup sirayla hepsini tam dinleyemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Tamam simdi adam gibi bastan basladim. A looking in view'u biliyorduk zaten. All Secrets Known'u cok sevdim, ustteki gitarin tonu hic AiC degil, ama DuVall'in vokal bildigin Layne abi inanilmaz, kasitli mi yaptilar, ustte de dedigim gibi cift vokalden mi oluyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Check My Brain'deyim, kulaklik fazla kaliteli, adam oldurmek istiyorum su an, bu kadar guzel olur bir sarki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Naptın abi sen, an ve an şarkı yorumu ilk defa görülüyor bu forumda sdf. Şu an hangi şarkıdasın ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 -Deno- said: Naptın abi sen, an ve an şarkı yorumu ilk defa görülüyor bu forumda sdf. Şu an hangi şarkıdasın ?!büyük ihtimale uyuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Duwall'ın vokal beklediğimden iyi, Layne olamaz ayrı konu.Ama albüm de beklediğimden iyi olmuş, Last of my kind falan bizim eski kafalar direk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 albüm çok çok iyi, 2009'un en iyisi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ROCK BAND 2'YE CHECK MY BRAIN GELMIS YARDIRIN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TEARS HAVE FILLED MY BOOONES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar