Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

http://www.kazaa-lite.tk [IS REMOVED]?!?


Infeqted

Öne çıkan mesajlar

kapansada bişi farketmez ki kazaalite zaten kazaanın dl larını yapıyor backdoor trojan vb içermeden(ki zaten amacı oydu ilk çıktığında) ayrıca tüm dergi cdlerinde, herkesin bilgisayarında setup u var, en fazla update olmayacak ki zaten çoğu kişi eski versiyonları kullanıyor.[signature][hline][i]Wow - MM - SmS
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 26 January 2004 11:20 tarihinde demiş ki:
kapansada bişi farketmez ki kazaalite zaten kazaanın dl larını yapıyor backdoor trojan vb içermeden(ki zaten amacı oydu ilk çıktığında) ayrıca tüm dergi cdlerinde, herkesin bilgisayarında setup u var, en fazla update olmayacak ki zaten çoğu kişi eski versiyonları kullanıyor.

update olmaması pek de ii deil çünkü orjinal kazaa önümüze ne kadar zorluk çıkardıkça kazaalite da her update inde bu zorlukları gideriyodu. kazaalite ın update edilmesi şart o yüzden. fixxxer ın werdiği http://myimages.fourvalve.com/darthvikram/ linkinde kazaalite ın kazaalite resurrection adı altında updateleri war. bu updateleri yapmak gerekir[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Ben update hiç yapmadım ve çokda güzel indiriyordu (şuana kadar kazaadan çok büyük birşey indirmedim ama) ve haylada indiriyor ne kadar götürürse götürsün kazaa artık zaten adam gibi kullanmıyorum bitti çünkü kazaa...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...