grazingedge Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 1 milyon $ ve katlari seklinde siparisler almaktayim, fiyat gayet kelepirdir, toplu alimlarda indirimlerimiz de sozkonusu. ilgilenen arkadaslar email atabilir: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grazingedge Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 meraktan soruyorum, ne kadar'a satıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 harbi bu oyunun parasını falan oynayan var mı ben de merak ettim doğrusu başlıgı biraz trolluyoruz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 adam kendi troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 gayette bir piyasası var, hatta antika itemlar satıldığını görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yasak olay. yıldırımları üstünüze çekmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 neyi yasak bu olayın ? cidden bilmediğim için soreuyorum popomundo oyunu tarafından satılması yasaklanmış para vs tarzı şeylerin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oyundaki paranın real para ile satılması yasaktır.Tespiti halinde satan ve satın alınan karekterler kapatılır(yıldırımlanır). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Magnum said: gayette bir piyasası var, hatta antika itemlar satıldığını görmüştüm. Piksellerden olusan ESP custom shop gitar mi satiyorlar o ne lan ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 EVIL_DeaD said: harbi bu oyunun parasını falan oynayan var mı ben de merak ettim doğrusu başlıgı biraz trolluyoruz ama Yıllık 100 euronun üstünde verip VIP + Şirket lisansı alan adamlar var. İnanmıyorsan gir sadece İstanbul şehrindeki dükkanlara. 1000 tane dükkan var sen düşün. ( sadece dükkan :) okullar, hastahaneler vs. falan katmadım. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Wow'da gold alana inanıyorsunuz da buna mı inanamıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 vay anasınıııııı millet real de şirket kuramıom die popomundo da şehrin efendisi olmus 100 avroya desenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 rl de çizemediği karakterini, rp de çizmeye çalışıyor. bazen banka hortumlandığın da fln hesapları reel para hesabı yapıyorlar ve inanamayacaksınız hesaplar milyarları buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Gothic said: oyundaki paranın real para ile satılması yasaktır.Tespiti halinde satan ve satın alınan karekterler kapatılır(yıldırımlanır). bizle alakası yok o zaman oyunu oynayanla alakalı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Magnum said: rl de çizemediği karakterini, rp de çizmeye çalışıyor. bazen banka hortumlandığın da fln hesapları reel para hesabı yapıyorlar ve inanamayacaksınız hesaplar milyarları buluyor. Zaten amaç rp yapmak? bundan doğal ne var. @Kermit Aynen bizlik bir durum yok alanla satan arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 cem uzan die nick alıp banka hortumlucam nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar