eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 vaniLLe said: beyler! bokunu cikarmayin yine. özellikle sen ginaly sdfg hosgeldin cicim. bakma sen bunlara =P of smiley falan koyyim soora firca attin demesinler. saane lan anaaa. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 gerizekali. hep gerizekaliydin.=( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 teşekkür ederim. giyineyim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 hosgeldin konusunda salak salak tartismayin be. hosgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Kaç kurtar kendini buralardan özgeeeeeaaaaallahhhhhhhhhh #!$@ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 tşkler tşkler hoşbulduk. utana sıkıla konu açtım kimse cevap yazmaz diye düşünüyordum ne kadar sıcak karşıladınız yaaaa çok mutlu oldum :) fede said: hg soğuk davranayım abisi varmış hihihihi iyi bir noktaya parmak bastın kızdıran olursa abime söylerim ona göre ! :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bi fotoyla işler değişebilir hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Venaprincess said: tşkler tşkler hoşbulduk. kadar sıcak karşıladınız yaaaa çok mutlu oldum :) Pati ailesi böyle işte :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 said: hihihihi ...... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 vaniLLe said: said: hihihihi ...... kıskanmaksle çekememeskle genç almancılar rahatsız. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ÖZGE! Naber kız hoşgeldin. Diğer konuna mesaj atıyordum profilinden adına baktım acaba bu benim tanıdığım özge mi diye düşündüm, emin olamadım. Sonra mesajında oynadığın dönemi ve karakterleri söyleyince sen olduğuna emin oldum. Paticiğe hoşgeldin bir sorun ve ihtiyacın olursa çekinme. Seni burada görmek çok güzel ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tşkler tşkler hoşbulduk sevgili patiler :) vaniLLe said: said: hihihihi ...... korkma gerçekte öyle gülmüyorum :D Nessarien said: ÖZGE! Naber kız hoşgeldin. Diğer konuna mesaj atıyordum profilinden adına baktım acaba bu benim tanıdığım özge mi diye düşündüm, emin olamadım. Sonra mesajında oynadığın dönemi ve karakterleri söyleyince sen olduğuna emin oldum. Paticiğe hoşgeldin bir sorun ve ihtiyacın olursa çekinme. Seni burada görmek çok güzel ^^ çok pardon nes ben seni tanıyamadım adını söylemeyi unutmuşsun :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Venaprincess said: çok pardon nes ben seni tanıyamadım adını söylemeyi unutmuşsun :( Off fail adımı söylemeyi unutmuşum ^^ Kaan ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ay inanmıyorum kaaaaaaaaaaaan hatırladım tabi ya hatırlamam mı :) nasılsın neler yapıyorsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oha şu an gözümde canlandın özge ahahaahh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Gayet iyi seni sormalı.. ÖM atmıştım ama okumamışsın henüz. Sayfanın üstündeki linklerden özel mesajlarına erişebilirsin, bilinçli bir forum kullanıcısı ol lütfen ! ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ay pardon bakmadım mesajlara ama bağırıp kızdırma beni tırmalarım haaaaaaaaaaa :) okuyorum şimdi ZaugnaKhaldun said: oha şu an gözümde canlandın özge ahahaahh abim olduğunu söylemiş miydim boylu poslu olduğunuda ekleyeyim o halde :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 wtp.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 pardon ama anlamadım internet kısaltmalarından pek anlamam wtp ne demek :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 internet kısaltması değil ya, welcome to pati yazmış. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 aaa tşk ederim bende kısaltma sandım, hoşbulduk :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 abin kaç yaşında acaba? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.