KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 0 555 55 31 888 adım ekrem bi sorun olursa ararsnz. orda görüşmek üzere. eğer birbirimizi bulamazsak elimizi başımıza koyuyoruz. karşı tarafta elini başının üstüne koyarsa anlıyoruz ki karşımızdaki bizden biri pati kardeşimiz. mesela arka sokağa girdik bakıyoruz masalara sağ elimizlede kafamızı tutmuşuz.. masaların birinden de ya el kol sallanıyor gel diye ya da onlarda ellerini kafalarının üstüne koyuyor.. askldjhaskdj ya da telefon ile ararsınız ((: :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 gelmeyenlere selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 gelenlere te$ekkürlerde serkan çok çabuk gitti ama mazereti kabul edilebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Skyfire said: gelmeyenlere selamlar selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 selam yazmaya çok zorlandın bakıyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 benden sonra cok oturdunuz mu erken ayrılmış olmayım gelenlere tskler muabbet guzeldi ortam cok kalabalık ve gurultulu olmasa daha iyi olabilirdi ve arka masadaki minili kız neydi öyle yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 o kızın yüzü güzel değildi olum. onu geçtim i$te 30 dk önce falan kalktık öle diyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ben miniye odaklanmısım yuze dikkat etmedim ama o mininin ustunde ork kafası olsa dahi her turlu gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 o zaman geri dönmek için geç değil , hala gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 neden erken ayrıldım zannediyosun kızla muabbeti kurdum su an bizim evdeyiz işim var benim cevap yazamam hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 lanet olsun çok hızlısın ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yalnız Llama biraz fazla erken ayrıldı aramızdan ama neyse onun mazereti vardı. Gelemeyen arkadaşlardan da bahanelerini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Metro oradan buca yapalım dedik otobüsü kaçırdık :) Yeni geldim eve lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 e nasıl gittiniz ki abi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 taxi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Skyfire said: gelenlere te$ekkürlerde serkan çok çabuk gitti ama mazereti kabul edilebilirdi ya valla son anda bi gol yedik orda ondan oldu yoksa bütün planlar buluşma içindi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 "nutella yerim" said: benden sonra cok oturdunuz mu erken ayrılmış olmayım gelenlere tskler muabbet guzeldi ortam cok kalabalık ve gurultulu olmasa daha iyi olabilirdi ve arka masadaki minili kız neydi öyle yahu penbesini yerim onun ben : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Gelenlere çok teşekkürler arkadaşlar :) sabahın köründe işyerini açmıyo olsam çok geç saatlere kalabilirdim ama malesef durumlar belli bende = tekrar afedersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 feedback alalım? Ortamdaki gürültüden ötürü birbirimizi duymakta zorlandık açıkcası onun dışında herşey çok iyiydi. tekrar tekrar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 oha herkes pembeliyi görmüşş.. fotosunu da çekmiştim sanırım ((: iyidi yaw beklediimden çok iyidi.. eğlendim saouln varolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bi dahaki buluşmada sizi açıkhava bi yere götürücem seviceksiniz eminim^^ ayrıca, fotoğraflar nerde argadaşım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Nakamura said: bi dahaki buluşmada sizi açıkhava bi yere götürücem seviceksiniz eminim^^ nooğğluuuurrr ben geleim öyle götür pls maaammmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 oha nedir bu istek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ne zaman geliceksin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 seni görücem die bu kdr istekliyim serkan yoksa ne yani toplaşmışız fln alakası yok :D en geç temmuz başı ordayımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar