Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daoc almayı düşünüyorum ama hile?!?!

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben tam daoc almaya karar vermiştim ki şu hile topiğini gördüm speed yapan falanda varmış,ultimada hile yapanlara uyuz olurdum kafayı yerdim eğer oyunda hile yapan görürsem dayanamam hem paramada yazık olur. Hile yapan çokmu ve hileyi engellemenin bir yolu yokmu?[signature][hline]Buraya işiyen eşektir/müdüriyet
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

Merak etme UOda önüne gecemiyolar ama burda speed yapan yada herhangi bi sekilde o programlari kullanan gün gibi ortaya ciktigi icin saniyesinde uçuruyolar derdin o ise hic takma kafana :) 2 yıldır oynuyorum bi tane speed yapan insan gördüm oda direk uçuruldu :)[signature][hline]Karınca nedir ki abi ?? Toplasan 5 hücreden oluşuyo!!
Sosyal ağlarda paylaş

daoc ta hile yapanlarin sayisi az aslinda cunku isin icinde soyle bi caydiricilik var acc unu kaybetme olayi uo ile daoc arasindaki en buyuk fark charlarin icin harcadigin zaman ve emektir. daoc kasmaya dayali bi oyun oldugu icin cok emek harciyosun adam gibi bisiler yapana kadar onuda radar veya spd yuzunden kimse kaybetmek istemez[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay
Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı
Sosyal ağlarda paylaş

class a göre değişir ama oyunu kavraman alışman fln ztn 2 hafta fln sürer o süre içinde de bi lvl 15 - 20 olursun rahat, gerisi kurduğun grplara ve oynama sürene göre değişir.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer serverları bilemiyeceğim fakat Kayde , mesela Growl un vidiosu filan var, bariz belli ediyor kendini orada. Bir adamın daha vardı böyle vidio su mesela ondada radar var buyuk ihtimalle fakat hala karakterleri duruyor. Zaten bu tip bir hilenin %100 kanıtlanabilirliği olup olmadığını bilmiyorum. Yok donduğunde orda bir stealther vardi o gorup cağirdi vs muhabbetler olur.[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz
Mordoskull lvl 45 arms

Sosyal ağlarda paylaş

growlun o videodan sonra ömrü çok uzun değil diye düşünüyorum ben ;)

yani bu kadar belli edilmez ki, bahanesi bile olamaz ne diyecek adam? işi ortaya çıkaran zaten bir stealth, bu arada bir şey sorim madem yeri gelmişken

mesela stealther bir karakter ile infiltrator karşılaştığında level da aynı olsa mesela birbirlerini ghost mode olarak görebiliyolar mı ?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Yok hic oyle anlamadim zaten bonecim, ne zamandir oynamiyorum ki radar kullanayim, ayrica ayni serverda degiliz ki sen bilesin, hatta bazi coluk cocuk kismisi gibi bana laf sokma ihtiyacin yok ki senin, vs vs :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...