firatram Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bu oyunda ülkenizin sanal bir vatandaşı oluyorsunuz. Ciddi bir ortam var ve Türkiye'nin gerçek siyaseti gibi hortumlamalardan tutun darbelere kadar her şey yapmak mümkün. Gazeteler kurabilir, organizasyonlar yaratabilir, partiler kurabilir, şirketler veya bankalar kurabilir, veya bunlara katılabilirsiniz. Direniş savaşları başlatabilir, veya ülkenizin bölgelerini koruyabilirsiniz vs... Mesela daha demin ABD'den gelen bir birlik, Makedonya'da isyan başlattı ve şu anda yeniliyor durumdayız :( . Aşağıdaki adresten kayıt olabilirsiniz ama derseniz şu adamda kazansın, öm'den mail adresinizi yazarak invite yollayabilirim. Böylece altın kazanabilirim :) http://www.erepublik.com/ Adres bu. Oyundaki kullanıcı adım : Nospray Bir sorun olursa yardım ederim :) Türkçe tutorial : http://wiki.erepublik.com/index.php/Tutorial/T%C3%BCrk%C3%A7e edit: msn grubu için [email protected] adresini ekleyin! //cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 damlıyorum oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 şimdi girdim oyuna kim yapmışsa cidden mükemmel bir arayüz yapmış. oyundaki adım Loxias Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 zgrw adım Türkiye/İç Anadoludayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bunun için bi tutorial lazım. baya ayrıntılı bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Loxias said: bunun için bi tutorial lazım. baya ayrıntılı bir oyun. Burda herşey ayrıntılı var : http://wiki.erepublik.com/index.php/Tutorial/T%C3%BCrk%C3%A7e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 farkettim. ancak mesela bir işe girdim benim adam çalıştı hemen şimdi yarın tekrar gel diyor. söyle bir başlangıç taktikleri olur ya. mesela al sat olayı felam yapabiliyor muyuz? en iyi para kazanma taktiği nedir vs gibisinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Biraz level atlaman gerek. 6 lvl olduğunda galiba 5 gold gelicek. Harcama sakın 14 lvla kadar. O levelda 25 gold civarı olucak. Veya beklemeden goldda satın alabilirsin. Sonra bir şirket kurarak uluslar arası veya yurt içi diğer kullanıcılarla etkileşim halinde şirket kurabilir, satın alabilir veya kurnazlıklar yapabilirsin. Nasıl yaparsın orasıda sana kalmış. Al-Sat olayına gelince bölgelerin gelişmesine bağlı olarak şirketlerin değerleride artıyor veya azalıyor. Veya savaşın bol olduğu bölgelerde savaş zamanı özellikle silah fiyatları zıplıyor. Bunun gibi takip edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldaros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Cidden güzel oyunmus. Paylastigin icin tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 oyun acayip yavaş. level 5 felan olsamda savaşa gitsem bari. ozamana kadar oyunda yapıcağımız sanırım, work ve train buttonlarına basmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 aynen, train yaptım, işe girdim 30gün sonra 5altın alcem bu kadar. savaşa girmek istiyorum ki ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bende savaşa girmek istiom, bu işe girdim, train yaptım oyun bitti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Onun için biraz beklemeniz lazım, ayrıca savaşlarda iyi hit vurmak için train yapmayı unutmayın günlük. Kariyer basamakları : http://www.erepublik.com/en/career-path Eğer ben dayanamam diyorsanız 10 euro vererek tüm özellikleri açtırabilirsiniz :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 abi savaştan başka bişi yok mu şirket kuralım kapitalizin dibine vuralım fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 firatram said: Bu oyunda ülkenizin sanal bir vatandaşı oluyorsunuz. Ciddi bir ortam var ve Türkiye'nin gerçek siyaseti gibi hortumlamalardan tutun darbelere kadar her şey yapmak mümkün. Gazeteler kurabilir, organizasyonlar yaratabilir, partiler kurabilir, şirketler veya bankalar kurabilir, veya bunlara katılabilirsiniz. Direniş savaşları başlatabilir, veya ülkenizin bölgelerini koruyabilirsiniz vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 oyun güzel ayarlanmış. ancak pratik gelişemiyoruz. günde 2 tuşa basıyoruz resmen. oyunun daha hızlı ilerlemesi lazım başlarda. yoksa başlayan sıkılır çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Yunanistan'ı kapamış Türk'ler.. İsyan çıkarıp sıfırdan ülke kurabiliyor muyuz? Veya savaş açıp orayı işgal edince orada kendi ülkemizi kurabiliyor muyuz? Paticik Parti'si ne zaman açılıyor? (PiPi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 paticik partisini kurup siyasete atılmayı öneriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 salise farkla yazdım galiba :D mesajı yolladığımda son mesaj seninki olarak yüklendi sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 evet öyle olmuş :) hehe :) aynı anda aynı şeyi düşündüğümüze göre PP'nin vakti gelmiştir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Belirli bir seviyeye ulaşmak gerekiyormuş galiba kurabilmek için parti. Oyun başlarda yavaş ama ilerde başkalarıyla birlikte çalışarak oynadığın sürece keyifli olacağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 evet başlarda çok salakça gibi duruyor, level3 oldum öyle takılıom, 1 de ilk başta yanlış işe girmişim, az para veriyorlar :) daha iyi işler buldum sonradan :) 14'ünde istifa edip yeni iş kurcam, bir de pati şirketi mi kursak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bu ne oğlum bi girdim türkler her tarafa raid yapıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ben 5 tl lik bir iş buldum oraya daldım. var mı daha iyi işler ilk etapta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 cooook gec kaldiniz ama yahu. 1 sene oluyor baslayip birakali oyunu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar