Serpent_Sea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 arkadaslar zebula scp lerını kullanıyorum hemde hazır bır sekılde ama char actıktan sonra skıll ler kafasına gore bıcımlenıo dıelım ben magery ve eva secıom ama o butun skıllere kafasına gore yazıo orn: 76.0 55.1 gibi bunu nasıl ortadan kaldırrım ve zebulanın jaıl scp sı jaıle attım adamın kafasında zamanı flm yazmıo bunu nasıl duzeltırım vede zebulada ban komutu ne yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hem nebula scriptlerini kullan hemde zebula de ayıptır bu . http://www.paticik.com/forum/view.php?id=75154 buraya bak[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serpent_Sea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 arkadasım tmm supersın de bu paticikde o scriptlerin adı zebula kıme sorarsan sor anladınmı ? bu arada verdın topıc alakasız bolum kurallarına gıro bana yardımcı olacak arkadaslar cvp yazsın lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Oranın adresini vermemdeki sebep arama yapmayı öğren diyeydi ama okuma zahmetine dahi katlanmıyorsun nasılscript yazacaksın bilemiyorum. Bir skill stone yap playerları oraya yönlendir oradan skill ver . Skill stone yapamam ben dersen paticik arşivine bak[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian [Bu mesaj Larethian tarafından 05 Haziran 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Serpent_Sea, 05 Haziran 2004 21:25 tarihinde demiş ki: bu arada verdın topıc alakasız bolum kurallarına gıroBu bolumde topic acarken bu bolumun kurallarina uyman gerekiyor genelde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Lareth arkadaş script yazmaya uzak biraz :) Bkz:"yardım pls" Allah bilir Fake'tir bu.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Silver Serpents Admin :-)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 scripts bölümünden sphere.ini ayarlaması war ona bakarak yapabilirsin..[signature][hline]Mail : mailto:[email protected] Msn : mailto:[email protected] Icq : 177779570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar