Burax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Beleşse benim ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 nickin ne? son kalanlarıda sana göndereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 pekinduck lvl 15 (: ekmek plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ev almayı düşünüyorum arkadaşlar TR'deyim. Satan fln var mı? Fiyatlar nedir? 5gold'um var sadece level kaç ev alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ev işinde sanırım nuxias vardı. Ev şirketi olacak (Buldum hayat inşaatmış ama q2) 5 golda alabilirsen q1 ev alabilirsin oda ucu ucuna felan denk geliyo. Günde 1 wellness verir sana. Başlangıçta verilen 5 goldsa elindeki saklamanı ileride değerlendirmeni tavsiye ederim. eRepublik oldukça yavaş seyreden bir oyun sabır gerekli. q5 ev almadığın sürece pek anlamı yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 hardworker gold'u bu, öncekini boş boş işlerde harcamıştım :S neyse biriktiriyim o zmn kalsın cepte :) Birde kelepir fln ucuza şirket bulabileceğimiz bir ülke var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 q4 yada q5 ev alabilcek kadar para biriktirip ev alin. daha düşük q deki evler pek işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 peki bir ülkeden diğerine geçtiğimizde üzerimizde bulunan 100 Türk lirası gittiğimiz ülkenin parasına dönüşüyormu yoksa gidiyormu Türk lirası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 hala üzerinde kalıyor ama o ülkenin parasına dönüşmüyor. misal üzerinde 50 try var ve amerikaya gittiğinde hala yanında 50 try kalır ama orada kazanacağın para birimi usd olur. nasıl çevirebilirim dersen monetary market var ordan kendi paranı satıp yabancı para alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Valla brezilyadayım kafam rahat 3 günde 1 gold kazanıyorum şu anda sermaye yapıp tr ye dönüyim diyorum.Politika'ya atılsam çok para lzm pis işler dönüyo.Tr'ye dönmekten vazgeçtim zaten vatandaşlık çkıyo.Kapitalist olup sömürüye geçmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ya bu Monetary market manyaklari MM'den nasil para kazaniyor ben cok merak ediyorum, ulkenin parasinin degerlenmesini veya dusmesini beklemek uzun vadede de olsa o kadar da fazla kazandirtmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 4 gün içinde TR vatandaşı olabilmek için TR'ye dönmek gerekecekmiş. Peki acaba TR vatandaşı olunca başka ülkede çalışabilecek miyiz, onu çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 KahnX said: ya bu Monetary market manyaklari MM'den nasil para kazaniyor ben cok merak ediyorum, ulkenin parasinin degerlenmesini veya dusmesini beklemek uzun vadede de olsa o kadar da fazla kazandirtmaz ki Gold alım satımı tabiki. Aynı fiyata alıp aynı fiyata satmıyosun arada farklar var. Daha ucuza alıp daha pahalıya satma durumları var. Piyasa takip programları var. Şirket kuracaklar için takip programlarıda var. Arkadaşlar şirket kurmak göründüğü kadar basit bi iş değil. 4. şirketimi kurdum ben düzenimi oturttum ama bu bana 20 golda maloldu. Öğrenmek için 1 şirket batırdım desem yeridir :D Şirket kurmak gerçekten zor ve zahmetli. Para kazanmak istiyosan günün 4/3 ünü şirketine ayırman lazım. İşçi olmak daha iyi gibi. Gerçi 1 haftada 4000 try para kazandım stratejim sayesinde ama zorlu geçti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yunusemre said: 4 gün içinde TR vatandaşı olabilmek için TR'ye dönmek gerekecekmiş. Peki acaba TR vatandaşı olunca başka ülkede çalışabilecek miyiz, onu çok merak ediyorum Vatandaşlık Vatandaşlık ile ilgili tüm bilgiler bu makalede mevcut. Okuyun aydınlanıp pırıl pırıl parlayın. Rise and shine baby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 sermaye lazımsa 2 güne 13-14 gold'um olcek. ortak isteyen beri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 http://pastebin.com/f5096db03 uu gerçek mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 NeroWarden said: q5 ev almadığın sürece pek anlamı yok gibi. Her seviyede ev çalıştığınız firmaya ve levelinize göre işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 NeroWarden said: yunusemre said: 4 gün içinde TR vatandaşı olabilmek için TR'ye dönmek gerekecekmiş. Peki acaba TR vatandaşı olunca başka ülkede çalışabilecek miyiz, onu çok merak ediyorum Vatandaşlık Vatandaşlık ile ilgili tüm bilgiler bu makalede mevcut. Okuyun aydınlanıp pırıl pırıl parlayın. Rise and shine baby. ben şuan amerikadayım ne vatandaşıyım ben ? amerikada kalırsam amerikan mı olacağım ? uzun süredir burada çalışmaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Selamlar bende oynuyordum bu oyunu. 13 lvl Macaristan'dayım. Adım : Miller The Dog Herhangi bir pati örgütlenmesi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 NeroWarden said: yunusemre said: 4 gün içinde TR vatandaşı olabilmek için TR'ye dönmek gerekecekmiş. Peki acaba TR vatandaşı olunca başka ülkede çalışabilecek miyiz, onu çok merak ediyorum Vatandaşlık Vatandaşlık ile ilgili tüm bilgiler bu makalede mevcut. Okuyun aydınlanıp pırıl pırıl parlayın. Rise and shine baby. NeroWarden Cezbettin benim hacı zaten de makalede o sorunun cevabı yok :) @Killerlord Şu anda vatandaşlık sistemi aktif olmadığından herhangi bir vatandaşlığın yok ancak 616. günün sonuna doğru e-Türkiye'ye dönmezsen Amerikan vatandaşı olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Burax said: sermaye lazımsa 2 güne 13-14 gold'um olcek. ortak isteyen beri gelsin 2 gün geçti tam 15 gold'um var. şirketi olan, şirket kurmak isteyen ortak arayan sermaye arayan arasın beni boyasın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yunusemre said: NeroWarden said: yunusemre said: 4 gün içinde TR vatandaşı olabilmek için TR'ye dönmek gerekecekmiş. Peki acaba TR vatandaşı olunca başka ülkede çalışabilecek miyiz, onu çok merak ediyorum Vatandaşlık Vatandaşlık ile ilgili tüm bilgiler bu makalede mevcut. Okuyun aydınlanıp pırıl pırıl parlayın. Rise and shine baby. NeroWarden Cezbettin benim hacı zaten de makalede o sorunun cevabı yok :) @Killerlord Şu anda vatandaşlık sistemi aktif olmadığından herhangi bir vatandaşlığın yok ancak 616. günün sonuna doğru e-Türkiye'ye dönmezsen Amerikan vatandaşı olacaksın. hmm anladım amerika son 2 günde 3 bölge kaybetti :D bir taneside benim oldugum california savaş hiç dinmiyor amerikada gelişim için iyide son zamanlarda hep bozguna ugruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Yurt dışında olupta Türkiye'deki vatandaşlığa geçmek için son gün. Yarın içinde geçtiniz geçtiniz. Geçemediniz o ülkenin vatandaşı olacaksınız. Şahsen potansiyel bir Rus vatandaşı olarak diyeceklerim moving ticketlar fahiş fiyattan satılıp karaborsa olmadan alın. Yoksa benden rahat 0.3-0.4 golda felan alırsınız o gün. Stok yapıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Oyuna girilmiyor. Acaba şimdimi getiriyorlar vatandaşlık özelliğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ya bu buy wellness özelliği çok mu abidik? ben mi yanlış anladım yoksa 2gold'a 10 wellness mi alınabiliyor? 10 unit demiş ama :/ 10wellness 2golda için çok az değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar