batuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 War game başladı kaçırmadan fulleyin.Sabah 10 gibi tekrar savaşabilirsiniz.1 Savaşta 2 kere savaşmış olucaksınız kaçmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 36 wellnessla girilmio ki savaşa,q3 ekmek yicem yarn olcak 39,iş yok train yok zaten.ertesi gün anca 40'ı geçer .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 valeron nick neydi senin oyundaki dayanamadım gift atcam (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 abi 40 ettim wellnesı gerek kalmadı gifte allah razı olsun. Ugurcan Y nick ekle ama istersen gene parti marti kurarsan katılırım :d bu arada savaaşa nası gircem şimdi ben active wars diyorum çıkıyo ama gir falan tarzı bişi yok. Rusyadayım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ayrıca peace eline aldı amerikada ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ne ne ayak savaşıp wellnes arttırcam ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bak savaşlara gelip details diyeceksin, sonra bazı savaşlarda aktif cepheler vardır. Her aktif savaşta aktif cephe olmuyo. Neyse aktif cephe varsa orada girince detailse go to battlefield yazan yeşil birşey olur, gir ona, sonra fight de, sen şimdi 40 wellness falansın 1 kere fight de sonra back to battlefield var ona gel, orada hospital çıkar gir, sonra heal de, tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 beyler q1 gift yollayabilecek varmı? acil lazım karşılığını gönderirim? oyun nickim aynı Reksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Arkadaşlar şimdi sizden birkaç bilgi isteyecem, Şirket açmayı düşünüyorum ama Amerika'da . Son zamanlarda amerikada nufüs artışı çok bu yüzden doğal olarak tüketim'de artiyor. Bende bunun üzerine gidip bir şirket açmayı planlıyorum ancak hangi sektore yöneliyim. Yani, silah üretimine mi "savaşlarda kullanılıyor" yoksa "food / yiyecek sektorüne mi odaklanayim". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 valla hocam hangi sektörde açmalısın bilmiyorum ama ortak olurum yani. 14g'um var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 :) Gel ozaman Knowl oyundaki nickim msg at baana :) bende tam gold alicaktim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Amerikada silah şirketinden başka bişey açılmaz ne olcağı belli değil şu anda Pat peace toparlanıp tekrar işgal edebilir.Macaristan Endonezya İran Rusya Fransa hafife alıncak ülkeler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 la 80 gördüm wellnesmı şu anda,dediklernizi yaptm,artk gam yemem hacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 aa günde 1 sefer mi gidilio bu hospital'a bide savaştıkça noluo allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Arkadaşlar çok önemli bir makale yayınladım okuyup votelerseniz çok çok sevinirim : http://www.erepublik.com/en/article/we-are-looking-for-people-around-the-globe-in-any-language-to-work-with-us-925789/1/20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Heh Reklamda verdim çoğu ülkede iyi iyi hizli hizli artiyor voteler .. Ama geri dönüşü fena olcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mutlu, huzurlu bir yaşam için South Africa'yı öneririm. 70 yerel para bir golda eşit oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Alis said: Arkadaşlar çok önemli bir makale yayınladım okuyup votelerseniz çok çok sevinirim : http://www.erepublik.com/en/article/we-are-looking-for-people-around-the-globe-in-any-language-to-work-with-us-925789/1/20 hacı reuters ı kurmuşsun hakkatten e-world de =) güzel fikir, başarılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bir organizasyonun altındaki şirketler birbirine malzeme gönderebiliyor mu? Mesela oil şirketim olsa aynı organizasyondaki ticket company'ye gönderebiliyor muyum? yada donate edebiliyor muyum? Birde mesela food üretiyorum çalışan işçilerime food donate edebiliyor myum şirket ekranından yoksa illaki pazardan mı almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 acaba şirket kursam bütün servetimi yatırsam,daha mı çok para kazanırım,günde 8 ruble alıyorum,şirketle günde kaç kazanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sağlık 36 nın üstüne çıkamadı kaç gündür savaşlara giremiyorum birisi hayrına hediye atabilir mi bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Tabi şey, Q4 ekmek falan yollasam kafi olur mu? Başka bir şey yok şu an inventoryde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Abi şu erepublik niklerini yazsanız ilk mesaja, edit gelse, biz de istediğimizi bulsak orda şöyle patideki nick-erepublik nick tarzı yazılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 almanya baya bölge almış macaristan'dan yahu, daha şimdi farkettim haritayı açıp bakınca. bakalım tam da burda güzel güzel geçinip giderken yerimden olmam umarım bi de erepublik nickim rynrifenelefys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Arkadaşlar salak kardeşim girip makineme bi savaşa ard arda 4 kere savaşınca ne olur ? WEALTH 30'lara düşer tabi hayrınıza 1-2 gift yada q3+ ekmek yollayabilirler mi ? Açıkcası 2 gold verip 10 2 wealth alıcağıma size veririm daha iyi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar