Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 firatram said: Ameleler evet :) Yiğidi öldür, hakkını ver. ADamlar Türkiyede olan tek ciddi silahlı güç. Ekonominin tasması ellerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 msn grubu ne abi? ben ekledim bi msn hiç online göremedim daha hangi msn adresinden bahsediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hastane lazım bana acil. savasa girdik 10 wellnes gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Bulunduğun bölgedeki hastanenin yanında HEAL var bas iyileş. 45in altı olmasın wellness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 nerde aga hastane :) öle bi button link yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 You received 40 wellness from hospital. OOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Olduğun yerde hospital var. Yanında heal var ona bas. eğer 1 kere olduysan br daha olamazsın. Fight yapmadıysan gene heal olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 günde bi kere mi tedavi olabilioz? okü tamam yeter bu kadar 4 kere dövüştük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Evet.1.kez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Gözünüzü seveyim shout kısmından linkleri kopyala yapıştır yolu ile vermeyin. Oyundaki sistem, linkleri kırparak sayfaların açılmamasını sağlıyo, aklınızda bulunsun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yahu benim level yeterli iş için, ama yine de You do not have the required skill for this position diyor delikanlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 skill ayrı mı lan yoksa haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ha birde, wellness ı direk yükseltebilir miyim hastahaneden, ki nasıl yapıcam bulamadım. 33 mü ne düşük bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hastahanede tedavi olabilmek için o gün içerisinde en az 1 kere savaşmış olman gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ayrıca evet, skill ayrı. inşaat, materyal toplama ve imal sektörlerinde farklı skillerle çalışılıyo. construction, gathering ve manufacturing di sanırım. bunlar skill kasar gibi work kullandıkça artıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bu savaş işi harikaymış ya. direk lvl 7 oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 slmlar. bende başladım friend liste eklermisiniz. Nick: Draxt Peruda başladım bu arada başlandıç ücreti ekmek fiyatları maaş fln iyimiş harbi :D Türkiye batmış ya karnımı doyuramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 "yardıma ihtiyacım var welnessım 30 larda param yok yemeğim yok ölüyoom" Selam arkadaşlar erepublikte adım Beerk çok kötü durumdayım bana bi gift yollaya bilirseniz çok mütşekkir olurum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bu lazokratlar mı ne beleş ekmek veriyordu bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Malkor said: "yardıma ihtiyacım var welnessım 30 larda param yok yemeğim yok ölüyoom" Selam arkadaşlar erepublikte adım Beerk çok kötü durumdayım bana bi gift yollaya bilirseniz çok mütşekkir olurum :(yemek ve gift yolladım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 teşekkür ederim yardım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Benim de oyundaki nick gravisky , wellness en büyük dert, gift yollayabilecek olursa çok tşkr ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 param yok şu anda, yatırım yapmıştım demin fakat sana da food gönderebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yeni başladım dgfrt nikim.Partyye üye olmam gerekiyor mu oyunda çözemedim pek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bu grup olayını kavrayamadım bildiimiz contact ekler gibi mi eklioruz grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar