Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Cons said: elesso said: anadolu lisesi sınavlarına hazırlanırken odamdaki tv ile bilgisayarı götürmüşlerdi. sonra bi gün baktılar odanın içinde duvara yapışık olarak saatlerce amuda kalkmış biçimde duruyorum.. o görüntüyü gördükten sonra tv ve bilgisayar geri getirilmişti :) AHAHHAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH HANIM KOŞ OĞLUMUZ GERİZEKALI OLDU AHAOKHSFHPSDAJKLFHFSADJJSADFASDKLFHSDALHASDPKLFHSDAKLFASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 alayımız delirdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bence gerçekten insanlar sapıttı. son zamanlarda ne kadar tuhaf tuhaf şeyler oluyor.özellikle hürriyet böyle şeyler mi araştırmayı görev edindi bilmiyorum. gerçi ben ekonomik kriz yüzünden bu "sapıtma" olaylarının falan artıcağını düşünüyorum.gasp,tecavüz fln.sosyal patlama olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 foton çağı yaklaşıyo ondan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yazık valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 elesso said: anadolu lisesi sınavlarına hazırlanırken odamdaki tv ile bilgisayarı götürmüşlerdi. sonra bi gün baktılar odanın içinde duvara yapışık olarak saatlerce amuda kalkmış biçimde duruyorum.. o görüntüyü gördükten sonra tv ve bilgisayar geri getirilmişti :) salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 anomi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 çocuk tepkisini koymuş bize saygı duymak düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 helal olsun idealleri uğruna ölümü göze almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Ufacık çocuk yahu yazık günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 http://www.darwinawards.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 intihara vermezler darwin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 haberi okuyunca aklıma direk, hani şu sevgilisini gördü diye cocuğunu öldürüp sonrada müge anlıya cıkıp ağlayan kadın varya o geldi. kocasıda yakınlarında değilmiş bu kadında cıkmasın 2 gün sora ben öldürdüm diye. yani ne biliyim o yaştaki bi cocuğun ciddi sorunları olması gerekir kendine zarar verebilmesi için ki gerçekten küçük yaşlarda can daha tatlı oluyo. bide 5.ci sınıfa gidiyomuş aklı ermicek kadarda küçük değil. dondurma bahane gibi geldi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Nesrin'in sır ölümü Gaziantep'te ilköğretim 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Nesrin Yüce evlerinin üst katında salıncak ipi boynuna dolanmış halde bulundu. Hastaneye kaldırılan kızın öldüğü belirlenirken, kazayla mı öldüğü, intihar mı ettiği araştırılıyor. Küçük kızın annesinin, kızının bir arkadaşına para verip, "Hem kendine, hem Nesrin'e dondurma al" dediği ancak Nesrin'in buna kızdığı ve bu nedenle intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Olay önceki gün Selimiye Mahallesi'nde yaşandı. Ahmet Yesevi İlköğretim okulu 5. sınıf öğrencisi olan Nesrin Yüce'nin (11) annesi Fatoş Yüce iddiaya göre komşusunun kızına para verip, "Hem kendine hem Nesrin'e dondurma al" dedi. Ancak Nesrin, "Ben onunla konuşmuyorum. Onun aldığı dondurmayı yemem" diyerek iki katlı evlerinin üst katına çıktı. Anne bahçede diğer çocuğuyla ilgilenirken gelen gürültü üzerine üst kata çıktığında, Nesrin'i salıncağın ipi boynuna dolanmış olarak buldu. Anne Fatoş Yüce, kızını hemen Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak Nesrin Yüce'yi muayene eden doktorlar kızın ölmüş olduğunu belirledi. Ölüm şüpheli bulununca polise haber verildi. Eşinin Konya'da bir maden ocağında çalıştığını söyleyen Fatoş Yüce, polisteki ifadesinde komşusunun kızına para verip, "Hem kendine, hem Nesrin'e dondurma al" dediğini ancak kızının "Ben onunla konuşmuyorum. Onun elinden de dondurma alıp yemem" diyerek iki katlı evlerinin üst katına çıktığını söyledi. Daha sonra duyduğu gürültüler üzerine eve gittiğinde kızını hareketsiz bulduğunu söyledi. Polis Nesrin'in kazayla mı öldüğü, yoksa intihar mı ettiğini araştırıyor. Sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 11 yaşındaki kız kendini asmayı nerden bilicek ya. Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 elesso said: tavana asmış bide vay anası. ben uğraşsam beceremem kendimi tavana asmayı valla. benim bununla ilgili bi teorim var.. hakkı ile intihar etmek normal yaşamaktan daha zor diye... arkasındayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar