Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web based Politika oyunu : E Republik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu oyunda ülkenizin sanal bir vatandaşı oluyorsunuz. Ciddi bir ortam var ve Türkiye'nin gerçek siyaseti gibi hortumlamalardan tutun darbelere kadar her şey yapmak mümkün. Gazeteler kurabilir, organizasyonlar yaratabilir, partiler kurabilir, şirketler veya bankalar kurabilir, veya bunlara katılabilirsiniz. Direniş savaşları başlatabilir, veya ülkenizin bölgelerini koruyabilirsiniz vs...

Mesela daha demin ABD'den gelen bir birlik, Makedonya'da isyan başlattı ve şu anda yeniliyor durumdayız :( .

Aşağıdaki adresten kayıt olabilirsiniz ama derseniz şu adamda kazansın, öm'den mail adresinizi yazarak invite yollayabilirim. Böylece altın kazanabilirim :)

http://www.erepublik.com/

Adres bu. Oyundaki kullanıcı adım : Nospray
Bir sorun olursa yardım ederim :)

Türkçe tutorial :
http://wiki.erepublik.com/index.php/Tutorial/T%C3%BCrk%C3%A7e

edit: msn grubu için [email protected] adresini ekleyin! //cthulhu
Mesaj tarihi:
farkettim. ancak mesela bir işe girdim benim adam çalıştı hemen şimdi yarın tekrar gel diyor. söyle bir başlangıç taktikleri olur ya. mesela al sat olayı felam yapabiliyor muyuz? en iyi para kazanma taktiği nedir vs gibisinde :)
Mesaj tarihi:
Biraz level atlaman gerek. 6 lvl olduğunda galiba 5 gold gelicek. Harcama sakın 14 lvla kadar. O levelda 25 gold civarı olucak. Veya beklemeden goldda satın alabilirsin.

Sonra bir şirket kurarak uluslar arası veya yurt içi diğer kullanıcılarla etkileşim halinde şirket kurabilir, satın alabilir veya kurnazlıklar yapabilirsin. Nasıl yaparsın orasıda sana kalmış.

Al-Sat olayına gelince bölgelerin gelişmesine bağlı olarak şirketlerin değerleride artıyor veya azalıyor. Veya savaşın bol olduğu bölgelerde savaş zamanı özellikle silah fiyatları zıplıyor. Bunun gibi takip edebilirsin.
Mesaj tarihi:
Onun için biraz beklemeniz lazım, ayrıca savaşlarda iyi hit vurmak için train yapmayı unutmayın günlük.

Kariyer basamakları :
http://www.erepublik.com/en/career-path

Eğer ben dayanamam diyorsanız 10 euro vererek tüm özellikleri açtırabilirsiniz :) .
Mesaj tarihi:
firatram said:

Bu oyunda ülkenizin sanal bir vatandaşı oluyorsunuz. Ciddi bir ortam var ve Türkiye'nin gerçek siyaseti gibi hortumlamalardan tutun darbelere kadar her şey yapmak mümkün. Gazeteler kurabilir, organizasyonlar yaratabilir, partiler kurabilir, şirketler veya bankalar kurabilir, veya bunlara katılabilirsiniz. Direniş savaşları başlatabilir, veya ülkenizin bölgelerini koruyabilirsiniz vs...
Mesaj tarihi:
oyun güzel ayarlanmış. ancak pratik gelişemiyoruz. günde 2 tuşa basıyoruz resmen. oyunun daha hızlı ilerlemesi lazım başlarda. yoksa başlayan sıkılır çıkar
Mesaj tarihi:
Yunanistan'ı kapamış Türk'ler..
İsyan çıkarıp sıfırdan ülke kurabiliyor muyuz? Veya savaş açıp orayı işgal edince orada kendi ülkemizi kurabiliyor muyuz?
Paticik Parti'si ne zaman açılıyor? (PiPi)
Mesaj tarihi:
Belirli bir seviyeye ulaşmak gerekiyormuş galiba kurabilmek için parti.
Oyun başlarda yavaş ama ilerde başkalarıyla birlikte çalışarak oynadığın sürece keyifli olacağa benziyor.
Mesaj tarihi:
evet başlarda çok salakça gibi duruyor, level3 oldum öyle takılıom, 1 de ilk başta yanlış işe girmişim, az para veriyorlar :) daha iyi işler buldum sonradan :) 14'ünde istifa edip yeni iş kurcam, bir de pati şirketi mi kursak :P
  • Yeni Oluştur...