C3nK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 fix.scp de gm lerle ilgili ozellikler var 1. kafanda staff olarak yazi titledende şeyler nbl scriptlerinde vardi kendi ozel scriptlerimi koydum bu fix.scp duruo ama yazmio 2. gmlerin buyu yazilarini nasi kapatirim wopstaff 0 ama buyu yazilari cikio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Birinci sorundan hicbirsey anlamadim, noktalama isaretleri kullanman ve anlatim bozukluklarini gidermen dilegiyle. Buyu sozlerini soyleten eventi gm'lerden kaldirirsan ikinci sorunun cozulur.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Events +e_gmfix Nebula Scripleri Kullanıyorsanız. Yada Tamamen 55i versiyonundan vazgeçip başka Emulator seçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Nebula Scripleri Kullanıyorsanız. Yada Tamamen 55i versiyonundan vazgeçip başka Emulator seçebilirsiniz. Bu niye ?[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar