Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
+Bence Forumların Adı Değişsin. Uo Emulatorleri Yerine Uo Saçmalıkları Felan Olsun. Saçmalayan Saçmalayana Çünkü.

+Yöneticilerin Bu Kadar Saçmalığa Tahammül Etmeleri Edebilmeleri Çok Hoş Bazı İnsanlar Sabır Sınırlarını Bu Tip Tartışmalarda Normal Seviyede Tutabiliyorlar. Helal Olsun Demekten Başka Bir Şey Yapamıyorum.

-Bir Kaç Kişinin Bile Bu Bölümü Okuması Benim İçin Yeterli Olur.
Birinin Ne Söylediğini Okumazsanız Yazdığınız Cevap Yazan Kişiden Başka Her Yere Çekilmesi Kuvvetle Muhtemeldir.

Saygılarımla.
Mesaj tarihi:
Paticik.com Ama Sorun Pati de Değil. Sorun Uo Emulatorlerinde :) Yani Doktora gidip Dişim Ağrıyor diyorsunuz. Doktor Sizin Gözünüzü Muayene ediyor. Saçma olmazmı?
Mesaj tarihi:
Şöyle Düşünüyorum Uo Emulatorleri Bölümüne Yazı Bırakan Arkadaşlarımın Bir Kaç Tanesi Dışında Kimse O Bölümlere Bakmıyor. Yani Yaranın Üzerine Pansuman Yapmak Yerine Neden Kenarına Yapalımki?
Mesaj tarihi:
Diger konuların birinde bi açıklama yapmıştım. Forumları uzun süredir takip ediyorum ama kayıt tarihini beklettim biraz.

Benim söylediklerimi bilmek için veya uygulamak için sadece biraz saygı birazda anlayış yeterli olur.

( Hâla iğnesi olan bi arkadaş bulamadım Balonları patlatıcam :) )[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::.
.:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::.
  • Yeni Oluştur...