Vilt Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Biraz emuloterle alakasız olucak ama title Merchant yazınca hangı skıll oluyor bılen var mı ?[signature][hline]legend never die,only changes. vilt
RaiDaN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ? alla alla valla ben ilk defa duyuyorum kaç xgm sin yada hangi skillerin oldugunu soylersen bizde bakarıs :)[signature][hline]www.yasakalan.com Yasakalan Birleşik Hack Topluluğu
Vilt Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Valla bende bı adam gordum GM Merchant yazıo alla alla dedım. Sonra Stealing your magıcal katana dedı :-) Kolay kasılan bışı galıba.[signature][hline]legend never die,only changes. vilt
RaiDaN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 sanmıyorum oyle bir sey olduğunu ya yeni bir skill eklenmiştir yada .xtitle gibi bişe olmalı :)[signature][hline]www.yasakalan.com Yasakalan Birleşik Hack Topluluğu
Vilt Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 alla alla :-)[signature][hline]legend never die,only changes. vilt
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 edit : geç kalmışız :=) [Bu mesaj Black1ce tarafından 05 Haziran 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Vilt Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Saolun tahmın ettıydım item id die cunku merchant ticaretle uraşan adam oluyo dımı ? Nese uzatmaya gerek yok saolun.[signature][hline]legend never die,only changes. vilt
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yuzuklerle ilgili bişiydi sanırım emin degilim.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik
Öne çıkan mesajlar