Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 lan olm ülke elden gidiyor. güneydoğu da kaptırdık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 http://www.milliyet.com.tr/turkiye-isgal-altinda-/yasam/sondakika/18.10.2010/1303240/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Satın almak isteyen varsa 50 tl ye falan hesap satarım,karakter ismi Merk103 isteyen skillerine falan bakabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ilgilenirim diyen varsa lvl24 karakter var vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ver aga ben alabilirim. ayrıca milliyet http://www.milliyet.com.tr/turkiye-isgal-altinda-/yasam/sondakika/18.10.2010/1303240/default.htm gazetesinede konu oldu ama olumsuz sekilde yunan bütün ülkeyi ele gecirmek üzre son kale dogu anadolu kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 buradaki ilk oyunculardan biriydim. aylardır oynamıyorum lvl23 olarak kalmışım sanırım. ben çoktan kaçmıştım ülkeden. 2-3 ccc tayfası birleşip ülke yönetmeye çalışıyorlardı. köle gibi çalıştırıyorlar para vermiyorlar vs. adam gibi savaş yönetecek yoktu piyasada iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 he benim zamanımın oyuncusu :) yurt dışında az çalışmadık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ben de ta ne zaman oynuyodum, aynen köpek gibi çalıştırıp 2 kuruş maaş veriyolardı ve arada bi çat diye işyerini kapatıyolardı, dolayısıyla herkes kaçtı gitti başka ülkeye. Endonezya'ya gitmiştim ben, biçok kişi de ordaydı baya güçlenmişti diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bende brezilyaya kaçmıştım baya sağlamdim ya ev fln almistim.Ama baydi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Peki şimdi siz hesapları bıraktınız öyle, adamınızı tekrar revive ederseniz kaldığınız yerden devam edebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 valla istediğin zaman devam ediliyor. char ölmüyor benim bildiğim niyeyse. bende macaristana kaçmıştım. benim alanımda baya iyi para veriyorlardı. şirketimde ingilteredeydi yemek silahları oradan alıp yolluyordum =) macaristanda türkiye'den aldığım paranın sanırım 2-3 mislini alıyordum. israil vb yerlerin alınması tamamen reel rageden dolayı yoksa high demir yoktu yani. oyunun baya bi sonrasına kadarda müttefikimiz yoktu resmen. işte saçma adamlar yönetince ülkeyi kaptırmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Merak edip denedim sabah, ölmüş benim adam, ama %50 can ve 0 parayla revive ettim. Hiç uğraşamam diyerek bıraktım sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Kojiroh said: Merak edip denedim sabah, ölmüş benim adam, ama %50 can ve 0 parayla revive ettim. Hiç uğraşamam diyerek bıraktım sonra sdf Yani paran kayboluyor öyle mi? Peki altınların, skillerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Oyuna yeni başlamak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linki kullanabilirler: =) http://www.erepublik.com/en/referrer/Cin+Ruhi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Valla para kayboluyo mu ondan da tam emin diilim aslında da, hani 0.12 0.07 falan öyle saçma rakamların kalmış olması lazımdı. Yani o kadar da para vardır heralde karakterde öncesinde :P Goldlar da skiller de duruyo şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Oyuna başlamak istiyorum da pek zor geldi, oynamayı bırakan arkadaşlar varsa hesaplarını bana devredebilirler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Almak isteyen arkadaşlar 40 altın ve şu an skillerini unuttum Merk103 karakterimi satabilirim,hatta Akalite Turk malı diye helikopter şirketim var,onu da satabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Ne kadara satarsın ? Goldlar ne işe yarıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 nasıl oyun lan bu böyle? health baya düştü benim, para da yok. öyle mal gibi kaldım haha en azından günde az biraz bi health gelsin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 50tl ye falan satarım,goldlar istersen oyunda çapraz kurdan istediğin para birimine çevirebilirsin yada şirket kurabilirsin yada savaşlarda falan bonuslar satınalabilirsin hatta baktım şimdi 40gold-50tl level 24 military field marshall tank nemesis 9.level guru yani9. seviye raw materialcı healtim 3 ama inventoryim food dolu ilgilenirseniz pm me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 huun,yüksek seviye birinden yardım iste sana food gift yardımı falan yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Agartha küllerinden tekrar doğuyor... Dırırım Dım dım dımmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Ben tam bir görev adamıyım. Görev beni günay amerikaya kadar götürdü. memleket özlemi çekiyorum. görevi tamamlayınca tez zamanda geri dönecem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Marmara Bulgarlar ve Yunanalr arasında el değiştiriyor. Güçlü devletlerden olan ve TR ile düşman olan Romanya ve ukrayna ile yol oluşturuldu, böylece sınır olmadığı halde bize saldırabilecekler. En güçlü türk 15 oyuncu banlandı, içlerinde devlet başkanı da var. Ülkeyi adam edeceğiz diye gelen inciciler ülkeyi savaşa soktular, hiç bahane olmadan stok ve para olmadan savaşa girdik, Elimizdeki kıbrısı kaybedince ülkeyi terkettiler, hatta yunan tarafından TÜrkiye'ye saldırıyorlar savaşlarda. Kısaca, öpülen bir ülkenin namuslu citizenlere ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Sırf altın satmak için oynuoyrum şu oyunu almak isteyen varsa pm atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar