Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye :)

Manloth

Öne çıkan mesajlar

+Bence Forumların Adı Değişsin. Uo Emulatorleri Yerine Uo Saçmalıkları Felan Olsun. Saçmalayan Saçmalayana Çünkü.

+Yöneticilerin Bu Kadar Saçmalığa Tahammül Etmeleri Edebilmeleri Çok Hoş Bazı İnsanlar Sabır Sınırlarını Bu Tip Tartışmalarda Normal Seviyede Tutabiliyorlar. Helal Olsun Demekten Başka Bir Şey Yapamıyorum.

-Bir Kaç Kişinin Bile Bu Bölümü Okuması Benim İçin Yeterli Olur.
Birinin Ne Söylediğini Okumazsanız Yazdığınız Cevap Yazan Kişiden Başka Her Yere Çekilmesi Kuvvetle Muhtemeldir.

Saygılarımla.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manloth, 05 Haziran 2004 18:25 tarihinde demiş ki:
Bazı İnsanlar Sabır Sınırlarını Bu Tip Tartışmalarda Normal Seviyede Tutabiliyorlar.
Sorma, cok zor birsey, dusmanimin basina vermesin Allah.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda bütün konuları kapsıyor o bölüm. Bütün konulardaki sorunlar, yeni bölümler açtırmak için ve paticik hakkındaki hertürlü isteğini herkes oraya yazıyor.[signature][hline]
Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki:
Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

Diger konuların birinde bi açıklama yapmıştım. Forumları uzun süredir takip ediyorum ama kayıt tarihini beklettim biraz.

Benim söylediklerimi bilmek için veya uygulamak için sadece biraz saygı birazda anlayış yeterli olur.

( Hâla iğnesi olan bi arkadaş bulamadım Balonları patlatıcam :) )[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::.
.:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...