Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ShadowFury said: wellness biterse noluyo peki? ölüyomuyuz?evet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Patronum zam yaptı. 5.5 try olan maasim 13 try oldu. Saolsun çok sever beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 abi msn grubu fln demissiniz girioruz kimse konusmuyo anlamadim gitti :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ilk savaşımızı yaptım (: mıhmıhmıh kime vurdum nasıl vurdum bilmiyorum da işte ittifaklarımızdan ukraynaya baktım sonra chile vs argentina vardı join the war dedik fight dedik veeee. Sonuç http://img268.imageshack.us/i/savasmasevisj.jpg/ http://img268.imageshack.us/i/savasmasevisj.jpg/ sanırım ukrayna arjantinin müttefiki olduğu için ben de direkt arjantinin yanında girdim savaşa afferim bana (: ancak şimdi silah almak lazımdır. +++ sonra hospital'e gittim 4yıldızlıydı You received 40 wellness from hospital. demek her yıldız +10 veriii neyse mis ben tekrar dalam (: oh yeah 5 kere daha daldım hastaneye gittikten sonra, ancak şimdi nasıl gittiğimi unuttum nasıl gidiliyor yav hastaneye :/ 5 gold aldım lvl 6 oldum mis mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 After you fight for the first time in a day, the Battlefield will display the "Hospital" button, which will direct you to the region page. The Hospital is available only if all these conditions apply: 1. You have fought in a battle that day. 2. You did not already go to the hospital that day. 3. You have under 100 wellness. 4. Your region of residence has a hospital. eneeem sadece günde 1 kez gidilebiliyormuş 2 altını 250TL ye sattım, 5 yıldız silah aldım yarın da savaşırsam ev alacam tabii altın kazanabilirsem bir de parayla gitsek hastaneye olma mı? Fights 5 Hero Fights Total damage: 33 / 250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 q5 silahlar kalıcımı acaba. Sanmıyorum yoksa silah sektörü iş yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Oyundaki adı "mcemal" olan kim arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 yok yav savaşta harcanii silah q5 de olsa yani işte kullanılır fln diyordu açıklamasında 1 savaşta mı biter 5 savaşta mı bilmiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 nick "Cem Uzan" ekleyin benide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bide şey dicem diyelim bütün greece i aldık. orayı seçen adamlar napıyo? game over mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 mikenler olarak olaya katıldım. her türlü organizasyona varım. özellikle bir arkadaş hardcore grup olarak gelmiş onlara katılmayı tercih ederim devam edeceklerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 aktif savaş yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Joker said: bide şey dicem diyelim bütün greece i aldık. orayı seçen adamlar napıyo? game over mı :P Yunan Fabrikalarında dandik yemek ve düşük maaşla çalışıyorlar. Türkiyedekiler ise daha da dandik yemekler ve dahada düşük maaşlarla çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oyun hakkında bilgi verseniz ne yapabiliriz, napmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Pati grubu var msn gurubu felan. Ona dahil olun. Ciddi bir organize durumumuz var. Oyun hakkında yardımcı olunur orda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 lvl 5 oldum savaşa nasıl katılıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Yeni başlayan arkadaşlara kısaca yapıcakları ilk önce oyunda efrayisab ı bulup ekleyin genelde benim gördüğüm aktif olan arkadaşımız o... oyunda ilk 6-7 gün yapıcaklarınız şunlar iş bulup çalışmak bunun için job marketten skilli 0 olan bir işe giriyorsunuz ve company e girip work diyorsunuz,bunu her gün yapıcaksınız,taki daha iyi maaşlı bir yere geçinceye kadar yine her gün train yapıp strength inizi arttıracaksınız bunun için menüden army seçip train diyorsunuz üçüncü şey yemek almak her gün inventoryinizden en yüksek kalite yemek eksiliyor ve size kalitesine göre sağlık kazandırıyor,bu yemeği de marketten food seçeneğini seçip paranıza göre kalitede yemek alıyorsunuz,önemli olan inventory de her gün için en azından 1 tane yedek yemek bulunması gerekiyor şart değil ama acil durumlar için yedek tutmak iyidir. wellness sizin sağlığınız,çalışmak ve orduda kendinizi geliştirmek birer puan götürüyor yediğiniz yemek kalitesine göre de puan kazandırıyor,1kalite yemek 1 puana yakın verirken 2 kalite yemek 2 puana yakın veriyor,wellness arttırmanın bir diğer yolu giftler bunlar da kalitelerine göre puan kazandırıyorlar,son olarak da eğer savaşa girdiğiniz yerde hastane varsa günde sadece 1 kere heal etme hakkınız var oda kalitesine göre puan kazandırıyor.Level 5 olmadan savaşamıyorsunuz,buda oyunu ilk 6-7 günü yukarıda saydığım 3 şeyi yapmakla geçiyor,derinliği olan bir oyun ama resmen ilk başta para verip kilitli skilleri açmazsanız başları çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ancak oyunun en zevkli tarafı Pati MSN grubu tabiki. Saat12 sonrası için sadece erkekleri aldığımızıda üzülerek belirtmekteyiz:D WEllness sağlık, train 1 work 1 eritiyor. İlk başlarda biraz eksilse de maaşınız arttıkça daha iyi yiyeceklerle telafi edebilirsiniz. JÖNPATİ NEEDZ YOU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 lvl5 ten sonrası güzelmiş ya. gittim wellness im dibe vurana kadar savaştım, hastanede iyileştim tekrar savaştım, şuan 30 wellness im var lol. ama çabucak lvl6 oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Abi zaten gelmesin kimse gece 12 den sonra. İnsanlığımdan utandım 12 den sonraki muhabbetlerde. Korsanı getirin bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bizim ekip toplansın bu gece kuşagı yapcaz korsan aman allah senı baska sitelerden topluoz gizli profiller falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Şili v Arjantin savaşı aktif 10 saat içinde bitecek savaş haberiniz olsun girin çatışın hızlı level atlarsınız. Dikkatli olun Wellness'ınızı 40'ın altına düşürmeyin sonra savaşamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ben düşürdüm:( 34 e düştü wellness im, savaşamam şimdi, savaşmadan da tedavi olamam lol. baştan mı başlasam? yemeğin her 1 kalitesi +1 wellness mi sağlıyo? yani kalite 5 yiyince +5 wellness mi geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Shadow o biraz karışık işte, genelde yakın değerler sağlasada, Skill'in STR'in LVLin gibi karmaşık bir hesaplamayla hesaplanıyor. bende aynı hataya düştüm, bana gelen 5 goldun 2si ile wellness aldım mecburen. work train fight yapıp, heal oldum, welness 45 düşünceye kadar fight yaptım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 nasıl wellness alıyoruz? kaliteli yemekle mi? ben de gold satıcam mecburen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar