Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Herkezin Kendi Düşüncesi SAYGI Duymak Gerek. Kimin Eğrisi Kimin Doğrusuna Dek Gelir Orası Hiç Bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bak bunda ortak bi karar aldık sen seviye istersin ben hiçbişey Atalarımız ne demiş??? Başkasının Fikrine Saygı Duymayan Insan Değildir yalan böle bişey demediler =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Sphere Server v.1.0 kullanıyoruz ve aos destekliyor ki bir çok yeniliğe tr-game ekibi olarak imza attık.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Larethian, 05 Haziran 2004 16:39 tarihinde demiş ki: Sphere Server v.1.0 kullanıyoruz ve aos destekliyor ki bir çok yeniliğe tr-game ekibi olarak imza attık. Cesaretinden Dolayı Seni Kutluyorum Larethian Umarım Eski Günlerine Geri Dönecek Arqas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Bronx, 05 Haziran 2004 13:32 tarihinde demiş ki: ben manloth'un alan yetkilisi olmasini taleb ediyorum :)Katiliyorum ben de :) Ilk sayfadaki #zurna seviyesi mesajlari incelerseniz hakli oldugunu goreceksiniz zaten. 'Yazi yazmak' ile 'yazmis olmak icin yazmak' farkli seylerdir, ek bilgi olarak verelim bunu da, deyimi anlamayanlar olmus :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Burada bir şeyler paylaşılıyorsa yararlı olmalıdır. Aksi halde forum özelliklerinin dışına çıkar ve irc ortamındaki chat odalarından bir farkı kalmaz. Eger böyle bir şey istiyorsanız isteyin pati forum yöneticilerinden veya webmaster'larından Size bir irc Sunucusu açsınlar dilediğiniz kadar konuşun orada db sorunu vs yok nede olsa :) Not : ( Kimsede İğne yokmu ? Biri şu Balonları patlatsın :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 heh gene ima gene ima nediyeyim ki ben . neyse .[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar