Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 NEEE AAHHAHAHAHAHAHAUJMAIADUDHJASIDNAUHJSNJDXAUHJNDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Abi youtube'dan izledim simdi 1 bile fazla bu adama ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Olivies said: abi bi adam yemek yetistiremeyip menemen yapmisti, bu adam mi o? menemen de yapmamıştı. biberi domatesi koymuş ocağın kenarına yapmamış yani. :D soğumasın diye gelmelerini beklemiş, yarışmacılar yapmıştı galba. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ABİ O KAVGA NEDİR ASPFKDAĞLDSSADFSAŞLFDASFAF BENİ BENDENN ALDI 2 3 ay önce manitasıyla gördüm ben bunu.kozyatağı tüccarbaşında.bi arkadaşla konuşuyoduk beyaz elbiseli bi kadınla geçti yanımızdan sonra tek geldi sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Olivies said: abi bi adam yemek yetistiremeyip menemen yapmisti, bu adam mi o? AHAHAHAHAHAHAHAHAHA ABİİİ ÜST ÜSTE YARILDIM BU BASLIKTA SDFSFDSDSFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Masquerade said: Olivies said: abi bi adam yemek yetistiremeyip menemen yapmisti, bu adam mi o? menemen de yapmamıştı. biberi domatesi koymuş ocağın kenarına yapmamış yani. :D soğumasın diye gelmelerini beklemiş, yarışmacılar yapmıştı galba. :D yemek yemeye gudulenmis bir insanı koyarsan ocagın basına alıcagın en olumlu sey 1 puandır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 offf ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Twisty said: zayzaggazushudshfdıhugfd abi ben hala burdayım ya gözümden yaş geldi ah o 57. saniyedeki kafa dsfıfgdpgflsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Olivies said: abi bi adam yemek yetistiremeyip menemen yapmisti, bu adam mi o? Hasan'ın lapadan farksız epic sütlacı ve gelenlere çeşme suyu içirip "BEN BU SUYU ÖPERİM" demesi de unutulmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 avrupa yakasındaki burhana baya bi benziyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Werewolf said: Olivies said: abi bi adam yemek yetistiremeyip menemen yapmisti, bu adam mi o? Hasan'ın lapadan farksız epic sütlacı ve gelenlere çeşme suyu içirip "BEN BU SUYU ÖPERİM" demesi de unutulmamalı. Orman kebabı yaparken ilk başta kattığı yağı gözü az görünce pakedin tamamını tencereye boca etmesi ve yemeğin vıcık vıcık yağ olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 adam yarışmaya , buzdolabını doldurmaya giriyomuş zaten ahahaha , markete gidince yemeğine domates koymicaksa bile görevliden 1 kasa domates istiyormuş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=OSpEW1PYxF4 olay adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Helcaraxe said: adam yarışmaya , buzdolabını doldurmaya giriyomuş zaten ahahaha , markete gidince yemeğine domates koymicaksa bile görevliden 1 kasa domates istiyormuş ahahah alışveriş masrafları kişiye ait abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Hayır masraflar ödeniyor program tarafından. Hasan eve tüp falan almıştı millete çeşmeden su doldurup vermişti terkoz hasan diyolar o yüzden =) köfteleri ayakkabının üstünde koymuştu ahaha en sonunda menemen yapmıştı.eliyle salatayı falan karıştırıyordu yemek yaptığı zamanın videosu olsa çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben kişiye ait diye biliyodum. o yemek yaptığı bölüm efsaneydi ya hahaha. kendi oturup misafirlere yaptırmıştı yemekleri ahhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ya bi türkücü vardı, balıkçı rollerinde falan oynardı bazı dizilerde, ona benziyo bu adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 adam mükemmelmiş. hediye muhabbeti falan izlemeye doyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 abi hediye muhabbeti inanilmaz http://www.youtube.com/watch?v=ynRH_caf3HY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar