roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ahahhahaah yeminle eşşek sudan gelene kadar döverim bunu, abim de olsa babam da olsa kardeşim de olsa tokatlarım. böyle şaka mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Kazim kos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ahahaha adam ne yazmış ya! "Şimdi ağlıyorum bebeğim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bomba memleketiz ya..neyse bari ailesi rahatlamıştır az biraz da olsa, bir dayak yemesi gerekir ama bu harektten sonra adamın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 daha duyarlı daha düşünür olun topic başlıkları yazarken. düşünceli olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mustafa Kemal Şahin olmemis, Ayvalikta gormusler. ( Eski Lombaktaki "Zeki muren olmemis bodrumda gormusler" esprileri gercek oldu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 said: Arzu'nun ev kirasını, elektrik, su faturalarını yatırıp onu sağ salim İstanbul'a gönderin. Bir de Bülent'in banka borcunu ödeyin. AHAHAHAHAHAHAHAHAHA sesli güldüm efsane olur bu adam bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Toprak be. Hemşerim be. Helal be. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar