Serpent_Sea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 arkadaslar zebula scp lerını kullanıyorum hemde hazır bır sekılde ama char actıktan sonra skıll ler kafasına gore bıcımlenıo dıelım ben magery ve eva secıom ama o butun skıllere kafasına gore yazıo orn: 76.0 55.1 gibi bunu nasıl ortadan kaldırrım ve zebulanın jaıl scp sı jaıle attım adamın kafasında zamanı flm yazmıo bunu nasıl duzeltırım vede zebulada ban komutu ne yardım pls
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hem nebula scriptlerini kullan hemde zebula de ayıptır bu . http://www.paticik.com/forum/view.php?id=75154 buraya bak[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Serpent_Sea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 arkadasım tmm supersın de bu paticikde o scriptlerin adı zebula kıme sorarsan sor anladınmı ? bu arada verdın topıc alakasız bolum kurallarına gıro bana yardımcı olacak arkadaslar cvp yazsın lutfen
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Oranın adresini vermemdeki sebep arama yapmayı öğren diyeydi ama okuma zahmetine dahi katlanmıyorsun nasılscript yazacaksın bilemiyorum. Bir skill stone yap playerları oraya yönlendir oradan skill ver . Skill stone yapamam ben dersen paticik arşivine bak[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian [Bu mesaj Larethian tarafından 05 Haziran 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Serpent_Sea, 05 Haziran 2004 21:25 tarihinde demiş ki: bu arada verdın topıc alakasız bolum kurallarına gıroBu bolumde topic acarken bu bolumun kurallarina uyman gerekiyor genelde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Lareth arkadaş script yazmaya uzak biraz :) Bkz:"yardım pls" Allah bilir Fake'tir bu.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Silver Serpents Admin :-)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them.
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 scripts bölümünden sphere.ini ayarlaması war ona bakarak yapabilirsin..[signature][hline]Mail : mailto:[email protected] Msn : mailto:[email protected] Icq : 177779570
Öne çıkan mesajlar