Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 kardes burda diyalektik zimbritilar yapma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: yok, 26 January 2004 00:59 tarihinde demiş ki: kazaa lite yerine ne kullanmali? mldonkey[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 E Windows surumu de var zaten :) Bir deneyin bence.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 kazaa lite a sharman dava acti kapattirdi.. ama Kazaa lite gitti kazaa lite resurrection geldi http://myimages.fourvalve.com/darthvikram/[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 oo bak bu kazaalite resurrection olayını hiç duymamıştım çok ii oldu bu[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Şimdi abiler kazaa dan dl olayı bitmedi demi?Devam yoksa devam edebilmek için başka birşeymi gerekiyor.Bende kazaa lite var sorun yok demı?Bu aralar kullanmıyorumda. Sorun?[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yok bişe[signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 klboard.ath.cx forumda en iyi kl versiyonu diye bi bölüm var. orda clean kmd 2.4.4 var. ben onu kullanıyorum. sorun yok.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 setupi bende duruyor yollarim isteyene ozele mesajla geliniz[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 kapansada bişi farketmez ki kazaalite zaten kazaanın dl larını yapıyor backdoor trojan vb içermeden(ki zaten amacı oydu ilk çıktığında) ayrıca tüm dergi cdlerinde, herkesin bilgisayarında setup u var, en fazla update olmayacak ki zaten çoğu kişi eski versiyonları kullanıyor.[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Norak, 26 January 2004 11:20 tarihinde demiş ki: kapansada bişi farketmez ki kazaalite zaten kazaanın dl larını yapıyor backdoor trojan vb içermeden(ki zaten amacı oydu ilk çıktığında) ayrıca tüm dergi cdlerinde, herkesin bilgisayarında setup u var, en fazla update olmayacak ki zaten çoğu kişi eski versiyonları kullanıyor. update olmaması pek de ii deil çünkü orjinal kazaa önümüze ne kadar zorluk çıkardıkça kazaalite da her update inde bu zorlukları gideriyodu. kazaalite ın update edilmesi şart o yüzden. fixxxer ın werdiği http://myimages.fourvalve.com/darthvikram/ linkinde kazaalite ın kazaalite resurrection adı altında updateleri war. bu updateleri yapmak gerekir[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ben update hiç yapmadım ve çokda güzel indiriyordu (şuana kadar kazaadan çok büyük birşey indirmedim ama) ve haylada indiriyor ne kadar götürürse götürsün kazaa artık zaten adam gibi kullanmıyorum bitti çünkü kazaa...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Yane zaten Kazaa Lite bitirdi insanlar upload yaptırmıyor artık yane ondan demiştim ama bide çok feyk veya virüslü dosya veriyor yane çok var ondan...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 2.5 GB love hina serisini emdim Kazaa Lite 2.4.3 ile. Hiç sorun çıkarmadı. Makina 1 hafta açık kaldı tık demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OymakBeyi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ya aciyorum konuyu yazar gorunmuyor abuk subuk biseye donmus oluyor topicler.. niye bole ya?? forumda hata mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ajhaha abi sen code olayına mı bastınkı :P[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar