Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alice In Chains-Black Gives Way to the Blue

uyurgezer

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
evet sabah ise gelirken yolda o 30 saniye'nin hepsi caldi :) baya epik bir dakikaydi radyodakilerin de dedigi uzere
sarki baya guzel olmus, hosuma gitti. ama disarda dinlesem "alice in chains lan bu" demem, ama tabi her AiC sarkisini aradaki bosluk sirasinda hatim etmem ve layne'in sesi iki onemli etki burada.

itunes ve amazon mp3'de satisa cikmis bu sarki
Sosyal ağlarda paylaş

Şarkı çok güzel. (tu) X. kez dinliyorum şu an, tam loopluk.

Ben daha sert, Alice In Chains'i bir sonraki aşamaya taşıyacak birşey bekliyordum o introdan sonra ama öyle değilmiş. :D Tonlar, sertlik falan tam klasik Alice In Chains.

Vokal nedir ne değildir karar veremedim. İyiyse de bir Layne olmadığı ve aradaki uçurum çok belli oluyor. Ama böyle çok farklı birşey de değil, oturmuş bence. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

şarkıyı dinlemedim henüz fakat vokal konusunda büyük beklenti olmamamız gerekiyor layne'nin yerini kim gelse dolduramayacağı kesin.bence idare eder bir vokal bile olsa iyidir.şu an müzik yapmak için çok elverişli yaştalar layne yeri dolduramadıkları için müzik yapmamaları çok saçma olurdu.herkes acdc kadar şanslı olamıyor haliyle :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Ya Layne cok farkliydi sonucta adamin yeri doldurulamaz, ama bi yandan Alice in Chains'in devasa olmasini engelleyen de Layne'in uyusturucu bagimliligiydi, adamlar yillarca konser falan veremediler, sonra da gitti oldu pic oldu grup. Ben destekliyorum valla, fistik gibi muzik dinlemeye devam edecegiz sayelerinde.
Bazi sarkilar tam Alice in Chains, adamin sesinin Layne'e cok benzedigi yerler olmus kasitli mi yapmislar yoksa cifte vokalde otomatikman oyle mi aliyor kulagim bilmiyorum. Bazi sarkilar da alakasiz biraz AiC'den gibi geldi bana. Oturup sirayla hepsini tam dinleyemedim daha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...