PATA Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Polise hak verdim.Kusura bakmasın kimse kurallara uyucaksın.70 yaşından büyük diye kuralların üstüne çıkmıyor bazı arkadaşların dediği gibi.Ki yok imzalamam yok cart yok curt küfürlü konuşmalar.Ama kadın yaşlı diye herkezde teyzemi haklı bulmuş.Genç biri olsa taserlansa ölse kimse bişi demez polis haklı değil mi?Çünkü genç olunca yaşamaya hakkı daha az oluyor.Gençler daha suçludur.Aynı atarı 25 yaşında genç yapsın adama bakalım bu kadar alttan alıcaklar mı?Yeterince uyarı vermiş kadın kendi kaşınmış.
Hellnar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 dasaaa said: Mothers Id Like to Taser.. How I tased your mother
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 oh zaten ben ismi fiil gibi kullanmaya çalışmışım.. Asabi ve Elektrik verilmiş Nineler Büyük Loncası Derneği. 1.Ninelik Nedir? 2.Türkiyedeki ünlü Nineler? 3.Nasıl Nine olunur? 4.Önceki büyük elektrik yemiş, üstad nineler 5.Beyaz tabanca .... http://www.google.com.tr/search?hl=en&safe=off&num=20&q=h%C3%BCr+masonlar&btnG=Search hmm çok saygın bir dernek. nine olsaydım kesin katılırdım
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 said: (gerçi burda götümüzü yırtsak bi bok değişmez de... neyse ) öyle demeyin! barack obamayı aradım az önce haberler iyi.. dedim ki; -genç patiler rahatsız taser olayından barrackcım, hem ya elekntirinik yiyen anan bacın olsaydı.. obama bi kaç saniye durdu, telefondan da olsa duygulandığını ve gözlerinin dolduğunu hissediyordum. biraz da üstüne gittim. -he barrack, bacın olsa, karın olsa, teyzen, ninen olsa o yaşlı nine yerine o yese elentiriği.. kısa bir sessizlikti ilk başta sonra süre uzadı.. obama cevab veremedi! yutkundu ve +haklısın dasaaacım dedi ve ekledi, +bu çağ dışı uygulamaya son vereceğiz elbette
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Revangelis said: yaş 70 i geçince yasalar mı esniyor? MeSh said: "ben 72 yaşındayım, bana vuramazsın.." gibi bi acitasyonda yok yeryüzünde. yaşın büyüyünce yasaların üstüne mi çikiyorsun nedir. Turkiye'de paran da varsa evet, 72 yasinda olunca hapishane yerine havuzlu villanda hapis(!) cezasini cekebiliyorsun. Yasalar bariz esneyebiliyor TR'de.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 MeSh said: az bile yapmiş polis.. "ben 72 yaşındayım, bana vuramazsın.." gibi bi acitasyonda yok yeryüzünde. yaşın büyüyünce yasaların üstüne mi çikiyorsun nedir. olay yaşın büyüyünce yasaların üstüne çıkma meselesi değil. taser meselesi. taser nedir biliyor musun?
suvras Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 dasaaa said: oh zaten ben ismi fiil gibi kullanmaya çalışmışım.. Asabi ve Elektrik verilmiş Nineler Büyük Loncası Derneği. 1.Ninelik Nedir? 2.Türkiyedeki ünlü Nineler? 3.Nasıl Nine olunur? 4.Önceki büyük elektrik yemiş, üstad nineler 5.Beyaz tabanca .... http://www.google.com.tr/search?hl=en&safe=off&num=20&q=h%C3%BCr+masonlar&btnG=Search hmm çok saygın bir dernek. nine olsaydım kesin katılırdım Bu arkadaş ne diyor acaba ? Ben yanlış mı geldim ? Olmadı gachayım.
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 kadin yalniz taseri yiyince voaaaw flm yapiyor, galiba hosuna gitti seneler sonra elektrigi yemek =) o degil de sahiden haketmis yani, polisin taser kullanmasi amerikada bence cok dogru bir karar, sacma sapan atraksiyonlarin cogundan kurtariyor taser gun polisleri ve karsilarindaki insanlari, yani yumruklama, coplama ve daha kotusu cogu olayda gercek silah kullanma derdinden kurtariyor. keske daha once bulunsaydi hatta bu taser gun. sonucta gogsune mermi yiyceme taser yemeyi tercih ederim. o kadin da dua etsin taserla kurtardina.
Öne çıkan mesajlar