Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Hey gidi Agartha heyyy. 1 haftalık örgütte 1 günlük başkanlık yapsamda güzeldi. Loxias fiatram thugsta filan güzel zamanlardı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yanlız organizasyonu o kadar gizli tuttuk ki,herkes unuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 karasakal geldi kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 oyuna yeni başlamış yada çalıştığı şirketten memnun olmayan en fazla skill 1-4 manucu aranıyor varsa benle temasa geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 en sonunda hafia girdik israil e savas acıldı,yardırıyoruz su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 haritada artık israil diye bir yer kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 İşe yaramaz İsraili ne yapacağız. Bulgaristan ve Yunanistan topraklarımıza katılmayı beklerken üstelik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Olm hala yaşıyo mu bu oyun, anam israil'i almışlar bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 oha en son baktığımda topraklarımız bölünmüştü be wıyyy, işte sıkılıodum oynarım belki biraz die giriyim dedim bana biri moving ticket yollayabilir mi? Cezbettin nick geri yollarım 2 günee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 unutulmuş heralde ama Turkiye çok zor durumda şuanda :) eski patilerin desteği lazım.. http://www.erepublik.com/en/map yeni başlıcaklar burdan gelebilirler.. http://www.erepublik.com/en/referrer/Kemal+UZAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 batırdılar oyunu oynayan kaldı mı ki öle duruyor girmiyorum bile oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Türkiyeyi bırak rusya falan bitti nerdeyse..moskovayı falan aldı adamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yeni sistem geldiğinden beri oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Saeros said: yeni sistem geldiğinden beri oynamıyorum +3169 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 +3170 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Yeni kaydoldum oyuna hadi hayırlısı. Yunanlar marmarayı işgal etmiş. Anaa! Napcez şincik? Ben yine de marmaradan üye oldum ama yunan parasını filan kullanacakmışım. Hata mı yaptım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yakında geri alırlar bizim zamanımızda bir dünya savaşı çıkmıştı hangi sayafda bilmiğyorum resim atmıştım tüm israil i almıştık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ya arkadaşlar ben şimdi yunanistan için mi çalışmış oluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Oyundaki adım yine Cin Ruhi. Ekleyebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 O sistem degisti..eski sisteme geri dönüldü.. ama phoenix in işi bitti sayılır..inanılmaz bi maddi güc ve ortaklıkla giriyor polonya cephesi.. bakalım bizimkiler ne karar vericek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 abi kimse beni takmıyor. bi cevap verir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 "Cin Ruhi" said: ya arkadaşlar ben şimdi yunanistan için mi çalışmış oluyorum? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Erepublik türevinde yeni bir oyun yapiyoruz hayırlısı ile oynama firsatiniz olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Ben şimdi marmaradaydım ama işgal altındaymış. O yüzden isviçreye taşınıcam. sonra Türkiye kontrolü altındaki doğu bölgelerine gidecem. Umarım oralar da işgal edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar